Τα 3 καλύτερα σύνεργα για «Frotox» στο σπίτι

ta-3-kalutera-sunerga-gia-frotox-sto-spiti-kalutera-sunerga-gia-frotox-sto-spiti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Τα αντιγηραντικά ευεργετήματα μιας κρυοθεραπείας προσώπου, δεν απέχουν καθόλου από εκείνα του Botox, λένε οι επιστήμονες.

Η κρυοθεραπεία έχει μια μακρά ιστορία στην ιατρική, με την πρώτη επίσημη αναφορά να γίνεται πριν 200 και πλέον χρόνια, όταν ο Γερμανός επιστήμονας Sebastian Kneipp βούτηξε στο κρύο νερό του Δούναβη με σκοπό να θεραπευθεί από την φυματίωση (την πιο κοινή θανατηφόρα ασθένεια σε εκείνα τα χρόνια). Χρόνια αργότερα, οι επιστημονικές περιγραφές του Kneipp, οδήγησαν πολλούς γιατρούς να αποδεικνύουν ότι η σύντομη και επαναλαβανόμενη έκθεση του σώματος σε θερμοκρασίες κάτω από τους -100 βαθμούς Κελσίου (μέσα σε ειδικούς θαλάμους «κρυοσάουνας»), μπορούσαν να αντιμετωπίσουν δεκάδες ασθένειες που οφείλονταν σε χαμηλό ανοσοποιητικό. 
Ώσπου ήρθε η εποχή (τα τελευταία 10 χρόνια), που η κρυοθεραπεία μετατράπηκε και σε ένα δραστικό τρόπο αντιγήρανσης της επιδερμίδας. Η ονομασία όνομα που δόθηκε στην παγωμένη θεραπεία προσώπου είναι «Frotox», επειδή επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα ενός ενέσιμου Botox, απλά εφαρμόζοντας πάγο στο πρόσωπο!

Σύμφωνα με τους ειδικούς στην δερματολογία και την αισθητική, η κρυοθεραπεία προσώπου καταφέρνει να μειώσει την κινητικότητα των μυών που δημιουργούν τις ρυτίδες, να μικρύνει τους πόρους του δέρματος, να σφίξει τους ιστούς, να μειώσει την ερυθρότητα και να έχει άμεσα αποτελέσματα στη σύσφιξη προσώπου. Και εάν μέχρι χθες, ένα Cryo-Lifting ήταν μια θεραπεία που θα βρίσκατε μόνο σε εξειδικευμένα spa και κέντρα αισθητικής, η σύγχρονη τεχνολογία φέρνει το «Frotox» σπίτι σας, με μια σειρά εργαλείων μασάζ και μασκών προσώπου, που προσφέρουν «ψύξη των ιστών, αύξηση της ποσότητας νευροδιαβιβαστών στις νευρικές ίνες, επιτάχυνση του μεταβολισμού και των ενζυματικών κυτταρικών διεργασιών της κουρασμένης επιδερμίδας», σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το ιατρικό περιοδικό Health Line. «Ως αποτελέσματα, αυτά τα προϊόντα παρέχουν πιο σταθερή, πιο ομαλή και πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα με αυξημένο μυϊκό τόνο, επιτρέποντας στο δέρμα να δείχνει πιο λαμπερό και νεανικό».
Τι δείχνει η έρευνα με βάση αναφορές χρηστών προϊόντων κρυοθεραπείας προσώπου;  
- 73% ανέφεραν ότι το δέρμα τους ήταν περισσότερο ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. 
- 82% ανέφεραν ότι είχαν απίθανη αίσθηση σύσφιξης και μείωση ρυτίδων. 
- 77% αισθάνθηκαν υγιές και λαμπερό το δέρμα τους. 

Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού L'Officiel, τα 3 δημοφιλέστερα προϊόντα κρυοθεραπείας προσώπου είναι τα παρακάτω: 

Dr. Jart+ Cryo Rubber™ So Cool Duo: Αυτό το σετ full-face μασκών περιέχει δραστικά συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ και αλλαντοΐνη, ειδικά σχεδιασμένα για να καταπραΰνουν και να ενυδατώνουν το δέρμα. Οι μάσκες χρησιμοποιούν την αναζωογονητική επίδραση της κρυοθεραπείας στην ηρεμία του σπιτιού σας, αφού τις βγάλετε από την κατάψυξη και τις εφαρμόσετε επί 15 λεπτά.
(18,50€, BeautyBay) 

Cryo Roller: Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτός ο κύλινδρος μασάζ κρυοθεραπείας θα βοηθήσει στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας και της παραγωγής κολλαγόνου, καθώς και στην απομάκρυνση των τοξινών, δευτερόλεπτα μετά αφού τον βγάλετε από την κατάψυξη. Εάν χρησιμοποιηθεί πριν από μια τυπική ρουτίνα περιποίησης με ορό και κρέμα ενυδάτωσης, το Cryo Roller θα προετοιμάσει το δέρμα σας για να απορροφήσει βέλτιστα αυτά τα προϊόντα, ώστε να μπορούν να αναζωογονήσουν πολύ πιο άμεσα τα κουρασμένα κύτταρα της επιδερμίδας σας.
(57,93€, ShopBop) 

Ice Globe Facial Massager: Αυτά τα σφαιρικά εργαλεία από γυαλί υψηλής ποιότητας και αντοχής, μπορούν να μειώσουν δραστικά τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια, διεγείροντας την μικροκυκλοφορία και καταπραΰνοντας την ένταση των μυών σε όλο το πρόσωπο. Απλά τοποθετήστε τα στην κατάψυξη 10 λεπτά πριν από τη χρήση και εφαρμόστε με ήπιες κινήσεις μασάζ επί 5 λεπτά.
(64$, AceologyBeauty) 

THE BEAUTY TEAM