H Angelina Jolie ξέρει από καλό λάδι!

h-angelina-Jolie-kserei-apo-kalo-ladi
ΤΡΙΤΗ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

«Δεν θα βγω από το σπίτι χωρίς αυτό το λάδι προσώπου», λέει η ίδια, αποκαλύπτοντας το μυστικό του.

Όταν η Angelina Jolie προτείνει ένα προϊόν περιποίησης δέρματος, όλες οι γυναίκες ακολουθούν χωρίς αμφιβολίες. Τον περασμένο μήνα, η ανάρτηση ενός βίντεο στο λογαριασμό της βρετανικής Vogue αποκαλύπτει πως η 45χρονη super star και μητέρα έξι παιδιών, μέσα στη «μεγάλη τσάντα μαμάς» που κουβαλά καθημερινά, υπάρχουν σνακ, σοκολάτες, μολύβια ζωγραφικής και καθαρά μπλουζάκια για παν ενδεχόμενο. «Όλα αυτά είναι για τα παιδιά μου», λέει η Jolie, συμπληρώνοντας: «Αλλά εκτός από το αναγκαίο κινητό και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μέσα στην τσάντα μου υπάρχει πάντα το αγαπημένο μου λάδι προσώπου: το Abeille Royale Youth Watery Oil του Guerlain».

Χωρίς η ίδια να είναι πρέσβειρα του οίκου Guerlain (που σημαίνει, «πληρώνομαι αδρά για να το λέω»), η Jolie ομολογεί ότι είναι ένα προϊόν που δεν μπορεί να μην έχει πάντα μαζί της, θεωρώντας το σαν μια από τις λίγες, μικρές απολαύσεις της ζωής μιας γυναίκας. 

Το συγκεκριμένο λάδι προσώπου περιέχει βασιλικό πολτό και μέλι μαύρης μέλισσας, που θρέφουν, ενυδατώνουν και βελτιώνουν τα σημάδια γήρανσης.
Στη σύνθεσή του υπάρχει επίσης έλαιο μύρου, που έχει καταπραϋντικές και επανορθωτικές ιδιότητες, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Έχοντας πλέον αποκτήσει τον τίτλο της «ιέρειας» της μινιμαλιστικής ομορφιάς μέσα από την προσωπική της επιλογή να χρησιμοποιεί  και να προτείνει προϊόντα που δεν βλάπτουν την επιδερμίδα και την βιωσιμότητα του πλανήτη, η Angelina Jolie έρχεται να αναδείξει το Abeille Royale Youth Watery Oil, σαν το πιο πιστό σύντροφο κάθε γυναίκας, που θέλει το δέρμα της να είναι διαρκώς λαμπερό, σφριγηλό και νεανικό, «...κόντρα ακόμη και στους νόμους της  βαρύτητας», τονίζει η Jolie, συνιστώντας μέσα από την εμπειρία της ότι θα δείτε πολύ καλύτερα αποτελέσματα όταν απλώνετε το Abeille Royale Youth Watery Oil μετά από μια ρουτίνα καθαρισμού πριν πέσετε για τον βραδινό ύπνο. 

THE BEAUTY TEAM