Η εκπληκτική τεχνική της Miranda Kerr για νεανικό βλέμμα κάθε μέρα

i-ekpliktiki-texniki-tis-miranda-kerr-gia-neaniko-blemma-kathe-mera
ΤΡΙΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Μια ιεροτελεστία σαγήνης για κάθε γυναίκα με μπλε, πράσινα, καφέ ή ακόμη και κατάμαυρα μάτια.

Το αυστραλιανό μοντέλο, που έγινε περισσότερο γνωστή ως «αγγελάκι» της Victoria's Secret, και η οποία σήμερα, στα 37 της είναι μια από τις πιο κορυφαίες beauty influencers αλλά και καταξιωμένη επιχειρηματίας στη βιομηχανία ομορφιάς -ως ιδρύτρια της σειράς οργανικών καλλυντικών KORA-, ανέκαθεν ήταν δημοφιλής στο γυναικείο και ανδρικό κοινό για τα μάτια της. «Το σχήμα τους, το χρώμα τους, το μακιγιάζ της, ήταν αυτά τα χαρακτηριστικά που την ανέδειξαν ως “αρχιέρεια” του σύγχρονου modeling, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις αναλογίες του σώματός της μέσα από ένα μικροσκοπικό εσώρουχο ή μπικίνι», λέει η celebrity makeup artist Charlotte Tilbury, προσωπική σύμβουλος ομορφιάς της Miranda Kerr εδώ και μια δεκαετία. 

Το πρώτο πράγμα που κάνει Kerr μόλις ξυπνήσει -νωρίς το πρωί- είναι να αφαιρέσει τη μάσκα ύπνου που φοράει πριν πέσει στο κρεβάτι, επιλέγοντας μια τεχνική ήπιου μασάζ με τη βοήθεια μιας καθαριστικής λοσιόν. Στη συνέχεια, απλώνει μια στρώση ενυδατικής κρέμας και ένα έλαιο για την περιοχή των ματιών, τα οποία απλώνει με ένα jade roller για μεγαλύτερη απορρόφηση των των συστατικών. Στο τέλος, προσθέτει μια BB Cream με δείκτη προστασίας +30 σε όλο το πρόσωπο, χαρίζοντάς της ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Μετά, εφαρμόζει το αγαπημένο της highlighter, για να χαρίσει λάμψη στο πρόσωπο. 

Η στιγμή για την απογείωση του βλέμματος είναι μια αληθινή ιεροτελεστία για την Miranda Kerr, με την ίδια να συμβουλεύει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram: «Είτε έχετε μπλε, πράσινα ή καστανά μάτια, απλώστε στο κινητό βλέφαρο και μέχρι το κόκαλο μια απαλή καφέ σκιά ματιών, τραβώντας την σκιά με το πινέλο λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών σας. Τονίστε ελαφρώς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών με σκούρα καφέ σκιά ή με ένα καφέ μολύβι σβησμένο, επιμένοντας σε μικρές και απαλές πινελιές, με σκοπό να δώσετε έμφαση στα μάτια χωρίς όμως να φαίνονται βαριά. Ολοκληρώστε με μια ή δυο στρώσεις μάσκαρα».

THE BEAUTY TEAM