Πώς βιώνει την αλλαγή του σώματός της ένα top model μετά την εγκυμοσύνη

pos-bionei-tin-allagi-tou-somatos-tis-ena-top-model-meta-tin-egkumosuni
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

«Δεν μπορείς να είσαι η σούπερ-γυναίκα που ήσουν. Aπό εδώ και μετά πρέπει να είσαι μια σούπερ-μαμά», λέει η Grace Elizabeth.

Στις αρχές του 2021, το διεθνούς φήμης μοντέλο Grace Elizabeth καλωσόρισε στη ζωή το πρώτο της παιδί -ένα αγοράκι- το οποίο κυοφόρησε μέσα στην καραντίνα, «... μια συγκυρία που βοήθησε τόσο εμένα όσο και τον σύζυγό μου Nicolas, να βιώσουμε από πολύ κοντά -και διαρκώς μαζί- τον ερχομό της μεγαλύτερης προσδοκίας της ζωής μας», γράφει η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram. 

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret και νυν μούσα της Estée Lauder, προσθέτει: «Μπορέσαμε να απολαύσουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές με τον καλύτερο τρόπο, αισθανόμενοι εντέλει πως όλα πέρασαν τόσο γρήγορα...». Ωστόσο, κατά τη διάρκεια εκείνων των εννέα μηνών, η Grace βίωσε μια πρωτόγνωρα δραματική εικόνα του σώματός της: «Οι αλλαγές που είδα στο σώμα και το δέρμα μου άλλαξαν τον τρόπο που βλέπω την ομορφιά 100%», λέει σε συνέντευξή της στη Vogue η Grace Elizabeth, η οποία, την τελευταία εβδομάδα τη ςεγκυμοσύνης της, προθυμοποιήθηκε να φωτογραφηθεί για την διαδικτυακή καμπάνια της Victoria's Secret, που είχε αφιερωθεί στην Ημέρα της Μητέρας.

«Λίγες μέρες πριν τη φωτογράφηση, ένιωσα στιγμές μεγάλης απόγνωσης βλέποντας τα ρούχα να μην με χωρούν ή παρατηρώντας τις ραγάδες στην κοιλιά μου, όπως και το χαλαρό δέρμα ή τους μαύρους κύκλους από την έλλειψη ύπνου στο πρόσωπό μου. Αλλά με τη σκέψη μου στο μωρό που είχα μέσα μου, όλα φαινόντουσαν άνευ σημασίας. Με ένα “κλικ”, μεταμορφώθηκα σε αυτό που απλά ήμουν!».

Το μοντέλο προσθέτει ότι ενώ παραμένει παθιασμένη με την φυσική της κατάσταση και την υγιεινή διατροφή, παραδέχεται ότι το σφιχτό και αδύνατο σώμα της δεν υπάρχει πια. «Μετά τη γέννα, ανακάλυψα ότι η ομορφιά έχει μια διαφορετική δύναμη, η οποία πηγάζει περισσότερο από “μέσα”, ανεξάρτητα από το μέγεθος ρούχων που φορώ. Οι σημερινές ατέλειές μου είναι εδώ για να μου υπενθυμίζουν εκείνους τους υπέροχους εννιά μήνες που πέρασα δίπλα στον σύζυγό μου αναμένοντας με αγάπη το μωρό μας».

Ως νέα μητέρα, η Elizabeth αγκαλιάζει την ατέλεια και την ευσπλαχνία. «Η μητρότητα δεν συνοδεύεται από εγχειρίδιο οδηγιών. Δεν μπορείς να είσαι η σούπερ-γυναίκα που ήσουν, επειδή απλά από εδώ και στο εξής πρέπει να είσαι μια σούπερ-μαμά», λέει.

THE BEAUTY TEAM