Η Zendaya είναι το καινούργιο πρόσωπο του Valentino

coverzendaya01
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Το φαινόμενο της Disney και αστέρι που κόσμησε τα εξώφυλλα πολλών περιοδικών και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κόσμου παγκοσμίως, είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Valentino για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 (SS2021).

«Ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε τη Zendaya ως το νέο πρόσωπο για τον οίκο Valentino είναι επειδή ενσαρκώνει απόλυτα αυτό που αντιπροσωπεύει ο οίκος Valentino σήμερα», είχε δηλώσει σε μια ανακοίνωσή του ο διευθυντής του Valentino Creative, Pierpaolo Piccioli τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ανακοινώθηκε ότι η Zendaya θα είναι η νέα μούσα του οίκου. «Είναι μια ισχυρή και άγρια ​​νεαρή γυναίκα που χρησιμοποιεί το ταλέντο και το έργο της για να εκφράσει τις αξίες της και τη γενιά που αντιπροσωπεύει». 

Στην πρώτη της εκστρατεία, η 24χρονη ποζάρει χωρίς παπούτσια σε ένα ξύλινο τραπέζι φορώντας κομψή δαντέλα, ενώ κρατάει την τσάντα Garavani Roman Stud της ιταλικής μάρκας. Οι εικόνες είναι απόδειξη ότι η Zendaya δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ενσωματώσει τον ρομαντισμό του Piccioli. 

«Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα ως πρόσωπο του Valentino», έχει δηλώσει η Zendaya. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινώ αυτήν την καταπληκτική  συνεργασία με τον Pierpaolo και ολόκληρη την οικογένεια Valentino».

Η νέα κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 έχει τον τίτλο «Valentino Collezione Milano», και αποτελεί «μια κολεξιόν που εκφράζει τη ριζοσπαστική στάση, μέσω της δημιουργικότητας» μια ρήση που θα μπορούσε απόλυτα να ταιριάζει στην ίδια την 24χρονη ηθοποιό.