Ο αναπάντεχος λόγος που η Drew Barrymore αποφεύγει τις ενέσεις αντιγήρανσης

o-anapantexos-logos-pou-i-drew-barrymore-apofeugei-tis-eneseis-antigiransis-drew-barrymore-apofeugei-tis-eneseis-antigiransis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Είναι ο ίδιος λόγος που δεν έχει ανάγκη να κρύβει την ηλικία της

Στον 21ο αιώνα, η πίεση που ασκείται στις γυναίκες για να φαίνονται όλο και πιο νέες είναι τεράστια -συνεπώς και ψυχοφθόρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο Χόλιγουντ, όπου η ηλικία προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό την προτίμηση των παραγωγών, όπως και τις αμοιβές μιας ηθοποιού. Και ενώ οι γυναίκες –διάσημες ή μη- κάνουν ουρές για να υποβληθούν σε αισθητικές επεμβάσεις αντιγήρανσης, η 46χρονη Drew Barrymore είναι αποφασισμένη να μην επιχειρήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Και υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για αυτό. 
Ο πρώτος, όπως εξήγησε πρόσφατα στο τηλεοπτικό της σόου The Drew Barrymore Show είναι ότι είναι «πολύ εθιστικό άτομο» και ανησυχεί ότι εάν κάνει μία φορά την «ένεση», θα παρασυρθεί εφ’ όρου ζωής (κάνοντας ένα είδος black humor σχετικά με τον αγώνα που είχε δώσει νεότερη να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά).  
Αλλά ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι η Barrymore δεν φοβάται τη γήρανση, μιας και την θεωρεί ως μια απολύτως φυσική διαδικασία. «Θα μου άρεσε αν υπήρχε κάποιος τρόπος που θα μπορούσε να παρατείνει τα χρόνια της ζωής μου, ακόμη και εάν έφτανα να κυκλοφορώ με ένα εντελώς ρυτιδιασμένο πρόσωπο, σαν του Ε.Τ.», ανέφερε η ηθοποιός –η οποία έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Ε.Τ. ο Εξωγήινος», σε ηλικία 6 ετών. 

Η ηθοποιός αντιτίθεται στο κυνήγι της αφύσικης ομορφιάς που επιδιώκουν οι περισσότεροι άνθρωποι. «Γερνάω ηλικιακά και το δέρμα μου ακολουθεί, αλλά είναι μέρος της ζωής μου να νιώθω πιο ανθρώπινη και πιο ευάλωτη κάθε χρόνο που περνά, εκτιμώντας κάθε μέρα ό,τι έχω, παρά να σπαταλώ την ενέργειά μου αναζητώντας κάτι που δεν μπορώ να έχω», είπε με αφοπλιστικό τρόπο η Barrymore στην εκπομπή της. Δεν απέκρυψε μάλιστα και το γεγονός ότι όταν επισκέφθηκε πρόσφατα το δερματολόγο της, ο ίδιος της σύστησε να εφαρμόσει υαλουρονικό οξύ με ενέσιμο filler Juvederm για να σβήσει τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια της. 

«Του είπα, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Σαν φανατική λάτρης του μακιγιάζ, προτιμώ να επιμείνω στο highlighter. Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν το highlighter στα μάγουλα, αλλά εγώ έχω ανακαλύψει πως δουλεύει τέλεια στους μαύρους κύκλους μου. Και μπορώ να το βάζω ή να το βγάζω όποτε θέλω χωρίς περιορισμούς». 

THE BEAUTY TEAM