Γιατί το κορυφαίο plus size model έχει εμμονή με το body scrub

giati-to-korufaio-plus-size-model-exei-emmoni-me-to-body-scrub
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2021

«Είναι η ιδανική κούρα για κάθε νέα μαμά, που θέλει δέρμα σαν του μωρού της», λέει η Ashley Graham.

Η προσπάθεια της φυσικής τόνωσης και λάμψης του δέρματος κάθε μητέρας μετά από έναν τοκετό, είναι πολλές φορές μια ψυχοφθόρα εμπειρία. Από την ερυθρότητα και την ξηρότητα, μέχρι τη λιπαρότητα στο μέτωπο και τις εξάρσεις ακμής, το δέρμα είναι αναμφισβήτητα πολύ πιο ευαίσθητο μετά τη γέννα, καθώς οι ορμόνες ακολουθούν βραδύτερους ρυθμούς στον δρόμο τους για μια ολική επιστροφή στα επίπεδα προ εγκυμοσύνης. 
Ωστόσο, η Ashley Graham, το πιο δημοφιλές «ευτραφές» μοντέλο, που λατρεύτηκε από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη την προηγούμενη δεκαετία, και η οποία γέννησε πριν από μερικούς μήνες τον πρώτο της γιο, λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram:

«Όλα ξεκινούν λίγο πριν το πρωινό ντους. Με κάνει να νιώθω σαν να βρίσκομαι σε ένα spa, απολαμβάνοντας μια υπέροχη και απολαυστική απολέπιση, με τη βοήθεια ενός scrub από βιολογικά συστατικά και καστανή ζάχαρη».

Η Graham λέει ότι αυτό το ενυδατικό τρίψιμο είναι ένα βασικό μέρος της ρουτίνας καθημερινής φροντίδας του δέρματός της, καθώς της αφήνει μερικά πολύτιμα λεπτά «απόδρασης» από τις υποχρεώσεις της σαν μαμά.
«Αυτή η τελετουργία είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Είναι η στιγμή που μπορώ να εκτιμήσω το μπάνιο μου, χαρίζοντας στο δέρμα μου ένα πολύτιμο δώρο», γράφει στην ανάρτηση, εξηγώντας ότι λίγο πριν μπει στο ντους, εφαρμόζει απαλά το scrub στο στήθος, στα πόδια, στα χέρια, στους αγκώνες και όπου αλλού αισθάνεται το δέρμα της ξηρό ή τραχύ. Το προϊόν που επιλέγει περιέχει καστανή ζάχαρη, σκόνη σανταλόξυλου, λευκό άργιλο καολίνης και ενυδατικό έλαιο jojoba. «Ο συγκεκριμένος συνδυασμός συστατικών αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος ενώ ενυδατώνει ολόκληρο το σώμα. Αφού βγω από το ντους, το δέρμα μου είναι πιο μαλακό, μεταξένιο και λαμπερό από ποτέ», λέει η Graham.

THE BEAUTY TEAM