7 celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς που τους δίδαξε η μαμά τους

7-celebrities-apokaluptoun-ta-mustika-omorfias-pou-tous-didakse-i-mama-tous-mama-tous
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2021

Εμπνευστείτε από αυτές τις στοργικές συμβουλές αιώνιας ομορφιάς με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Δεν υπάρχουν spoilers εδώ. Μόνο μια υπόδειξη: Η μητέρα σας είχε πάντα δίκιο, τουλάχιστον όσον αφορά στις συμβουλές φροντίδας του δέρματος που σας έδινε από όταν ήσασταν μικρή. Είχε δίκιο, επειδή το είχε βιώσει στο «πετσί» της και ήθελε να σας βοηθήσει να δείχνετε όμορφη και λαμπερή μέχρι να φτάνατε στη ηλικία της. Την ημέρα που γιορτάζει, δείτε την με άλλο μάτι και θυμηθείτε ξανά τη σοφία που σας πρόσφερε. 
Εδώ, 7 αγέραστες celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς που τους έμαθε η δική τους μαμά.

«Η μητέρα μου με μύησε στην ιεροτελεστία του διαλογισμού με τη βοήθεια κρυστάλλων, κατά τη διάρκεια του οποίου επικεντρώνομαι στην αναπνοή μου -εισπνέω μετρώντας μέχρι το 4 και εκπνέω μέχρι το 8. Μετά, κοιμάμαι σαν πουλάκι, απολαμβάνοντας το επόμενο πρωί τα τεράστια οφέλη ενός πλήρους beauty sleep, όπως ακριβώς κάνει και η μαμά μου -η Cindy Crawford- εδώ και 30 χρόνια»
- Kaia Gerber

«Ποτέ μη βγεις από το σπίτι χωρίς ρουζ στα μάγουλα και ένα διάφανο balm στα χείλη. Είναι τα δυο σημεία του προσώπου σου, που πάντα θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ανδρών γύρω σου». 
- Jenna Dewan Tatum

«Η μαμά μου ήταν η προσωποποίηση του ...MacGyver. Αν της είχε τελειώσει η σκιά ματιών, άπλωνε με μαεστρικές κινήσεις στα πάνω βλέφαρα λίγο σκούρο κραγιόν. Εάν δεν είχε κραγιόν, εφάρμοζε λίγο υγρό ρουζ ή concealer με χρώμα στα χείλη της. Ήταν μια γυναίκα, που μπορούσε να κάνει τα αδύνατα δυνατά ακόμη και με τα λιγότερα».
- Blake Lively 

«Πίστη στο Θεό, εσωτερική δύναμη, αυτοπεποίθηση, αγάπη στον εαυτό σου. Αυτά θυμάμαι να μου λέει διαρκώς η μαμά μου, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκα με λεύκη στο -μαύρο- δέρμα μου. Χάρη σ’ αυτήν έμαθα να μη νιώθω “εξωγήινη” στον κόσμο του modeling αλλά μια σούπερ σταρ, μολονότι βίωνα μια τέτοια σοβαρή δερματική πάθηση από την ημέρα που γεννήθηκα». 
- Winnie Harlow 

«Η μόνη κουβέντα που έχει μείνει καλά σφραγισμένη στο μυαλό μου από την εποχή που θυμάμαι τη μητέρα μου είναι αυτή: “Εσωτερική πειθαρχία και ηθική”. Δεν έδινε έμφαση στην εξωτερική ομορφιά, όσο στην καλοσύνη, στην γαλήνη και στην αυτοπεποίθηση που πηγάζει από μέσα. “Το να είσαι ένα καλό κορίτσι έχει πολύ πιο μακρόχρονα οφέλη από το είσαι απλά ένα όμορφο κορίτσι”. Αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ». 
- Jennifer Lopez

«Η μητέρα μου είναι 50 χρονών και ποτέ δεν έχει βάψει τα μαλλιά της, ούτε επιχειρεί να καμουφλάρει τις ρυτίδες της. Πάντα μου έλεγε ότι τα σημάδια της ηλικίας είναι τα παράσημα που σου δίνει η ζωή, αρκεί να μπορείς να αντιληφθείς με υπερηφάνεια με πόσο αγώνα τα έχεις αποκτήσει. Δε νομίζω να έχω πάρει καλύτερο μάθημα αντιγήρανσης από αυτό». 
- Shailene Woodley 

«Η καλύτερη συμβουλή που έχω λάβει ποτέ από τη μαμά μου είναι η απλούστερη: η σκληρή δουλειά κάνει όλα όσα είναι δυνατόν να συμβούν στη ζωή σου, όσο όμορφη ή άσχημη είναι αυτή. Πάντα έδινε φτερά στις ελπίδες και τα όνειρά μου, βοηθώντας με να γίνω πολύ ισχυρή προσωπικότητα, αν και όχι κατ’ ανάγκη όμορφη εικόνα. Ποτέ δεν τη θυμάμαι να κοιτιέται με τις ώρες σε έναν καθρέφτη. Το ίδιο κάνω κι εγώ». 
- Jessica Alba

THE BEAUTY TEAM