H Michelle Pfeiffer πάτησε τα 63 και το χαίρεται πολύ. «Χάρη στο facelift», ομολογεί!

h-michelle-pfeiffer-patise-ta-63-kai-to-xairetai-polu-xari-sto-facelift-omologei
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΜΑΙΟΥ 2021

Τα φωτεινά ξανθά μαλλιά της, το μπλε βλέμμα του πάγου και εκείνα τα κοφτερά ζυγωματικά που θα μπορούσαν να κόψουν ένα γυαλί, ακόμη υπάρχουν.

Από το 1979 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά Delta House μέχρι την τελευταία της ταινία, French Exit, η Michelle Pfeiffer δεν έχει σταματήσει να συναρπάζει το κοινό με τις εκπληκτικές εμφανίσεις της τόσο ως ηθοποιός, όσο και ιέρεια της ομορφιάς σε κάθε ηλικία.

Στον «Σημαδεμένο» (1983), στις «Μάγισσες του Ήστγουικ» (1987), στη «Γυναίκα του Γκάγκστερ» (1988), αλλά και ως Catwoman (1992) ή στο «Ένοχο Μυστικό» (2000), η φυσική ομορφιά της Pfeiffer ξεπερνούσε σε φήμη ακόμη και τα κινηματογραφικά βραβεία που κέρδισαν οι εν λόγω ταινίες. Χωρίς η ίδια να έχει αποκτήσει ούτε ένα Όσκαρ, η εικόνα της και μόνο σε κάθε σκηνή δημιουργούσε φρενίτιδα. 

Σε ηλικία 63 ετών από τον περασμένο Απρίλιο, η Michelle Pfeiffer εξακολουθεί να φαίνεται τόσο καλή όσο όταν περιλαμβανόταν από τα life-style περιοδικά στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, κατά τη διάρκεια των δεκαετιών 1980-1990-2000. Και με μια πρόσφατη -επετειακή- ανάρτησή της στο Instagram, η Pfeiffer λέει:

«Η συντήρηση μπορεί να είναι πλέον εκτός ελέγχου, αλλά δεν θα αφήσω ούτε μια μέρα να περάσει χωρίς να απλώνω αντηλιακό και να κάνω τακτικά μανικιούρ. Ποτέ δεν ήμουν φανατική της υγείας της επιδερμίδας μου, αφού κάπνιζα πολύ και έτρωγα εντελώς ακατάστατα και πρόχειρα για μια εικοσαετία σχεδόν. Αλλά ο ερχομός της πλαστικής χειρουργικής με βοήθησε να “παίζω” σταθερά με την ιδέα. Σήμερα, βλέπω σίγουρα ότι έχω αλλάξει πολύ. Απλώς, προσπαθώ να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι η γήρανση συμβαίνει σε όλους μας. Μόλις αποδεχτείτε ότι σας επιβαρύνει, δεν υπάρχει τίποτε πιο ευλογημένο από ένα facelift».

THE BEAUTY TEAM