Για κάθε κορίτσι του Μάη: μακιγιάζ με λουλούδια!

gia-kathe-koritsi-tou-mai-makigiaz-me-louloudia
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2021

Μια έκρηξη χαράς που θα σας κάνει να αγκαλιάσετε με μεγαλύτερη λαχτάρα την έξοδό σας στην ελευθερία.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα λουλούδια μάς κάνουν να νιώθουμε πιο ήρεμοι και χαρούμενοι. Αλλά αυτός δεν είναι μόνο λόγος για να ασχοληθείτε με τον κήπο ή το μπαλκόνι σας φυτεύοντας πανσέδες, γαριφαλιές, βιολέτες και γιασεμιά, αλλά να γίνεται πιο δημιουργικές με το μακιγιάζ σας, μέσω των λουλουδιών. 
Για να πάρετε μια έμπνευση, αυτό το μήνα η διάσημη makeup artist Pat McGrath δημιούργησε για την εταιρεία καλλυντικών Anna Sui μια συλλεκτική σειρά προϊόντων μακιγιάζ με έμφαση στις «floral φαντασιώσεις», ενώ την ίδια στιγμή  οι νέες ιέρειες στο χώρο του modeling (σαν την Soo Joo Park και τη Sara Grace Wallerstedt) ανέβασαν φωτογραφίες τους με λουλούδια στα μαλλιά, στις βλεφαρίδες, στα μάγουλα και τα χείλη τους. 

Η ανθισμένη τάση στο μακιγιάζ προσώπου προσώπου εμφανίστηκε επίσης στην νέα συλλογή της Collina Strada, με την celebrity makeup artist Allie Smith -που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων- να δημιουργεί μοναδικές εικόνες υγιούς δέρματος, δροσερών χειλιών, και φωτεινού βλέμματος ζωγραφίζοντας λουλούδια σε ζωηρές pop αποχρώσεις.

H μακιγιέζ, ζωγράφος και μουσικός Brianna Lance, με αφορμή τη συνεργασία της με τον οίκο μόδας Ciao Lucia που εδρεύει στο Λος Άντζελες, χρησιμοποίησε επίσης τα πρόσωπα των μοντέλων ως ακουαρέλα, δημιουργώντας μικρά λουλουδάτα σχέδια πάνω από ένα no makeup μακιγιάζ. Η ίδια, σε ανάρτησή της, δείχνει πώς ακριβώς μπορείτε να καταφέρετε κι εσείς:

«Νομίζω ότι όλες είμαστε έτοιμες να βγούμε έξω και να απολαύσουμε το Μάη με χαρά και αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω μας το άγχος, το φόβο και την οργή που βιώσαμε ένα και πλέον χρόνο τώρα εξαιτίας του Covid. Και αυτό το λουλουδάτο μακιγιάζ, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό μπορείτε να απλώσετε στο πρόσωπό σας για να τονωθεί η διάθεσή σας. Δεν είναι μια τάση μακιγιάζ, αλλά μια δήλωση χαράς, που σίγουρα απαιτεί και μια μικρή δόση τόλμης για να την κατακτήσετε», λέει η Lance.

THE BEAUTY TEAM