Εξωφρενικά μυστικά ομορφιάς διασημοτήτων, που αξίζουν Όσκαρ!

eksofrenika-mustika-omorfias-diasimotiton-pou-aksizoun-oskar
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2021

Πολλές από αυτές, τα χρησιμοποιούν κάθε φορά που είναι να περπατήσουν πάνω σε ένα κόκκινο χαλί.

Είτε πρόκειται για μια αυτοσχέδια κούρα αντιγήρανσης και λάμψης στο σπίτι, είτε για κάποιες ακριβές θεραπείες σε spa, oι celebrities δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τα κόλπα ομορφιάς που επιλέγουν ώστε να διατηρήσουν την εικόνα τους νεανική και λαμπερή, κάθε φορά που καλούνται να κυκλοφορήσουν μπροστά από τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων σε επίσημες εμφανίσεις.

- Η Catherine Zeta-Jones αποκάλυψε ότι διατηρεί τα μαλλιά της αφράτα και λαμπερά εφαρμόζοντας μια μάσκα με μείγμα μπύρας και μελιού. Η μέθοδος αποδεικνύεται ότι έχει σημαντική αξία, καθώς ο λυκίσκος και η βύνη στην μπύρα έχουν πρωτεΐνες που μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των άτονων ή ταλαιπωρημένων μαλλιών. 

- Πέρα από την εμμονή της με το SPF, η Gwyneth Paltrow δεν παύει να ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram κάθε είδους μοναδικές εμπειρίες αυτοσχέδιων θεραπειών ομορφιάς. Αυτό όμως που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της, είναι ο ατμός του κόλπου. 
 

Η Paltrow έχει δηλώσει ότι υποβάλλεται σε αυτή την μέθοδο στο Tikkun Holistic Spa, που βρίσκεται στη Σάντα Μόνιμα της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την ηθοποιό, η διαδικασία διαρκεί μισή ώρα με την ίδια να κάθεται χωρίς εσώρουχο πάνω σε μια καρέκλα με τρύπα στη μέση, από την οποία βγαίνει ένας υπέρυθρος ατμός αρωματισμένος με το βότανο αρτεμισία, ώστε να «καθαρίσει» το αιδοίο, ο κόλπος, μέχρι και η μήτρα, «απελευθερώνοντας μια ενέργεια, που εξισορροπεί τις γυναικείες ορμόνες». 

- Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της η Angelina Jolie είχε δήλωσε ότι χρησιμοποιεί μια κρέμα σώματος από αυγά ψαριών για να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό από το κεφάλι έως τα δάχτυλα. Η συγκεκριμένη θεραπεία με βάση το χαβιάρι περιλαμβάνει επίσης την περιτύλιξη όλου του σώματός της με ζεστούς επιδέσμους, ώστε το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες πριν από την εφαρμογή της κρέμας. 

- Η Cate Blanchett και η Sandra Bullock προκάλεσαν αναταραχή όταν μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους στο Instagram πριν καιρό, ότι ακολουθούν μια αισθητική θεραπεία αντιγήρανσης που ονομάζεται «penis facial» αξίας 650 δολαρίων τη φορά. H επίσημη ονομασία της θεραπείας είναι Epidermal Growth Factor (EGF), η οποία χρησιμοποιεί μια πρωτεΐνη, που βοηθά να αναπαραχθούν νέα κύτταρα αυξάνοντας τα αποθέματα κολλαγόνου, ενισχύοντας την παραγωγή ελαστίνης του δέρματος και επιταχύνοντας την επούλωση ακνεϊκών πληγών και ουλών στην επιδερμίδα. Από που προέρχεται το ενέσιμο εκχύλισμα πρωτεΐνης στη θεραπεία EGF; Από συνθετικά παράγωγα ανδρικών μορίων μετά από περιτμημένες ακροποσθίες! 

- Η Demi Moore, λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει με εκείνο το επικά παραμορφωτικό lifting προσώπου που έγινε viral στο διαδίκτυο, έχει αποκαλύψει ότι ακολουθούσε μια αποτοξινωτική θεραπεία με βδέλλες! Όσο κι αν ακούγεται ανατριχιαστικό και αιμοβόρο, η θεραπεία με βδέλλες είναι μία από τις παλαιότερες μεθόδους θεραπείας διαφόρων παθήσεων. Σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει πως η φαρμακευτική ικανότητα της βδέλλας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μοναδική χημική σύνθεση του σιέλου που εκκρίνεται, το οποίο περιέχει πάνω από 140 ωφέλιμα συστατικά (ορμόνες, βιολογικά ένζυμα, βιταμίνες και αμινοξέα) που αποτρέπουν το σχηματισμό θρομβώσεων στο αίμα και διαλύοντας υπάρχοντες σχηματισμούς στα μικρά αγγεία του προσώπου. 
«Δεν μιλάμε για τυπικές, λιγδερές βδέλλες που υπάρχουν στους βρόμικους βάλτους, αλλά για ολοκάθαρες, εκπαιδευμένες ιατρικές βδέλλες», είπε η Moore, μιλώντας για τη θεραπεία που λατρεύει στο «The Late Show With David Letterman». 

- Μετά τον τοκετό της το 2013, η ηθοποιός και μοντέλο January Jones αποκάλυψε στο περιοδικό Women’s Health ότι ένας τρόπος επαναφοράς της ευεξίας και της τόνωσης της επιδερμίδας της ήταν η η κατάποση καψουλών που περιείχαν τον αφυδατωμένο πλακούντα της. Μάλιστα, την ίδια θεραπεία ακολούθησαν και άλλες celebrities μαμάδες όπως η Alicia Silverstone και η Kim Kardashian. Σύμφωνα με ιατρικές αναφορές, ο πλακούντας περιέχει βλαστοκύτταρα, αμινοξέα, πρωτεΐνες, μεταλλικά άλατα και πολλά άλλα στοιχεία που θεωρούνται ότι αποτελούν τροφή για ένα υγιές δέρμα. Πρακτικά, ο πλακούντας μετά τον τοκετό αποξηραίνεται έπειτα από ειδική επεξεργασία και επιστρέφεται στην λεχώνα σε μορφή κάψουλας, οι οποία καταναλώνεται ημερησίως. 

THE BEAUTY TEAM