Η Blake Lively μοιράζεται το μυστικό της σέξι λάμψης της

mia-celebrity-mama-trion-paidion-moirazetai-to-mustiko-tis-seksi-lampsis-tis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Blake Lively παραδίδει μαθήματα του τέλειου μακιγιάζ σε μηδέν χρόνο.

H ηθοποιός Blake Lively θα μπορούσε να ανακηρυχθεί επίσημα ως «Βασίλισσα της Ομορφιάς», για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την φυσική ομορφιά της. Μόλις 33 ετών, η καθηλωτική ηθοποιός -και όχι μόνο λόγω της φυσικής ομορφιάς της- είναι μητέρα τριών μικρών παιδιών, όπου αυτό και μόνο το γεγονός θεωρείται «άθλος» και «έπαινος» στην εποχή της παγκόσμιας υπογεννητικότητας. 
Μέσα σε ένα ασφυκτικά πιεστικό 24ωρο, η δημοφιλής ηθοποιός, μαμά και σύζυγος (του Ryan Reynolds), καταφέρνει όχι μόνο να βρει χρόνο για να τρέξει τις επαγγελματικές της ανάγκες, αλλά και να προλάβει όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτό όμως που δεν παραλείπει ποτέ, είναι τα λίγα λεπτά πλήρους αφοσίωσης στην φροντίδα της επιδερμίδας της και της εικόνας της.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό Elle, η Lively αποκάλυψε ότι μέσα στα ράφια του μπάνιου της υπάρχουν μόνο τα απαραίτητα, «...έτσι ώστε να απλοποιώ την ρουτίνα ομορφιάς μου στο ελάχιστο», λέει. Σύμφωνα με το Elle, η ηθοποιός είναι ένα από τα λίγα αστέρια του Χόλιγουντ που κάνει το δικό της μακιγιάζ πριν περπατήσει το κόκκινο χαλί. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί πρέπει να λειτουργούν καλά για αυτήν, δεδομένου ότι υπάρχουν λίγα περιθώρια για λάθη. 

«Εν μέρει, οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της Blake Lively δεν έχουν να κάνουν με το να μην φοράτε μακιγιάζ αλλά με το να φοράτε λεπτές στρώσεις και να εξακολουθείτε να δείχνετε φρέσκια», λέει το άρθρο. Ωστόσο, για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα, η Lively συμβουλεύει: «Αποφύγετε το φον ντε τεν και στη θέση του να επενδύστε σε ένα primer και ένα ελαφρύ concealer. Χρησιμοποιήστε το primer μετά την ενυδάτωση και στη συνέχεια καλύψτε τις ατέλειες με ένα ελαφρύ concealer. Αν η επιδερμίδα σας έχει τάση για λιπαρότητα, απλώστε μια πούδρα για ματ αποτέλεσμα στην ζώνη “Τ” ώστε να μειώσετε τη γυαλάδα και θυμηθείτε να κρατήσετε ελαφρύ το μακιγιάζ των ματιών μόνο με μάσκαρα και eyeliner. Προσωπικά φοράω μια αδιάβροχη μάσκαρα όλο το χρόνο αλλά το καλοκαίρι ένα τέτοιο προϊόν είναι must. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με λίγο blush και ένα διάφανο lip gloss. Δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο». 

THE BEAUTY TEAM