Τι μπορεί να σας διδάξει η Kim Kardashian για τα σπρέι αυτομαυρίσματος

ti-mporei-na-sas-didaksei-i-kim-kardashian-gia-ta-sprei-automaurismatos-kim-kardashian-gia-ta-sprei-automaurismatos
ΤΡΙΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2021

221m followers στο Instagram, είναι ένα καλό νούμερο για να αποδείξει τι εστί full- bronze δέρμα (χωρίς ούτε λεπτό ηλιοθεραπείας).

Η Kim Kardashian, έχει τον τρόπο να απολαμβάνει την πιο σέξι μαυρισμένη εικόνα της χειμώνα-καλοκαίρι, και χωρίς την επικίνδυνη πολύωρη επαφή της με τον ήλιο: το spay tan. «Όσο συνεχίζω να μαθαίνω για τις αρνητικές επιπτώσεις που προκαλεί η UV ακτινοβολία στο ανθρώπινο δέρμα, τόσο γίνομαι πιο φανατική λάτρης της τεχνικής του αυτομαυρίσματος. Είναι κάτι που με βοηθά επίσης να κυκλοφορώ ακόμη και το καταχείμωνο με ένα σώμα που μοιάζει σαν μόλις να έχει περάσει τρεις εβδομάδες ηλιόλουστες καλοκαιρινές διακοπές, αλλά χωρίς να έχω σταθεί ούτε ώρα κάτω απ’ τον ήλιο», λέει η Kardashian.

Στην πραγματικότητα, το self-tanning έχει μετατραπεί τα τελευταία δέκα χρόνια σε μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Transparency Market Research, το 2014, ο κύκλος εργασιών των στούντιο ομορφιάς που ειδικεύονται στο spray tanning ανήλθε σε 775,3 εκατομμύρια δολάρια μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το 2017 ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Η ίδια έκθεση προβλέπει ότι τα προϊόντα αυτοαυρίσματος που θα πωληθούν μέχρι το τέλος του 2026 θα ξεπεράσει τα 5,5 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. 
Και όπως υποστηρίζει η πιο διάσημη influencer ομορφιάς, η Kim Kardashian –με τους άνω των 221m followers τώρα που μιλάμε-, «το σπρέι αυτομαυρίσματος είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών για ένα σέξι bronze δέρμα, χωρίς ούτε μισό λεπτό ηλιοθεραπείας».

«To μαύρισμα του δέρματος με αερογράφο (spray tan), οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, προτείνεται πλέον και από όλους τους δερματολόγους ως η καλύτερη μέθοδος απόκτησης της πολυπόθητης λάμψης των διακοπών, χωρίς να έχετε υποκύψει στα επικίνδυνα θέλγητρα του ήλιου», λέει η celebrity αισθητικός Isabel Alysa, και προσωπική self-tanner της οικογένειας Kardashian. «Πέρα από το γεγονός ότι η μέθοδος είναι εγκεκριμένη από το FDA, η νέα τεχνολογία τόσο των μηχανημάτων όσο και των χρωστικών που εφαρμόζονται, έχει κάνει τεράστια άλματα τα τελευταία 15 χρόνια», λέει η Alysa και εξηγεί: «Πλέον, οι φόρμουλες που χρησιμοποιούνται στα σπρέι αυτομαυρίσματος σε ένα πιστοποιημένο στούντιο αισθητικής, είναι εμπλουτισμένες με ευεργετικές για το δέρμα ουσίες όπως αλόη, και πολλά άλλα αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και αντιγηραντικά φυσικά συστατικά. Έτσι, όχι μόνο επιτυγχάνεται απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα παρέχει μια μοναδική προστασία του δέρματος από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Στην ουσία», τονίζει η αισθητικός, «πρόκειται για μια διαδικασία μαυρίσματος, παράλληλα με μια εξαιρετική θεραπεία αντιγήρανσης του δέρματος». 

Ο μέσος χρόνος μιας συνεδρίας spray tanning δεν διαρκεί πάνω από 15 έως 20 λεπτά, με ένα κόστος που δεν ξεπερνά τα 40 ευρώ, με το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια έως και 20 ημέρες. 

THE BEAUTY TEAM