Ο κόρη του David Hasselhoff έγινε το πρώτο super plus size model σε εξώφυλλο Playboy

o-kori-tou-david-hasselhoff-egine-to-proto-super-plus-size-model-se-eksofullo-playboy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2021

«Αυτή η φωτογράφιση θα βοηθήσει όλες τις γυναίκες να γνωρίζουν ότι αγαπιούνται, εκτιμώνται και επιθυμούνται όπως είναι», λέει ο μπαμπάς.

Η Γερμανία αγαπά διαχρονικά τον David Hasselhoff. Η «ερωτική» σχέση του γερμανικού λαού με τον πρωταγωνιστή των τηλεοπτικών σειρών Ιππότης της Ασφάλτου και, κυρίως του Baywatch, απογειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1989, με τον  ηθοποιό να είναι παρών στην πτώση του τείχους, τρία χρόνια πριν γεννηθεί η κόρη του Hayley. 
Σήμερα, η 28χρονη Hayley Hasselhoff, μια γυναίκα που αποθεώνει τις θηλυκές καμπύλες μέσα από τα «πάχη» της, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του γερμανικού Playboy. 

Για τις ανάγκες του τεύχους «Μάιος 2021» η Hayley ποζάρει στο φακό της διάσημης φωτογράφου Ellen von Unwerth, με την ίδια να αναφέρει στο συνοδευτικό κείμενο: «Μεγάλωσα στο Los Angeles, εκεί όπου ο μύθος του Playboy δεν έχει ακόμη ξεφτίσει. Για μένα, είναι ευλογία και τιμή να αποτελώ μέρος αυτής της οικογένειας, η οποία στηρίζει τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητα, βοηθώντας με να εκφράσω αυτές τις διαχρονικές αξίες, ακόμη και εάν το μέγεθος του σώματός μου είναι πιο παχύ από το κανονικό. Για μένα, αυτή η φωτογράφιση για το γερμανικό Playboy, αποτέλεσε ένα βήμα για να δείξω σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη ότι πρέπει να είναι θαρραλέες, δυναμικές και σέξι, χωρίς να φοβούνται να δείξουν το σώμα τους. Αφιερώνω αυτό το εξώφυλλο σε κάθε γυναίκα που πιθανώς αμφισβητεί την ομορφιά του σώματός της», λέει η Hayley.

Ο πατέρας της, David Hasselhoff, δεν είχε την παραμικρή ένσταση, λέγοντάς της ότι είναι αληθινά υπερήφανος που η μικρή του κόρη του έγινε το πρώτο curvy model που βρέθηκε σε εξώφυλλο ενός περιοδικού σαν το Playboy. «Ήταν πολύ υποστηρικτικός, από τη στιγμή που κατάλαβε ότι η φωτογράφισή μου ήταν ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», λέει η Hayley. «Ο ίδιος μου είπε λίγο μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών: “Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι αυτό το εξώφυλλο θα επιτρέψει στις γυναίκες να γνωρίζουν ότι αγαπιούνται, εκτιμώνται και επιθυμούνται όπως είναι -εδώ και τώρα”». 

THE BEAUTY TEAM