Η Ariana Grande επανεκκίνησε πρώτη, την παγκόσμια «αγορά» γάμων

i-ariana-grande-epanekkinise-proti-tin-pagkosmia-agora-gamon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Κάθε υποψήφια νύφη οφείλει να διαβάσει αυτό το άρθρο, κάνοντας copy-paste σε ό,τι φόρεσε πάνω της η πιο διάσημη νεόνυμφη της μετα-Covid εποχής.

Την ώρα που σε όλον τον κόσμο οι «ανοιχτοί» γάμοι είχαν ματαιωθεί για πάνω από έναν χρόνο εξαιτίας της πανδημίας, φαίνεται ότι τόσο οι εμβολιασμοί όσο και τα self tests επανεκκινούν σιγά-σιγά την «βιομηχανία» γάμων (και στη χώρα μας σύμφωνα με τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις). Ωστόσο, πριν τις τελικές αποφάσεις των αρμόδιων φορέων στις ΗΠΑ, η Ariana Grande επέλεξε να ανοίξει πριν μερικές μέρες τον «χορό» κάτω από άκρα μυστικότητα και με πολύ περιορισμένο αριθμό καλεσμένων στο γάμο της με τον αγαπημένο της Dalton Gomez. 

H ιδιωτική τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της τραγουδίστριας στο προάστιο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, με την διάσημη νύφη να κυκλοφορεί μερικές φωτογραφίες από την προετοιμασία της, κάνοντας τα 239 εκατομμύρια ακόλουθούς της να καταβροχθίζουν με λαχτάρα τις λεπτομέρειες από το νυφικό, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της δημοφιλούς τραγουδίστριας. 

Το υπέροχο νυφικό είναι δημιουργία της Vera Wang: μακρύ, κομψό και εξώπλατο, με σκίσιμο στο πίσω μέρος, ιδανικό για σιλουέτες σαν αυτή που διαθέτει η 27χρονη Ariana. 
H Josh Liu, μια από τις πιο διάσημες hair stylists στο Χόλιγουντ, δεν θέλησε με τίποτε να αλλάξει το iconic στιλ μαλλιών που έχει χτίσει η Ariana Grande είτε βρίσκεται επί σκηνής, είτε κυκλοφορεί για ψώνια στο Μπέβερλι Χιλς, επιλέγοντας να δημιουργήσει το ίδιο απλό χτένισμα, με τα όλα τα μαλλιά της νύφης πιασμένα σε ψηλή κοτσίδα στο σημείο ακριβώς που τοποθετήθηκε το λιτό πέπλο, στολισμένο με έναν επίσης λευκό και απλό φιόγκο.
Αντιμετωπίζοντας με μια εξίσου «δωρική» ματιά το μακιγιάζ της νύφης, η celebrity makeup artist Ash K Holm επέλεξε να ενισχύσει τη φυσική ομορφιά της νύφης με ένα πολύ απαλό μακιγιάζ εστιάζοντας την προσοχή της στα χαρακτηριστικά της Grande –καλοδουλεμένα φρύδια, winged eyeliner, ανάλαφρες στρώσεις foundation, σμιλεμένα ζυγωματικά με μια ευφή bronze πινελιά παρόμοιας απόχρωσης με αυτή της σκιάς των βλεφάρων, και ένα neutral -αλλά υπέρλαμπρο ταυτόχρονα- ζευγάρι χειλιών. 

Τα μυστικά πίσω από το ιδανικό μακιγιάζ μιας παραμυθένιας νύφης:
«Το μακιγιάζ του γάμου πρέπει να κάνει κάθε νύφη να μοιάζει με τον εαυτό της, αλλά στην πιο τέλεια εκδοχή της», λέει η Ash K Holm, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο επίσημο blog της Huda Beauty. «Δεν είναι στιγμή για να δοκιμάσετε καινούργιες ιδέες ή εκκεντρικά στιλ -όσο εντυπωσιακά κι αν είναι. Στόχος είναι να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά στο έπακρο», δίνοντας τις καλύτερες συμβουλές για μια επιδερμίδα και ένα μακιγιάζ που θα απογειώσει την όψη σας τη μέρα του γάμου: «Ο πρώτος και βασικός κανόνας είναι να απλώστε ένα primer κάτω από τη  βάση του μακιγιάζ για να τονώσετε τη λάμψη του προσώπου σας. Εάν είστε μελαχρινή, μια shimmer πούδρα σε μπεζ προς bronze απόχρωση, ελαφρώς πασπαλισμένη σε όλο το πρόσωπο, το ντεκολτέ και τους ώμους, θα σας χαρίσει μια πριγκιπική ακτινοβολία. Εάν έχετε ανοιχτό τύπο επιδερμίδας και ξανθά μαλλιά, προτιμήστε μια ροζ παλέτα. Κραγιόν, πούδρα για τα μάγουλα και σκιές ματιών σε ροζ αποχρώσεις συνδυασμένα με μακιγιάζ προσώπου σε τόνους υπο-κίτρινους ή φωτεινό μπεζ δημιουργούν ένα φανταστικό αποτέλεσμα σε κάθε νύφη. Αλλά σε κάθε περίπτωση, για να μετριάσετε την λιπαρότητα ή τον ιδρώτα, ολοκληρώστε το αποτέλεσμα ταμπονάροντας όλο το πρόσωπο με μια neutral mat πούδρα».

Για το μακιγιάζ των ματιών, η Ash K Holm συστήνει να αποφύγετε τις υπερβολές: «Αποφύγετε μια σκληρή μάσκαρα και τις ψεύτικες βλεφαρίδες, περιοριζόμενη σε σκιές που αναδεικνύουν το χρώμα της ίριδάς σας. Για τους μαύρους κύκλους, αρκεί λίγο concealer και οπωσδήποτε, μείνετε μακριά από μακιγιάζ ματιών με glitter. Συστήνω ανεπιφύλακτα το winged eyeliner σε μαύρο χρώμα (για τις μελαχρινές) ή σκούρο καφέ (για τις ξανθές)». 

Η makeup artist δίνει συμβουλές και για την εικόνα των χειλιών: «Για κάθε τύπο δέρματος, για κάθε απόχρωση νυφικού μακιγιάζ προσώπου και ματιών, και για οποιοδήποτε στιλ κόμμωσης ή χρώμα μαλλιών, τα ουδέτερα χρώματα κραγιόν -πάντα σε ματ υφή- είναι ιδανικά για μια τέτοια στιγμή. Εάν χρησιμοποιήσετε μολύβι χειλιών, φροντίστε να είναι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν. Και για να διαρκέσει περισσότερη ώρα το χρώμα, αφού περάσετε με το μολύβι τις άκρες, γεμίστε και το σώμα των χειλιών σας μ’ αυτό. Τίποτε περισσότερο».

THE BEAUTY TEAM