Τα κόλπα που χρησιμοποιούν 5 top celebrities για να διατηρούνται fit και σέξι

ta-kolpa-pou-xrisimopoioun-5-top-celebrities-gia-na-diatirountai-fit-kai-seksi-top-celebrities-gia-na-diatirountai-fit-kai-seksi
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Από την Kendall Jenner και την Carrie Underwood έως την Beyoncé, την Kate Hudson και την Cindy Crawford, όλα τα μυστικά για αποδοτική άσκηση, εδώ.

Κάποιες γυναίκες, είναι υποχρεωμένες όχι μόνο να είναι όμορφες και λαμπερές ανά πάσα στιγμή (αφού οι παπαράτσι τους κυνηγούν σε κάθε βήμα) αλλά και να έχουν ένα σώμα απόλυτα στοχευμένο στην επαγγελματική τους καταξίωση. Οι ηθοποιοί, τα μοντέλα και οι τραγουδίστριες, που όλοι τις θαυμάζουν για το fit σώμα τους, ακόμη και μετά τα 55 τους (βλέπε Cindy Crawford), έχουν κάποια συγκεκριμένα μυστικά προπόνησης που τα μοιράζονται μαζί μας. Και, πιστέψτε το, η ρουτίνα προπόνησής τους είναι πραγματική πολύ λιγότερο περίπλοκη από ό, τι φαντάζεστε. 

Η 38χρονη Carrie Underwood έχει κάνει την υγεία προτεραιότητα και την φυσική κατάσταση τρόπο ζωής. «Μια ρουτίνα σωματικής άσκησης που θέλετε να έχει άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη, πρέπει να διακατέχεται από μια φιλοσοφία αγάπης για το σώμα σας. Όσο εξασκήστε καθημερινά, ακόμη και ήπια, τόσο περισσότερο μαθαίνετε τι είναι εκείνο που ζητά το σώμα σας αλλά και το πνεύμα σας, αφού η γυμναστική είναι μια ολιστική προσέγγιση υγείας και ομορφιάς. Μείνετε προσηλωμένες, αφοσιωμένες και συνεπείς με τις ρουτίνες προπόνησης που ακολουθείτε όλο το χρόνο. Ακόμη και εάν δεν πηγαίνετε γυμναστήριο, μια καθημερινή ήπια εξάσκηση στο σπίτι με ένα ζευγάρι λάστιχα, είναι κέρδος που αθροίζεται και πολλαπλασιάζεται στο τέλος κάθε χρονιάς και διαρκεί για πάντα». 

Η Cindy Crawford διατηρεί τα πάντα απλά κι ωραία μέσα σε 40 λεπτά της ώρας. «Όλες έχουμε τόσες πολλές ανησυχίες και υποχρεώσεις που φορτώνουν με άγχος την καθημερινότητά μας, αλλά εάν αφήσουμε το σώμα μας στη μοίρα του, κάποια στιγμή θα μας “προδώσει”. Και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και πριν τα 30 ή 35 χρόνια σας. Ξυπνάω γύρω στις 6:30, ελέγχω τα μηνύματά μου για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχουν σοβαρές τρέχουσες εκκρεμότητες και αμέσως τρέχω για προπόνηση. Κάνω 20 λεπτά ασκήσεις cardio, 10 λεπτά τραμπολίνο και 10 λεπτά stepper. Αν και προσθέτω λίγες επαναλήψεις με αλτήρες για να τονώσω τους μυς των χεριών μου, περισσότερο προτιμώ να γεμίζω με υψηλή ενέργεια το σώμα και το μυαλό μου». 

Η 42χρονη Kate Hudson είναι κορίτσι της φύσης, ακόμη και όταν βρίσκεται στην πόλη. «Κυκλοφορώ συχνά με ποδήλατο ή με τα πόδια όταν είμαι στο Μανχάταν. Λατρεύω αυτή την ελευθερία, την οποία δεν μπορώ να έχω όταν είμαι εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Τα Σαββατοκύριακα μου αρέσει να τρέχω στην εξοχή, να ιδρώνω, να αποβάλλω τις τοξίνες και τα περιττά κιλά, να νιώθω πιο ανάλαφρη σωματικά και πνευματικά μέσα στον καθαρό αέρα». 

Η 39χρονη Beyoncé θέλει να νιώθει δυνατή, γι’ αυτό και επικεντρώνεται σε ρουτίνες προπόνησης που έχουν να κάνουν με αντιστάσεις και βάρη. «Θέλω να νιώθω τους μυς μου ισχυρούς, να αισθάνομαι καλά μέσα στα ρούχα μου, να πιέζω τα όριά μου. Είναι πράγματα που με βοηθούν πολύ στην δουλειά μου, στην εικόνα και την αντοχή μου στη σκηνή. Η πιο αγαπημένη μου ρουτίνα είναι να βάζω ένα αγαπημένο τραγούδι στα ακουστικά μου και να κάνω διαρκείς επαναλήψεις στο ρυθμό με ένα ζευγάρι αλτήρες στα χέρια μέχρι να νιώσω ότι οι μύες μου παίρνουν φωτιά». 

Η 25χρονη Kendall Jenner μισεί τις ασκήσεις cardio και το τρέξιμο, επιλέγοντας προπονήσεις με βάρη χαμηλού φορτίου και πολλές επαναλήψεις με σκοπό να καίει πολλές θερμίδες και να τονώνει τους μυς της ταυτόχρονα. «Αυτό το κόλπο με κάνει να ιδρώνω ακόμη περισσότερο από το τρέξιμο -το οποίο δεν μπορώ να αντέξω για πάνω από 5 λεπτά. Με τα βάρη μπορεί να εξασκηθώ έως και μια ώρα κάθε μέρα, αποκτώντας πολλά περισσότερα οφέλη στο σώμα μου». 

THE BEAUTY TEAM