Πώς ένα τραγουδάκι του Justin Bieber έγινε αφορμή για το πιο «hit» trend του καλοκαιρινού μακιγιάζ

pos-ena-tragoudaki-tou-Justin-bieber-egine-aformi-gia-to-pio-hit-trend-tou-kalokairinou-makigiaz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Μια απλή πρόκληση της γυναίκας του, Hailey Bieber, με το hashtag #PeachMakeupChallenge, δημιούργησε μεγαλύτερο πάταγο από το ίδιο το τραγούδι.

Όσον αφορά τον καθορισμό τάσεων στη μόδα και την ομορφιά, οι Biebers είχαν ανέκαθεν μια καλή θέση στα «charts». Αλλά αυτό που συνέβη μόλις πριν λίγες μέρες, δεν έχει ξαναγίνει! Το διάσημο μοντέλο Hailey Bieber, από τη στιγμή που δημιούργησε μια πρόκληση μακιγιάζ εμπνευσμένη από το ολόφρεσκο και σούπερ επιτυχημένο single «Peaches» του συζύγου της, το κοντέρ της επιδραστικότητάς τους ξεπέρασε κάθε όριο. 

Η Hailey ξεκίνησε «για πλάκα» ένα hashtag σε TikTok, Twitter και Instagram (το #PeachMakeupChallenge) με μια εκπληκτική ροδακινί σκιά στο μακιγιάζ των ματιών της, και οι εκατομμύρια ακόλουθές της στο Instagram -διάσημες και μη- ανέβασαν τον πήχυ του συγκεκριμένου challenge τόσο ψηλά, που κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες να αποτελέσει την πιο σαρωτική τάση μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι. 

Εμπνευσμένο από το Καλιφορνέζικο ηλιοβασίλεμα αλλά και το κατ’ εξοχήν καλοκαιρινό φρούτο σε όλον τον κόσμο -το ροδάκινο-, οι βαθιές ροζ και ανοιχτές πορτοκαλί αποχρώσεις στα μάγουλα και στο μακιγιάζ ματιών δημιουργούν ένα ασύγκριτα διασκεδαστικό, ζωηρό, φωτεινό και εμπνευστικό trend για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το σχήμα προσώπου και ματιών. 

Μετά και τη δημοσίευση του βίντεο «how-to-peach-makeup» από την Hailey Bieber (που συγκέντρωσε πάνω από 1.5m likes μέσα σε 15 λεπτά), στο #PeachMakeupChallenge συμμετείχε και μια πλειάδα celebrities, όπως οι Gigi Hadid, Rowi Singh, Priscilla Ono, Madelaine Petsch και Kate Bosworth (οι οποίες πρόσθεσαν πάνω από 132m followers στα likes του challenge), ενώ η έμπνευση πέρασε και στους διασημότερους makeup artists του Χόλιγουντ (Sir John, Mario Dedivanovic, Ash K Holm, Patrick Ta και Mary Phillips), οι οποίοι ακολούθησαν φανατικά το hashtag και το έκαναν #1 viral trend για το μακιγιάζ του καλοκαιριού του 2021 σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 

THE BEAUTY TEAM