Αναζητάτε το πιο μοδάτο στιλ μαλλιών γι’ αυτή τη σεζόν;

anazitate-to-pio-modato-stil-mallion-gi-auti-ti-sezon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

2 celebrities τίναξαν το διαδίκτυο στον αέρα με τις απίστευτες μεταμορφώσεις των μαλλιών τους, οδηγώντας τη νέα καλοκαιρινή τάση.

Ο Απρίλιος που μας πέρασε ήταν, χωρίς αμφιβολία, ένας μήνας υπέροχων μαλλιών κάθε γυναίκα, που μπόρεσε επιτέλους να επισκεφθεί το αγαπημένο της κομμωτήριο μετά από μήνες καραντίνας (που φάνηκαν αιώνες). Την ίδια χαρά βίωσαν ακόμη και οι πιο διάσημες γυναίκες της παγκόσμιας showbiz, με τις επανεμφανίσεις τους στα κόκκινα χαλιά ή στη δουλειά τις τελευταίες 30 μέρες, να επικεντρώνονται στο ανανεωμένο και απελευθερωμένο στιλ των μαλλιών τους -τόσο σε χρώμα, όσο και σε μήκος, αλλά κυρίως σε χτένισμα.

Η Margot Robbie, με τα χρόνια, είχε καθορίσει την πανέμορφη εικόνα της με ελαφριές και κυματιστές ξανθές μπούκλες. Ωστόσο, στη βραδιά των Όσκαρ η ηθοποιός φανέρωσε μια εντελώς νέα έκδοση της εμφάνισής της. Διέσχισε το κόκκινο χαλί με ελαφρώς πιο σκούρα μαλλιά, και για να απογειώσει την μεταμόρφωσή της, επιχείρησε ένα κούρεμα και χτένισμα με μακριές αφέλειες (πρώτη φορά) και τούφες δίπλα στο πρόσωπο, με τον μεγαλύτερο όγκο των μαλλιών να είναι δεμένα σε χαλαρό κότσο χαμηλά στον αυχένα.

Η Selena Gomez ήταν η δεύτερη -και μεγαλύτερη- έκπληξη του μήνα, αν και είναι γνωστή για τις αλλαγές που τολμά στο στιλ της, ως αυθεντική fashionista. «Επιστροφή στη δουλειά!», γράφει η 28χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια στο λογαριασμό της, εμφανιζόμενη με ξανθιά προς πλατινέ απόχρωση και μια βαθιά σκούρα ρίζα στο μέσο -η οποία απλά υπενθύμιζε το πρώην, φυσικό σκούρο καστανό χρώμα των μαλλιών της. Επίσης, πλούσιες πλεξούδες αγκαλιάζουν πολύ σφιχτά το στρογυλό πρόσωπό της, χαρίζοντάς της μια πολύ πιο «λεπτή» όψη. Σχεδόν 10m likes στο Instagram μέχρι στιγμής...

THE BEAUTY TEAM