Τα 7 μυστικά ομορφιάς της 95χρονης Βασίλισσας Ελισάβετ

ta-7-mustika-omorfias-tis-95xronis-basilissas-elisabet-mustika-omorfias-tis-95xronis-basilissas-elisabet
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η υγεία και η λάμψη της επιδερμίδας της γηραιάς Αυτής Μεγαλειότητας, στηρίζεται σε μερικά καλλυντικά που είναι πολύ πιο προσιτά από όσο φαντάζεστε.

Μόλις πριν από τρεις μέρες, παραθέτοντας δεξίωση στους ηγέτες του G7 στην Κορνουάλη, η Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου της Αγγλίας έκλεψε την παράσταση χάρη στην ενέργεια, το χιούμορ και το απαράμιλλο στυλ της -όπου εκτός από το «νεανικό» φλοράρ φόρεμα και την τριπλή σειρά μαργαριταριών στο λαιμό της, είχε να επιδείξει και μια υψηλής κομψότητας μακιγιάζ και χτένισμα.

Φυσικά, η ρουτίνα ομορφιάς της μακροβιότερης Βασίλισσας στην παγκόσμια ιστορία, παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της επιδερμίδας της σε κορυφαία φόρμα. Και, παρά το γεγονός ότι λίγα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με τις πρόσφατες επιλογές της, «...είναι από παλιά γνωστό ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες μάρκες που προτιμά η Ελισάβετ -ακόμη και από τα πρώτα χρόνια της στέψης της, σε ηλικία 25 ετών», διαβάζουμε στο Town & Country. 

Σύμφωνα με το περιοδικό, η γαλλική μάρκα πολυτελείας Clarins βρίσκεται στο μπουντουάρ της Βασίλισσας από το 1953, με την πούδρα προσώπου Ever Matte Mineral Powder Compact in Transparent Fair και την κρέμα χεριών Clarins Hand and Nail Treatment Cream να αποτελούν τα πιο αγαπημένα της. 

Αλλά και η αμερικανική εταιρεία καλλυντικών Elizabeth Arden, διατηρεί το προνόμιο να φροντίζει την εικόνα της Βασίλισσας εδώ και 55 χρόνια. Η εσωτερική πληροφόρηση που έχει το Hello (το εβδομαδιαίο περιοδικό που ειδικεύεται σε ειδήσεις της βασιλικής οικογένειας), αναφέρει ότι η Ελισάβετ διατηρεί το δέρμα της απαλό χάρη στην Eight Hour Cream, συνδυαστικά με το Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra Plumping Serum -της ίδιας εταιρείας. 
«Όσον αφορά στο κραγιόν της -ένα προϊόν που διαρκώς φορά σε κάθε της δημόσια εμφάνιση-, η Ελισάβετ επιμένει στις δυο λατρεμένες της μάρκες, Clarins και Elizabeth Arden, επιλέγοντας κάθε φορά και μια διαφορετική μάρκα, με βασικό άξονα το ροζ-κόκκινο», διαβάζουμε στο Savoir Flair. 

Το σαπούνι Yardley London English Lavender Soap βρίσκεται σε όλα τα μπάνια των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ (78 τον αριθμό), χάρη στην αγάπη της Ελισάβετ για τη φρέσκια μυρωδιά του συγκεκριμένου προϊόντος. «Η Yardley London είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές σαπουνιών και αρωμάτων από το 1770 -εποχή που η Βρετανική Αυτοκρατορία διοικούσε το ένα τέταρτο του πλανήτη-, γεγονός που επικύρωσε την συγκεκριμένη ευωδιά της λεβάντας ως βρετανικό “φετίχ” καθαριότητας και φρεσκάδας μέχρι και τις μέρες μας», λέει το Town & Country. 

«Αν και σπάνια θα δείτε την Βασίλισσα σε επίσημες εμφανίσεις χωρίς τα λευκά της γάντια, εντούτοις, η Ελισάβετ Β’ έχει πολύ περιποιημένα νύχια», διαβάζουμε στο Hello. Σύμφωνα με το περιοδικό, τα βερνίκια νυχιών της εταιρείας Essie είναι τα αγαπημένα της. Τέλος, όσον αφορά στα αφρόλουτρα και τις λοσιόν σώματος που έχουν πρώτη θέση στα λουτρά της Βασίλισσας, η βρετανική εταιρεία Molton Brown μπορεί να καυχιέται, με το Orange & Bergamot Bath & Shower Gel να αποτελεί το Νο1 σε κατανάλωση προϊόν από την Αυτής Μεγαλειότητα, σύμφωνα με το Hello. 

THE BEAUTY TEAM