Οι 2 καλύτερες συμβουλές beauty & fitness από την Paris Hilton

oi-2-kaluteres-sumboules-beauty-kai-fitness-apo-tin-paris-hilton-fitness-apo-tin-paris-hilton
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η εμμονή της με ένα οικιακό μηχάνημα λιπογλυπτικής σώματος και μια συμβουλή αντιγήρανσης που κρατά από τη μαμά της.

H απόλυτη celebrity των 00’s (ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, DJ, συγγραφέας βιβλίων, καθώς και τηλεοπτική παρουσιάστρια -και την οποία πιθανώς δεν θα την ήξερε ούτε η θυρωρός της πολυκατοικίας της εάν δεν ήταν δισέγγονη του Κόνραντ Χίλτον, ιδρυτή των ξενοδοχείων Hilton, που σήμερα έχουν φτάσει αισίως στον αριθμό 584 παγκοσμίως), αποκαλύπτει τα 2 μυστικά που την διατηρούν όμορφη και fit στα 40 της.
Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Paris Hilton δεν σταμάτησε να βομβαρδίζει τα social media με αναρτήσεις που την έδειχναν να γυμνάζεται, να «ομορφαίνεται» και να ...κακομαθαίνει τo σκυλάκι της. Την είδαμε επίσης να εκτελεί online μαθήματα γιόγκα με την Adriene Mishler (Αμερικανίδα ηθοποιός, αλλά και πιστοποιημένη Master Yoga & Meditation Teacher). Ταυτόχρονα, τα likes έπεφταν εκατομμύρια από τη στιγμή που ανακοίνωσε την δημιουργία της δικής της σειράς καλλυντικών «Paris Hilton ProD.N.A.». 
Αλλά αυτό που έκανε το διαδίκτυο να πέσει λίγο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων της καραντίνας, ήταν η στιγμή που μοιράστηκε τις δυο πιο αγαπημένες της ρουτίνας αδυνατίσματος και ομορφιάς στο Instagram.

Λέει η Hilton: «Αγόρασα ένα σύστημα που ονομάζεται Neurotris Full Body System και έχω πάθει εμμονή. Δεν γυμνάζομαι τόσο έντονα όσο στην καραντίνα, επειδή απλά δεν βρίσκω πλέον χρόνο. Αλλά κάθε βράδυ που γυρίζω σπίτι, απλώς ξαπλώνω στο κρεβάτι μου και αφήνω το μηχάνημα να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά της λιπόλυσης. Αυτό το μηχάνημα προσκολλάται στο σώμα μου και είναι βασικά σαν να κάνω ένα εκατομμύριο sit-ups, την ίδια στιγμή που απλά ξαπλώνω και χαλαρώνω».
 

Σε προηγούμενη ανάρτησή της η Hilton αποκάλυψε και την καλύτερη συμβουλή ομορφιάς, υγείας και αντιγήρανσης για κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία: «Ένα από τα μεγάλα μυστικά ομορφιάς που έμαθα από τη μαμά μου είναι να μένω πάντα μακριά από τον ήλιο. Και την ευγνωμονώ γι’ αυτό, σήμερα. Πάντως, η πιο απολαυστική στιγμή της  ημέρας μου είναι όταν  απολαμβάνω κάθε βράδυ ένα μακρύ μπάνιο μετά από μισή ώρα στο Neurotris Full Body System, κάτι που βοηθά να φύγουν όλες οι τοξίνες από το σώμα μου.  Και, φυσικά, δεν πέφτω να κοιμηθώ ούτε μια νύχτα με το μακιγιάζ στο πρόσωπο».

THE BEAUTY TEAM