3 κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί αναλύουν τις πλαστικές στήθους 5 top celebrities

2-korufaioi-plastikoi-xeirourgoi-analuoun-tis-plastikes-stithous-5-top-celebrities-top-celebrities
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Εδώ είναι τι μπορείτε να περιμένετε κι εσείς, σε περίπτωση που σκέφτεστε να βελτιώσετε την εικόνα του μπούστου σας.

Με πάνω από 8 εκατομμύρια Αμερικανίδες να έχουν υποβληθεί σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με το στήθος από το 2000 και μετά, και με περισσότερες από 400.000 να επέλεξαν ένα «boob job» μόνο μέσα στο τελευταίο έτος για το οποίο διατίθενται στατιστικά στοιχεία (2019), η αυξητική ή βελτιωτική επέμβαση στο στήθος είναι η πιο δημοφιλής αισθητική διαδικασία στις ΗΠΑ, αναφέρει η επίσημη αναφορά της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών. Αλλά και στην Ευρώπη, σύμφωνα με την μελέτη, ο τζίρος που αφορά σε εμφυτεύματα μαστού δείχνει ότι θα ξεπεράσει τα 537 εκατομμύρια δολάρια έως το έτος 2027 -από 382 εκατομμύρια δολάρια το 2019. 

Με τόσες απλές γυναίκες να επιθυμούν κάποια στιγμή της ζωής τους να αποκτήσουν το μπούστο μιας Χολιγουντιανής ντίβας, είναι αναπόφευκτο να αναζητούν το πιθανό δικό τους αποτέλεσμα παρατηρώντας τις διάσημες γυναίκες που επιχείρησαν μια επέμβαση στήθους.  
Αν και όλες οι celebrities που τόνωσαν τη θηλυκότητά τους (και το κασέ τους) με «boob job», κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του πλαστικού χειρουργού τους, ένας από εκείνους που είναι πασίγνωστος και δημοφιλής στους κύκλους του Χόλιγουντ αλλά και ολόκληρης της Καλιφόρνια, ο Dr. Tim Sayed λέει στο NewBeauty: «Υπάρχουν περιπτώσεις που όλα μπορούν να πάνε τέλεια, σε τέτοιο βαθμό, που κανείς να μην αντιληφθεί ότι το στήθος σας είναι προϊόν επέμβασης. Αλλά υπάρχουν και φορές, που είτε η λανθασμένη επιμονή της γυναίκας, είτε ένας κακός υπολογισμός του χειρουργού, μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα σε εντελώς τραγικό αποτέλεσμα, ορατό ακόμη και κάτω από ένα φόρεμα». 

Ένας άλλος πλαστικός χειρουργός με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στις επεμβάσεις στήθους, ο Dr. Leo R. McCafferty, προσθέτει: «Όταν η δουλειά ανατεθεί σε έναν πιστοποιημένο και έμπειρο χειρουργό, τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά. Το καλύτερο boob job είναι εκείνο που δεν είναι ανιχνεύσιμο ούτε όταν κάνετε μπάνιο topless».  

Ρωτήσαμε τον διάσημο Έλληνα πλαστικό χειρουργό χειρουργό Νώντα Καποσίτα που χειρουργεί γυναίκες από όλη την Ευρώπη και Αμερική και μας είπε ότι το στήθος είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση στην πλαστική χειρουργική σήμερα και τόνισε ότι οι γυναίκες πρέπει να κάνουν καλή έρευνα για το πού θα κάνουν την επέμβαση. Υπογράμμισε επιπλέον ότι τα λογικά μεγέθη υπερτερούν των πολύ μεγάλων, αν και η κάθε γυναίκα διαλέγει το μέγεθος που θέλει.

Για να έχετε μια πιο ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων, οι δυο πλαστικοί χειρουργοί κλήθηκαν να αναλύσουν από το NewBeauty τις εικόνες 5 διάσημων γυναικών που έχουν επέμβαση αύξησης ή βελτίωσης του στήθους τους, αποκαλύπτοντας τα συν και τα πλην, σε περίπτωση που θέλετε να ξέρετε τι να περιμένετε. 

Halle Berry: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παράδειγμα αύξησης του μαστού με απολύτως φυσική εμφάνιση. Για το ανάστημα και τις διαστάσεις της, τα στήθη της είναι λογικά σε μέγεθος», λέει ο Dr. McCafferty, εξηγώντας: «Ο διαχωρισμός των δυο μαστών δεν είναι “περίεργος”, τα στήθη της δεν προεξέχουν σαν “μπάλες” και τα άνω μέρη δεν είναι αφύσικα στρογγυλά. Πιστεύω λοιπόν ότι σε γενικές γραμμές έχει ένα από τα ωραιότερα αποτελέσματα, χάρη στην ειδική “σχεδίαση” του χειρουργού, ο οποίος βασίστηκε στις φυσικές αναλογίες του άνω μέρους του σώματος της Halle Berry. 

Christina Aguilera: Φημολογείται ότι η τραγουδίστρια έχει υποβληθεί σε ενδοσκοπική αύξηση των μαστών, μια διαδικασία όπου τα εμφυτεύματα τοποθετούνται μέσω μιας τομής στην μασχάλη για να αποφευχθούν οι ουλές στο ίδιο το στήθος και τη θηλή. Ο Dr. Sayed, λέει για τη συγκεκριμένη τεχνική: «Η κύρια επιλογή για τη διεύρυνση των μαστών χωρίς την παραμικρή υποψία ουλής είναι να περαστούν τα εμφυτεύματα κάτω από τη μασχάλη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πώς θα φαίνεται μια τέτοια ουλή όταν είστε με μαγιό, εσώρουχα ή φορέματα που αφήνουν τις μασχάλες ακάλυπτες. Σχεδόν όλες οι ουλές στο σώμα είναι ορατές. Μπορεί σταδιακά να μειώνονται, όμως τουλάχιστον τους πρώτους μήνες πρέπει να περιμένετε μια ροζ γραμμή στο σημείο ένθεσης, μέχρι να καταλήξει σε μια λευκή γραμμή που θα υπάρχει για πάντα». 

Emily Ratajkowski: «Για τις γυναίκες που αναζητούν μια πληρέστερη αισθητική και πιο ογκώδη εμφάνιση, αλλά πάντα σε απόλυτη αρμονία με τις αναλογίες του σώματος, το boob job της Ratajkowski βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μια επιτυχημένης επέμβασης», λέει ο Dr. Sayed, εξηγώντας: «Η ισορροπία των καμπυλών από το στήθος έως τους γοφούς είναι σημαντική για μια 100% θηλυκή εμφάνιση, όπως επίσης και ο πλευρικές γραμμές των μαστών. Αλλά το βασικότερο είναι πως ο διαχωρισμός του στήθους είναι άριστα διαμορφωμένος, προσδίδοντας μια πολύ κομψή και τέλεια αισθητική εικόνα». 

Gwen Stefani: Δεν αποτελούν όλες οι αισθητικές επεμβάσεις στήθους το ίδιο λαμπερά παραδείγματα. Ιδίως όταν έχετε από τη φύση σας μικρούς αδενικούς ιστούς και ελάχιστο λίπος. «Το ζήτημα με την εικόνα της Gwen Stefani είναι ότι επειδή και αυτή ήταν μια από τις εκατομμύρια γυναίκες με στήθος-πλάκα, νομίζω ότι η επιλογή της ήταν υπερβολικά ενθουσιώδης, με τα αναμενόμενα αποτελέσματα», λέει ο Dr. McCafferty, εξηγώντας: «Τα στήθη της είναι πολύ στρογγυλά και πολύ γεμάτα στην άνω περιοχή, κάνοντάς τα να φαίνονται αφύσικα. Επίσης, ο διαχωρισμός των μαστών είναι χαώδης. Σε περιπτώσεις πολύ μικρών φυσικών μαστών το ζητούμενο είναι να επιλέξετε ένα μέγεθος που θα μπορεί απλά να χωρά φυσιολογικά σε ένα μικρό προς μεσαίο στηθόδεσμο. Ο,τιδήποτε παραπάνω από αυτό θα δείχνει αφύσικο». 

Victoria Beckham: Εδώ και χρόνια όλοι γνώριζαν ότι το πρώην Spice Girl είχε ενισχύσει το μικρό μπούστο της, με την ίδια να έχει παραδεχθεί ότι είχε κάνει προσθετική επέμβαση, αμέσως μετά την πρώτη εγκυμοσύνη της το 1999. Αργότερα, έχει πει σε συνεντεύξεις της (σε Vogue και Allure) ότι υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση για να μειώσει το μέγεθος. Μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, το 2011, αποκάλυψε σε μια ανάρτησή της ότι παλεύει με τον εαυτό της ώστε να μην ξαναμπεί σε χειρουργείο για μια νέα επέμβαση ανόρθωσης. Ο Dr. McCafferty λέει: «Είναι δύσκολο να πω αν εξακολουθεί να έχει εμφυτεύματα σιλικόνης κοιτάζοντας τις τελευταίες εικόνες της στο Instagram. Πάντως, η Victoria Beckham αποτελεί το χειρότερο παράδειγμα προς μίμηση. Όχι όσον αφορά στην σημερινή εικόνα της, η οποία είναι απολύτως σέξι και θηλυκή στα 47 της -ακόμη και με μικρό στήθος-, όσο για το γεγονός ότι πίεσε τον εαυτό της να υποβληθεί σε διαρκείς αυξομειώσεις στήθους όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι, που εκτός από απερίσκεπτο ιατρικά, αποτελεί και τυπικό παράδειγμα γυναίκας, η οποία περισσότερο χρειάζεται ψυχολόγο παρά έναν πλαστικό χειρουργό». 

THE BEAUTY TEAM