Βρες τα πιο designάτα lunch boxes για να παίρνεις τα σνακ σου στο γραφείο!

pic1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Συγκεντρώσαμε και σου προτείνουμε τα πιο cool lunch boxes που θα βρεις στην αγορά! Για έλα να δούμε τι βρήκαμε.

Είτε κάνεις διατροφή, είτε… οικονομία, οι ώρες στο γραφείο αποτελούν τον μεγαλύτερο καθημερινό πειρασμό! Αλήθεια, τι κάνεις με το φαγητό; Γιατί να πέσεις στην παγίδα του έτοιμου φαγητού και της παραγγελίας όταν μπορείς να ετοιμάσεις το γεύμα και τα σνακ σου στο σπίτι; Βέβαια για να τα πάρεις μαζί θα χρειαστείς και το κατάλληλο δοχείο αλλά μην ανησυχείς: εμείς είμαστε εδώ!

Δοχείο Μεταφοράς Τοστ Goomby

Ό,τι πιο απλό μπορείς να βρεις αλλά συνάμα τόσο πρακτικό! Το δοχείο μεταφοράς τοστ Goomby είναι το πρώτο βήμα για ένα υγιεινό σνακ αφού θα σου επιτρέψει να πάρεις μαζί σου το τοστ που ετοίμασες με τα χεράκια σου από το σπίτι. Σε τρία παιχνιδιάρικα χρώματα (κόκκινο, μπλε και ροζ) με ισάριθμα σχέδια, είναι σούπερ για μικρούς και μεγάλους. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, χωρά παντού, μπορείς να το πάρεις ακόμα και στο χέρι και κλείνει ερμητικά διατηρώντας το τοστ σου φρέσκο μέχρι να σου έρθει η πρώτη… λιγούρα! Κατασκευασμένο από πλαστικό, είναι ανθεκτικό στη σκληρή καθημερινή χρήση (δεν τοποθετείται σε πλυντήριο και φούρνο μικροκυμάτων).

Σετ Wellness Sentio

Για τους οργανωμένους και εκείνους που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, το σετ wellness Sentio είναι το πιο «must» αντικείμενο της καθημερινότητάς τους. Παράλληλα αποτελεί την πιο χαρακτηριστική απόδειξη όσον αφορά στο πώς ένα αξεσουάρ μπορεί να σε ωθήσει να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αποτελείται από δοχείο μεταφοράς φαγητού χωρητικότητας 600 ml, ανοξείδωτο ποτήρι με καλαμάκι των 450 ml, ατσάλινο παγούρι θερμός cone των 450 ml επίσης και τσάντα μεταφοράς φαγητού με δύο θήκες. Όλα τα αντικείμενα είναι εξαιρετικής ποιότητας σε υπέροχες αποχρώσεις του ροζ, με την τσάντα με το φλοράλ design να… απογειώνει το όλο αποτέλεσμα. Γεύμα, ναι, αλλά με στυλ!

Δοχείο Μεταφοράς Φαγητού & Σετ Μαχαιροπίρουνα Sentio

Μία τέλεια λύση για ‘σένα που ψάχνεις κάτι ολοκληρωμένο, όχι μόνο για τη μεταφορά αλλά και για την απόλαυση του γεύματός σου. Το δοχείο μεταφοράς φαγητού της Sentio έρχεται σε δύο υπέροχα χρώματα και συνοδεύεται από σετ μαχαιροπήρουνα έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Είναι δύο επιπέδων ενώ ασφαλίζει αφ’ ενός χάρη στο λάστιχο και αφ’ ετέρου με τη βοήθεια του αεροστεγούς μηχανισμού του (τραβάς την ελαστική βαλβίδα για να το ανοίξεις ή να το τοποθετήσεις στον φούρνο μικροκυμάτων). Το καπάκι του διαθέτει επιφάνεια από μπαμπού ενώ μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο γλιτώνοντάς σε από τον εφιάλτη του  νεροχύτη!

Δοχείο Μεταφοράς Φαγητού Goomby

Ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους, τέλειο και για τους μεγαλύτερους με παιχνιδιάρικη όμως διάθεση! Το δοχείο μεταφοράς φαγητού Goomby θα σου επιτρέψει να μεταφέρεις το γεύμα σου παντού -από το γραφείο και το γυμναστήριο, μέχρι τη βόλτα, την εκδρομή και την παραλία. Το καπάκι του κλείνει σταθερά ενώ διατηρείται ασφαλισμένο χάρη στον ειδικό διπλό μηχανισμό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό σε δύο διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, πλαισιώνεται από κουτάλι και πιρούνι όντας έτσι πλήρως ανεξάρτητο. Σημείωσε απλά ότι δεν είναι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων -μπορείς ωστόσο να μεταφέρεις το φαγητό σου και να φας κατ’ ευθείαν από αυτό.

Δοχείο Μεταφοράς Φαγητού με Λάστιχο Sentio

Λιτό, προσιτό και αξιόπιστο, το δοχείο μεταφοράς φαγητού της Sentio έχει χωρητικότητα 600 ml. Χάρη στο συμπαγές του design (διαστάσεις 12 x 10,5 x 4,7 εκατ.) θα το τοποθετήσεις στην τσάντα σου, παίρνοντας μαζί το φαγητό σου. Θα το χρησιμοποιήσεις δε τόσο για τη μεταφορά του, όσο και για να φας, δίχως να χρειαστεί δηλαδή να λερώσεις έξτρα πιάτο. Χάρη στο λάστιχο που διατηρεί κλειστό το καπάκι, θα πάψεις να ανησυχείς για διαρροές και οσμές. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε φούρνο μικροκυμάτων αλλά και πλυντήριο πιάτων. Διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει και είσαι πανέτοιμος!

Τάπερ Pebbly

Αν ενδιαφέρεσαι για μία λειτουργική και πρακτική λύση, τότε τα τάπερ Pebbly θα σε καλύψουν απόλυτα. Εμείς σου προτείνουμε αυτό με χωρητικότητα 1040 ml που θα χωρέσει ολόκληρο το γεύμα σου, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να μεταφέρεις κι άλλα σκεύη μαζί σου. Είναι κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί και ως εκ τούτου μπορεί να τοποθετηθεί σε φούρνο (και κανονικό και μικροκυμάτων). Παράλληλα έρχεται με ξύλινο καπάκι από φυσικό μπαμπού και στεγανοποίηση με σιλικόνη προκειμένου να κλείνει αεροστεγώς και άρα το περιεχόμενό του να διατηρείται φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό για άνετη αποθήκευση ενώ πλένεται στο πλυντήριο για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.