Anya Taylor-Joy: Η πλήρης παλέτα Dior που την μεταμόρφωσε σε θεά του Ολύμπου

anya-taylor-Joy-i-pliris-paleta-dior-pou-tin-metamorfose-se-thea-tou-olumpou
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Τα 11 προϊόντα μακιγιάζ που κάθε φορά χαρίζουν στην Αργεντινοβρετανίδα σούπερ σταρ συγκλονιστικές εμφανίσεις.

Όσον αφορά στα εντυπωσιακά μαλλιά και το μακιγιάζ της, η Anya Taylor-Joy απέδειξε ακόμη μια φορά ότι είναι μια απόλυτη θεά της ομορφιάς, με την εμφάνισή της στο σόου του Dior στο Καλλιμάρμαρο να μας χαρίζει πολύ περισσότερη λάμψη από όση θα μπορούσαμε να χειριστούμε φέτος. Φορώντας μια ημιδιάφανη δημιουργία του οίκου, μια πλεξούδα-στεφάνι και ένα μακιγιάζ απίστευτης ακτινοβολίας, η 25χρονη ηθοποιός έσπασε επίσης και το διαδίκτυο σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης. «Μια ζωντανή αρχαία Ελληνίδα Θεά», έγραψαν σχεδόν από κοινού εκατομμύρια χρήστες των social media. 

Η αγάπη της Taylor-Joy για τον οίκο Dior είναι από καιρό ολοφάνερη, καθώς στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών είχε φορέσει μια πράσινη τουαλέτα του οίκου, ενώ επίσης είναι εδώ και λίγο καιρό πρέσβειρα της εταιρείας πολυτελών κοσμημάτων και αξεσουάρ μόδας Tiffany & Co, την οποία εξαγόρασε τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία LVMH και στην οποία ανήκει και ο Οίκος Dior. Σε συνέντευξή της προσωπικής makeup artist της ηθοποιού -Georgie Eisdell-, τον Μάιο στο Byrdie, μαθαίνουμε τα βήματα μακιγιάζ και την παλέτα Dior που επιλέγει η Taylor-Joy σε κάθε της επίσημη εμφάνιση, όπως πιθανώς συνέβη και στο Καλλιμάρμαρο. 
 «Η επιδερμίδα της Anya είναι τόσο διάφανη, αψεγάδιαστη και καλά περιποιημένη, αποτελώντας το σημαντικότερο κριτήριο μιας “ιέρειας” που θα επιλέξει ο φημισμένος γαλλικός οίκος για τις πασαρέλες ή τις καμπάνιες των προϊόντων του. Γι’ αυτό δεν κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να προσπαθούμε να βγάλουμε αυτή τη φυσική λάμψη όσο περισσότερο γίνεται προς τα έξω», λέει η Eisdell, εξηγώντας: 

«Ξεκινάμε με το Dior Forever Matte Foundation στη ζώνη “Τ” και το Dior Forever Skin Correct κάτω από τα μάτια σβήνοντας αρμονικά έως τη γέφυρα της μύτης, με σκοπό να φωτίσει το βλέμμα και να διαχυθεί η λάμψη σε όλη την περιοχή έκφρασης. Ακολουθεί η πούδρα Dior Backstage Face & Body Powder-No-Powder, η οποία βοηθά στη δημιουργία μιας ομοιόμορφης φωτεινής ματ επιδερμίδας, που διαρκεί για πολλές ώρες. Αμέσως, το δέρμα δείχνει τελειοποιημένο: οι ατέλειες καμουφλάρονται, η γυαλάδα μειώνεται, η επιδερμίδα είναι φυσικά πιο ομοιόμορφη και η υφή του δέρματος λειαίνεται». Στη συνέχεια, η Eisdell προσθέτει επιμελημένες πινελιές με Dior Rouge Blush - Rose Caprice στο «μήλο» κάθε μάγουλου για να τονώσει την νεανικότητα της όψης και να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη εικόνα στο σχήμα του προσώπου. 


Το μακιγιάζ ματιών είναι πάντα στο επίκεντρο μιας επίσημης εμφάνισης της Taylor-Joy, ιδίως όταν πρόκειται για μια βραδινή έξοδο που πρέπει να κλέψει όλες της εντυπώσεις. Η Eisdell λέει ότι ξεκινά με τη σκιά Diorshow Mono Couleur Couture, με την κρεμώδη και άνετη υφή της να μην δημιουργεί πτυχές στο βλέφαρο, και στη συνέχεια περνά το Diorshow On Stage Liner-Matte Black, το πρώτο eyliner με υβριδική άκρη που συνδυάζει την ευκολία του λοξού στυλό με την ευκαμψία ενός πινέλου. «Η λεπτή άκρη επιτρέπει τη δημιουργία μιας άψογης γραμμής με μία κίνηση κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, με εξαιρετικά χρωστική και αδιάβροχη σύνθεση», λέει η makeup artist, προσθέτοντας: «Τρία στρώματα από τη μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl με το εύχρηστο καμπυλωτό βουρτσάκι, κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές και το βλέμμα πιο ανοιχτό». Το μακιγιάζ ματιών ολοκληρώνεται με τη διαμόρφωση των φρυδιών. «Το Diorshow Brow Styler είναι ένα πανέξυπνο μηχανικό μολύβι με εξαιρετικά λεπτή μύτη που γεμίζει φυσικά τα φρύδια και βοηθά ώστε να σχηματιστούν με ακρίβεια, επεκτείνοντας ελαφρώς το φρύδι και επιμηκύνοντας τη συνολική εικόνα του βλέμματος», λέει η Eisdell.

Τα χείλη της Anya Taylor-Joy προετοιμάζονται με το Rouge Dior Floral Care Lip Balm για αύξηση και διατήρηση της φυσικής υγρασίας, ενώ στη συνέχεια, η makeup artist εφαρμόζει την απόχρωση Stain Rosewood από την Dior Backstage Lip Palette, ολοκληρώνοντας το αποτέλεσμα με μια λεπτή αλλά ευκρινή γραμμή στο περίγραμμα των χειλιών με το ειδικό μολύβι Dior Contour, «το οποίο εντείνει τον όγκο των χειλιών της Anya». 

THE BEAUTY TEAM