Το «wet hair» είναι η τάση για την πιο σέξι εικόνα σας το καλοκαίρι

sumfona-me-ta-teleutaia-runways-to-wet-hair-einai-i-tasi-gia-tin-pio-seksi-eikona-sas-auto-to-kalokairi-tasi-gia-tin-pio-seksi-eikona-sas-auto-to-kalokairi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Και, όπως λέει μια celebrity hair stylist του Χόλιγουντ, είναι μια από τις πιο εύκολες κουπ που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι.

Μία από τις πιο εύκολα προσαρμόσιμες τάσεις ομορφιάς για το καλοκαίρι του 2021 είναι το look «βρεγμένα μαλλιά». Από το κλασικό wet effect των μοντέλων της DROMe -κορυφαίας ιταλικής φίρμας μόδας, που δημιούργησε η Marianna Rosati- και της συλλογής της Sportmax, μέχρι τα μαλλιά γοργόνας του οίκου Versace, οι παραλλαγές δίνουν και παίρνουν σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες μόδας του πλανήτη. 

«Υπάρχει κάτι τόσο κομψό και σέξι σε αυτό το look, επειδή αυτόματα εννοεί πως η γυναίκα με ένα “βρεγμένο” μαλλί (ακόμη και εάν πρόκειται για μια κοσμική νυχτερινή εμφάνιση), είναι έτοιμη να κατακτήσει τους πάντες, χωρίς βαριά και πολύωρα χτενίσματα μέσα σε ένα κομμωτήριο με τη βοήθεια τόνων λακ και προϊόντων styling. Σαν μόλις να έχει βγει από μια βουτιά στη θάλασσα. Τόσο σέξι, τόσο αληθινή», λέει η celebrity hair stylist Alysa Pace, η οποία επιμελήθηκε το χτένισμα πολλών μοντέλων που παρήλασαν στα Runways της τελευταίας σεζόν. 

Η Pace δίνει μερικές απλές συμβουλές για να πετύχετε μόνες στο σπίτι το πολυπόθητο trend «βρεγμένο» μαλλί: «Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τζελ για έξτρα δυνατό αποτέλεσμα και δυο διαφορετικές χτένες. Αφού λουστείτε και στεγνώσετε τα μαλλιά σας χωρίς τη χρήση σεσουάρ (αυτό διαρκεί περίπου μισή ώρα), ισιώστε καλά τα μαλλιά σας με μια χτένα με χοντρά δόντια, με κατεύθυνση προς τα κάτω. Μετά, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ή χτένα με λεπτότερα δόντια με φορά προς τα πάνω και πίσω. Βάλτε αρκετή ποσότητα τζελ στην παλάμη σας και απλώστε τη ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά –σχεδόν ταμποναριστά. Έπειτα, τοποθετήστε λίγο ακόμη προϊόν τζελ πάνω στη χτένα με τα χοντρά δόντια και εκτελέστε ήπιες κινήσεις μέσα στα μαλλιά, πάλι προς τα πίσω. Εάν θέλετε να δώσετε λίγο περισσότερο όγκο -εφόσον τα μαλλιά σας είναι από τη φύση τους λιπαρά και λεπτά-, απλώστε στην παλάμη σας μια μικρή ποσότητα αφρού και εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά εκτελώντας απαλές κινήσεις μασάζ, με σκοπό να δημιουργήσετε μια φυσική ελαστικότητα, σαν μόλις να έχετε βγει από μια βουτιά στη θάλασσα και να τα έχετε σκουπίσει με μια πετσέτα». Τόσο απλά.

THE BEAUTY TEAM