Ψώνια από ηλεκτρονικό supermarket; e-fresh.gr: η νέα μας αγάπη που έγινε 5

efresh
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Θυμάστε πριν πολλά, πολλά χρόνια που ο κόσμος λάτρευε να πηγαίνει supermarket κι ήταν κάπως σαν σαββατιάτικη εκδρομή; Ευτυχώς τα χρόνια πέρασαν, οι σαββατιάτικες επιλογές μας αυξήθηκαν και, μια πανδημία αργότερα, το ηλεκτρονικό supermarket μπήκε για τα καλά στη ζωή μας.

Και ίσως για τον κόσμο που πρόσφατα ξεκίνησε τις online παραγγελίες να αποτελεί έκπληξη, αλλά η δυνατότητα online αγορών super market και παραλαβής στο σπίτι υπάρχει εδώ και καιρό αφού το e-fresh.gr - το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ - κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας.

Πότε ξεκίνησαν όλα; Στο e-fresh.gr 5 χρόνια πριν.

Τι συνέβη πριν 5 χρόνια;

Φτιάχτηκε ένα πλήρες, λειτουργικό site 15,000 προϊόντων – ό,τι χρειάζεται δηλαδή ένα νοικοκυριό για τα εβδομαδιαία ψώνια και παραπάνω. Όλα τα προϊόντα του site βρίσκονται σε αποθήκες της ίδιας της εταιρίας, σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας που διατηρούν τα προϊόντα φρέσκα μέχρι να φτάσουν στο σπίτι μας. Και αν αυτό ήταν σημαντικό για την e-fresh.gr το 2015, σκεφτείτε πόσο απαραίτητο είναι τώρα που στους ελέγχους ποιότητας προστέθηκαν και ειδικοί έλεγχοι κατά του κορωνοϊού.

Επειδή όμως η αποθήκευση είναι μόνο η αρχή, η ασφάλεια στο υπόλοιπο ταξίδι του προϊόντος εγγυώνται οι ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί – διανομείς της εταιρίας που μας φέρνουν τα ψώνια στην πόρτα μεταφέροντας τα σε υγειονομικά ελεγμένα φορτηγά – ψυγεία του e-fresh.

Και μπορεί παλιότερα όλοι μας να λέγαμε ‘πιο πολύ ώρα θα μου πάρει να ψάξω στο site παρά να πάω στο super market’, τώρα όμως η πλοήγηση έχει γίνει παιχνιδάκι. Με σούπερ βολικά εργαλεία, όπως το «γρήγορο καλάθι» που αποθηκεύει όλα τα προϊόντα που αγοράζεις πιο συχνά και άρα προχωράς στην πληρωμή σε λίγα κλικ. Ή το meal planner όπου οργανώνεις τα γεύματα της εβδομάδας και άρα τα ψώνια σου: επιλέγεις μενού διατροφής και αγοράζεις απευθείας τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε συνταγή.

Και μη ξεχνάμε το φωνητικό search που είναι το αγαπημένο εργαλείο πολλών, μιας και με αυτό μπορείς να… πεις τα ψώνια στον υπολογιστή ή στο κινητό σου, και μετά να σου εμφανίσει τα αποτελέσματα χωρίς να πατήσεις ούτε ένα πλήκτρο.

Και κάτι που σώζει όλους εμάς που ξεχνάμε: η επεξεργασία παραγγελίας, που σου επιτρέπει να βάλεις και να βγάλεις προϊόντα αφού γίνει η παραγγελία. 

Πόσα πράγματα παραγγέλνεις από ένα ηλεκτρονικό supermarket;

Δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Για τους λάτρεις των ηλεκτρονικών supermarket η σωστότερη απάντηση είναι: όλα όσα χρειάζεσαι! Η λογική του ηλεκτρονικού super market είναι να σου προσφέρει όσα βρίσκεις και σε ένα μεγάλο φυσικό κατάστημα, χωρίς να χρειαστεί να το επισκεφτείς. Ενδεικτικά, στο e-fresh.gr πέρα από τα γνωστά brands βρίσκεις και μικρότερους Έλληνες παραγωγούς, μεγάλη ποικιλία βιολογικών και ειδικά vegan προϊόντα, γιατί ας μην κρυβόμαστε, όλοι προσπαθούμε να έχουμε πλέον μια πιο sustainable διατροφή!

Και επειδή πλέον είμαστε πολλοί αυτοί που παραγγέλνουμε ηλεκτρονικά, σημασία έχει η εμπειρία και η αξιοπιστία: 5 χρόνια μετά, το e-fresh.gr έχει σχεδόν 1 εκατομμύριο παραδόσεις προϊόντων και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, εντός και εκτός lockdown. Κι έτσι, το e-fresh έχει κάθε λόγο να γιορτάζει!

Γενέθλια Χ 5 με σούπερ δώρα!

Ξέρετε εσείς γενέθλια χωρίς γιορτή; Φυσικά και όχι! Γι’ αυτό το αγαπημένο μας e-fresh δίνει για μια εβδομάδα δύο δώρα σε κάθε παραγγελία και μοναδικές εκπτώσεις 50% σε 5άδες προϊόντων.

Επιπλέον έρχεται και ένας διαγωνισμός με δώρα ένα all inclusive 3 ήμερο για 2 άτομα στο πεντάστερο Marbela Elix και πέντε δωροεπιταγές των 50€!

Εννοείται πως προλαβαίνεις να συμμετάσχεις σε όλα τα παραπάνω μέσα από το website αλλά και την εφαρμογή του e-fresh.gr. Αφού σε κάθε γιορτή, σημασία έχει να μοιράζεσαι!

Ανακαλύψτε τα δώρα και τις προσφορές για τα 5 χρόνια e-fresh εδώ!