Ένα υπεραιωνόβιο έμπλαστρο λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης χωρίς Botox

yparxei-ena-uperaionobio-emplastro-pou-leiainei-tis-rutides-ekfrasis-xoris-botox
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

132 χρόνια μετά την εφεύρεσή του, το «θαυματουργό» πακέτο με 144 patches κοστίζει μόλις 20 δολάρια (16,40€)!

Μην το αρνείστε. Όλες έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή να «χτυπήσετε» ένα Botox ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο για να εξομαλύνετε τις γραμμές έκφρασης (τα γνωστά frown lines), που σας δείχνουν νευριασμένη, κουρασμένη και μερικά χρόνια γηραιότερη, αλλά πάντα κάτι σας κρατούσε πίσω, είτε αυτό αφορούσε το κόστος είτε την ίδια την ενέσιμη διαδικασία. Και προσπαθούσατε με νύχια και με δόντια να μειώσετε τις βαθιές ρυτίδες με επίμονες ρουτίνες περιποίησης μέσα από ορούς, κρέμες και jade rollers. 
Εάν δεν έχετε καταφέρει τίποτε μέχρι τώρα, μάθετε πως υπάρχει μια πιο στοχευμένη θεραπεία ρυτίδων του μεσόφρυου και του μετώπου, η οποία αφορά στην εφαρμογή ενός απλού επιθέματος! Λέγεται Frownies Forehead & Between Eyes και κοστίζει αυτή τη στιγμή στο Amazon, μόλις 20 δολάρια (σε συσκευασία 144 patches).

Σύμφωνα με τις επίσημες διαβεβαιώσεις της εταιρείας που έχει εφεύρει αυτά τα επιθέματα εδώ και 132 (!) χρόνια με την επωνυμία «Frownies», όπως και με τις χιλιάδες αναρτήσεις χρηστών στο Instagram, αλλά και με τις επιστημονικές δημοσιεύσεις στο The Dermatology Review, τα επιθέματα Frownies Forehead & Between Eyes βοηθούν να μαλακώσουν και να λειάνουν οι βαθιές ρυτίδες ή/και οι λεπτές γραμμές, με καθαρά μηχανικό και φυσικό τρόπο, χωρίς δραστικές χημικές ουσίες ή βελόνες, όντας σχεδιασμένα να προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα με τη συνεχή χρήση. 


132 χρόνια πριν: Η εταιρεία Frownies δημιουργήθηκε το 1889, από τη στιγμή που η Margaret Kroesen, μια φημισμένη Αμερικανίδα δερματολόγος και αισθητικός της εποχής, ανακάλυψε ότι η 22χρονη κόρη της Alice -σολίστ πιανίστρια της κλασικής μουσικής- είχε αναπτύξει αντιαισθητικές γραμμές στο μεσόφρυο και στο μέτωπο εξαιτίας της διαρκούς έντασης του προσώπου της κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των πολύ απαιτητικών προβών και συναυλιών της. Η Kroesen, μια γυναίκα (και επιστήμονας) υψηλής ευφυΐας, αποφάσισε να δημιουργήσει την εταιρεία Beauty & Personality, βασισμένη σε μια σειρά επιθεμάτων αντιγήρανσης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης, τα οποία ονόμασε Frownies. Εκείνη η εφεύρεση έγινε «viral» της εποχής, με την κόρη της Alice, να αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα της «ασθενούς», η οποία νίκησε τα συμπτώματα πρόωρης γήρανσης με τη βοήθεια των Frownies patches. 
Μετά το θάνατό της, η μεγαλοφυής πατέντα της Kroesen δεν σταμάτησε να λατρεύεται από τις γυναίκες, ωστόσο, κάποια στιγμή τα Frownies patches έμειναν στα αζήτητα. Ώσπου ήρθαν τα εγγόνια της κόρης Alice, να επαναφέρουν τα επιθέματα αντιγήρανσης προσώπου της προγιαγιάς τους στην σύγχρονη αγορά.  

Τα «FBE», όπως είναι πιο γνωστά σήμερα, αντιμετωπίζουν τη φυσική αιτία των ρυτίδων του προσώπου ανάμεσα στα μάτια, καθώς και τις οριζόντιες ρυτίδες που εμφανίζονται στο μέτωπο. Κρατώντας τις πτυχές του προσώπου επίπεδες και χαλαρές ενώ κοιμάστε, κάθεστε στον καναπέ ή πλένετε τα πιάτα, τα Frownies Forehead & Between Eyes δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώσει η «μνήμη» των μυών. Και επειδή οι μύες του προσώπου δεν μπορούν να κινηθούν κάτω από το επίθεμα χάρη στην μηχανική τους δράση, έχει ως αποτέλεσμα να αποφεύγονται συνοφρυώματα και οι εκφράσεις, ενώ είστε σε ηρεμία.
Παράλληλα, το χάρτινο επίθεμα επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπνέει, προωθώντας έτσι και την αποκατάσταση και επισκευή του δέρματος.

Αυτό το μυστικό, που έχει ζωή 132 ετών, βασίζεται στην εξής απλή αλλά «μαγική» σύνθεση: Φυσικό σταθμισμένο αλεύκαντο χαρτί και δεξτρίνη καλαμποκιού, χωρίς καμία άλλη χημική επεξεργασία. Το επίθεμα, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ενισχύει την κανονική, φυσική αποκατάστασή του, προσαρμοζόμενο στο κατάλληλο σχήμα του προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες σας. «Τα Frownies Forehead & Between Eye patches είναι υποαλλεργικά και η εφαρμογή τους έχει δοκιμαστεί με ασφάλεια ακόμη και από γυναίκες με έντονη ευαισθησία στη γλουτένη», αναφέρει η μελέτη στο ακαδημαϊκό περιοδικό The Dermatology Review, ωστόσο, «εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε ένα κομμάτι του επιθέματος στον καρπό σας τη πρώτη νύχτα, έτσι ώστε να ελέγξετε εάν το δέρμα σας αντιδρά σε αυτό κατά οποιονδήποτε τρόπο».

THE BEAUTY TEAM