Το πρόσωπο της Kate Winslet την οδήγησε στο super deal της καριέρας της

to-prosopo-tis-kate-winslet-tin-odigise-sto-super-deal-tis-karieras-tis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Από σήμερα, η 45χρονη ηθοποιός μπαίνει στο πάνθεον των πρεσβειρών της L’Oreal Paris.

Μετά την Jane Fonda, την Helen Mirren και την Celine Dion, η πολυβραβευμένη ηθοποιός υπέγραψε στην ωριμότητα της ομορφιάς της ένα συμβόλαιο αιώνιας νεότητας, ως το «πρόσωπο» του παγκόσμιου γίγαντα της ομορφιάς για τα επόμενα χρόνια.  
Η συνεργασία της Winslet με την L’Oreal Paris έρχεται σε μια στιγμή της ζωής και της καριέρας της ηθοποιού, που η ίδια θεωρεί πολύ σημαντική και τιμητική. «Ανέκαθεν οι ρόλοι μου ήταν το ιδανικό πρότυπο της καθημερινής γυναίκας σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης».

Καθώς η μάρκα επικεντρώνεται στο μήνυμά της να γιορτάσει τις γυναίκες σε κάθε ηλικία, η 45χρονη Winslet λέει: «Έχω μάθει να αποδέχομαι τα ελαττώματά μου και να μην είμαι τόσο σκληρή με τον εαυτό μου. Αυτό που μου δίδαξε η ζωή είναι πως οι πιο δύσκολες στιγμές με έκαναν πιο σοφή, λιγότερο ευάλωτη και αφελή. Οι δυσκολίες είναι εκείνες στις οποίες κάθε άτομο οφείλει την εξέλιξή του, ακόμη και αν αυτό έχει να κάνει με την φυσιολογική γήρανση. Άλλωστε τι είναι ο χρόνος που περνά; Ένα μάθημα ζωής σε διαρκή εξέλιξη, που όσο καλύτερα το βιώνεις και το γνωρίζεις, τόσο πιο αποτελεσματικά μπορείς να το διαχειριστείς όσο μεγαλώνεις».

Μιλώντας για τις πιέσεις που νιώθει κάθε γυναίκα ηθοποιός στο Χόλιγουντ όσον αφορά στην εικόνα του προσώπου και του σώματός τους, η Winslet θεωρεί ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος. «Αν ρίξετε μια ματιά στο casting της σειράς Mare of Easttown θα διαπιστώσετε πως όλοι σχεδόν οι συμπρωταγωνιστές μου έχουν ένα εντελώς φυσιολογικό πρόσωπο και σώμα. Και το λατρεύω. Επειδή απλώς δεν είχε ποτέ νόημα για μένα ότι για να κάνεις επιτυχία στο Χόλιγουντ, πρέπει να είσαι ένα μη συμβατικό με την ηλικία σου πρόσωπο μέσα σε ένα σώμα απίστευτα αδύνατο», λέει στο αμερικανικό Harper's Bazaar. «Πιστεύω ότι τα “φυσιολογικά” γυναικεία σχήματα του σώματος σχολιάζονται λιγότερο αρνητικά στις ταινίες από ό, τι στο παρελθόν, ωστόσο, το πώς πρέπει να φαίνεται μια γυναίκα σε ένα κόκκινο χαλί, εξακολουθεί να σχολιάζεται περισσότερο από ό,τι για έναν άνδρα ηθοποιό. Και όσο μερικές γυναίκες εξακολουθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να ανταποκριθούν σε μια τέτοια ψεύτικη εικόνα του προσώπου και του σώματός τους, θεωρώ ότι βλάπτουν σοβαρά την ψυχική υγεία τους». 

THE BEAUTY TEAM