Αυτό ήταν το βερνίκι νυχιών που λάτρευε η Marilyn Monroe

auto-itan-to-berniki-nuxion-pou-latreue-i-marilyn-monroe-marilyn-monroe
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Και κυκλοφορεί σχεδόν το ίδιο, σήμερα.

Η μια και μοναδική Marilyn, εάν ζούσε σήμερα, θα αποτελούσε αναμφισβήτητα την μεγαλύτερη beauty influencer στον πλανήτη. Σχεδόν μισό αιώνα πριν τον ερχομό του διαδικτύου και των social media, η Monroe ήταν το απόλυτο σύμβολο για κάθε γυναίκα που ήθελε να απογειώσει τη θηλυκότητά της, είτε αυτό αφορούσε το χτένισμά της, το χρώμα των μαλλιών της, το κραγιόν της, τα ρούχα ή το άρωμα που φορούσε, ακόμη και το  βερνίκι των νυχιών της. 

Και τώρα, 59 χρόνια μετά τον θάνατό της, δεν είναι καθόλου παράξενο που η Marilyn Monroe συνεχίζει να επηρεάζει τις τάσεις της κλασικής, διαχρονικής και αξεπέραστης ομορφιάς. Στη σύγχρονη εποχή, όλες οι σπουδαίες ντίβες της παγκόσμιας showbiz -από τη Madonna έως τη Lady Gaga και όλες τις άλλες ενδιάμεσα- αγκάλιασαν και υιοθέτησαν με κάθε τρόπο όλες τις πτυχές της εικόνας, της σαγήνης και της σεξουαλικότητας που «δίδαξε» η Marilyn. 
Και τώρα που τα αγαπημένα της χρώματα βερνικιού κυκλοφορούν ξανά σε μια επετειακή συλλογή, τα αποθέματα της Revlon τείνουν να εξαφανιστούν. 

Το αυθεντικό αγαπημένο κόκκινο βερνίκι νυχιών Revlon που λάτρευε να φορά η Marilyn Monroe πωλήθηκε το 1999 σε δημοπρασία των Christie’s για πάνω από 200.000 δολάρια! Ο αγοραστής, ο οποίος παραμένει ακόμη και σήμερα ανώνυμος, είχε την απαίτηση (και το νομιμό δικαίωμα) να μην ξαναβγεί στην κυκλοφορία η συγκεκριμένη απόχρωση. Η Revlon συμφώνησε, θέλοντας έτσι απ’ τη μια να διαιωνίσει το μυστήριο, αλλά και να φτάσει έως πέρα και από τον ουρανό την τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος.  
Ωστόσο, τη φετινή χρονιά, μια σχεδόν πανομοιότυπη απόχρωση του βερνικιού της Monroe κυκλοφόρησε από την Revlon. Είναι το Ultra HD Snap, σε δυο αποχρώσεις: Ravishing και Fearless.
 

Είναι το ίδιο περίπου χρώμα, για το οποίο ο συλλέκτης δαπάνησε μια περιουσία, αλλά που εσείς μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο με 7,44 δολάρια (από το Amazon).   

THE BEAUTY TEAM