Πώς θα μυρίζουν από τον Σεπτέμβριο τα Zara;

pos-tha-murizoun-apo-ton-septembrio-ta-zara
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η νέα αρωματική συνεργασία της αλυσίδας μόδας με την Jo Malone που μόλις ανακοινώθηκε, μυρίζει ...βροχή.

Όταν πριν από δυο χρόνια η Zara συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την διάσημη Βρετανίδα αρωματοποιό Jo Malone για να δημιουργήσει την σειρά οκτώ αρωμάτων Zara Emotions, προφανώς θα μπήκατε στον πειρασμό να αγοράσετε ένα από αυτά. Εκτός από το γεγονός ότι ήταν μια πρωτοποριακή κίνηση από πλευράς της ισπανικής αλυσίδας μόδας, διοχετεύοντας την δημοφιλία και την αρωματική τεχνογνωσία της Malone σε μια σειρά προσιτών αρωμάτων (και, αργότερα, αρωματικών κεριών), ήταν τέτοια η εμπορική επιτυχία σε πανευρωπαϊκό τουλάχιστον επίπεδο, που η Zara αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά με την Jo Malone για μια δεύτερη συλλογή αρωμάτων που μόλις κυκλοφόρησαν στην Μεγάλη Βρετανία: Zara Rain. 

Χωρίς έκπληξη, δεδομένου του ονόματός του, αυτό το σύνολο αρωμάτων εμπνέεται από τη βροχή. «Η ομορφιά των σταγόνων της βροχής δεν με απογοητεύει ποτέ, αποτελώντας για μένα μια σημαντική πηγή ποικίλων συναισθημάτων», λέει η Malone, και ως εκ τούτου, τα αρώματα της συλλογής Zara Rain καταφέρνουν να δημιουργήσουν όλη τη μαγεία αυτού του καιρικού μοτίβου –«από την αναζωογονητική ανάπαυλα ενός ελαφρού ψιλόβροχου μέσα στο καλοκαίρι έως την όμορφη μελαγχολία που χαρίζει ένα βροχερό χειμερινό απόγευμα», λέει η αρωματοποιός. 

Πώς μυρίζουν μυρίζουν λοιπόν κάθε ένα από τα τέσσερα νέα αρώματα Zara Rain; Ροδοπέταλο, περγαμόντο και leather, εσπεριδοειδή, κεχριμπάρι, κασμίρ και σύκο. 
Στην Ελλάδα, πιθανώς θα τα δούμε στα ράφια των καταστημάτων Zara από το φθινόπωρο και μετά -μαζί με τα πρωτοβρόχια.

THE BEAUTY TEAM