10 παγκόσμιες μάρκες ομορφιάς που ανήκουν σε LGBTQ+ δημιουργούς

10-pagkosmies-markes-omorfias-pou-anikoun-se-lgbtqkai-dimiourgous
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ανήκετε-δεν ανήκετε στο «κίνημα», μπορείτε να το υποστηρίξετε μέσω των καλλυντικών που αγοράζετε.

Οι διοργανωτές του Athens Pride Week 2021 (το μεγαλύτερο φεστιβάλ «oρατότητας» της LGBTQI+ κοινότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που φέτος λαμβάνει χώρα από 18 έως 25 Ιουλίου), έχουν ήδη στείλει ανοιχτή πρόσκληση προς άτομα και ομάδες που εκπροσωπούν διάφορα είδη τέχνης -παραστατικές, εικαστικές, κινηματογράφος, λογοτεχνία, ποίηση, κόμιξ κλπ.-, με σκοπό να καταθέσουν τις ιδέες τους και να ανοιχτεί ένας εποικοδομητικός διάλογος σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την LGBTQI+ κοινότητα στην ελληνική κοινωνία.
Ωστόσο, είναι ίσως και η κατάλληλα στιγμή για να συμβάλλετε στο «κίνημα» με έναν ακόμη πιο όμορφο τρόπο: «Το ουράνιο τόξο, που συμβολίζει  πάνω απ’ όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι κάτι που πρέπει να κινητοποιεί όλες, όλους και όλα. Και όσον αφορά στον τομέας της περιποίησης της επιδερμίδας, του μακιγιάζ, της αντιγήρανσης, της φροντίδας των μαλλιών και των αρωμάτων, υπάρχει σήμερα μια πλειάδα δημιουργών -όλοι, ενεργά μέλη της παγκόσμιας LGBTQI+ κοινότητας-, οι οποίοι καλύπτουν όλες αυτές τις ανάγκες, μέσα από προϊόντα 100% cruelty-free και vegan», γράφουν οι beauty editors του Allure, τονίζοντας: 
«Για όσες γυναίκες ή άνδρες που θέλουν όχι μόνο να υποστηρίξουν οικονομικά ή ηθικά την LGBTQI+ κοινότητα, αλλά και να διαπιστώσουν μια πολύ υψηλή ποιότητα καλλυντικών προϊόντων, οι παρακάτω 10 εταιρείες ομορφιάς, ανυπομονούν να σας δουν συμπαραστάτες τους- για την ομορφιά σας και όχι μόνο». 

Noto Botanics: Προϊόντα σώματος με ενυδατικά συστατικά απολύτως βιολογικά και vegan. 

Fluide: Μια κοσμητική επιχείρηση, που ειδικεύεται σε liquid lipsticks, βερνίκια νυχιών, eye shadows και glitters. 

Malin + Goetz: Σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, το σώμα, την προσωπική υγιεινή και τα αρώματα εσωτερικού χώρου. 

Kiss My Face: Εδώ και 40 χρόνια, η συγκεκριμένη φίρμα ειδικεύεται στις μπάρες σαπουνιού με αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Σήμερα, διαθέτει μια τεράστια γκάμα με πάνω από 200 είδη μπάνιου –όλα vegan. 

Flower Beauty: Μια πολυβραβευμένη, αλλά ωστόσο πολύ οικονομική σειρά καλλυντικών, αξεσουάρ μακιγιάζ και styling μαλλιών. 

One/Size: Παλέτες μακιγιάζ προσώπου και ματιών, μαζί με την μεγαλύτερη ποικιλία ψεύτικων βλεφαρίδων. 

Mantl: Η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία καλλυντικών, με μια ατελείωτη γκάμα προϊόντων για το δέρμα και τα μαλλιά. 

Trixie Cosmetics: Εδώ θα ανακαλύψετε μια τεράστια γκάμα μακιγιάζ, που ξεκινά από το απλό και φυσικό καθημερινό look, καταλήγοντας σε ό,τι πιο θεατρικό και glossy.

Alder New York: Ίσως, η πιο ασφαλής επιλογή σας για μάσκες προσώπου, σέρουμ και ενυδατικές κούρες, με συστατικά απολύτως vegan και cruelty-free. 

Boy Smells: Αρωματικά κεριά χώρου, με έμφαση στις ευωδιές κάνναβης, white musk και ανατολίτικου amber. 

THE BEAUTY TEAM