Η κόρη του Ozzy Osbourne μιλά ανοιχτά για τις «βαριές» χειρουργικές επεμβάσεις της

i-kori-tou-ozzy-osbourne-mila-anoixta-gia-tis-baries-xeirourgikes-epembaseis-tis
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

«Δεν έχω κάνει ποτέ λίφτινγκ. Και δεν λέω ποτέ ψέματα», εξηγεί η μεταμορφωμένη Kelly Osbourne.

Η Kelly Osbourne είναι πιο γνωστή στο ευρύ κοινό ως η κόρη του ζωντανού θρύλου της μέταλ μουσικής, Ozzy Osbourne. 35 ετών σήμερα η Kelly, εμφανίζεται συχνά ως πανελίστρια σε κουτσομπολίστικα σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, με την ίδια να έχει γίνει «πρωτοσέλιδο» για πολλούς μήνες την περασμένη χρονιά, χάρη στην ολική -σχεδόν ασύλληπτη- μεταμόρφωσή της. Εκτός από το γεγονός ότι κατάφερε να χάσει 38,5 κιλά λίπους από όλο της το σώμα (και το πρόσωπο), η Osbourne έχει ισχυριστεί ότι αγαπά τις χειρουργικές επεμβάσεις, μιας και αυτές την οδήγησαν να ξαναδεί τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. 

Η Βρετανίδα celebrity, υπήρξε ειλικρινής και ανοιχτή στις αποκαλύψεις της: «Έκανα χειρουργική επέμβαση γαστρικού δακτυλίου στο στομάχι μου για να αδυνατίσω δραστικά και μόνιμα. Επίσης, επέλεξα να κάνω άλλο ένα “βαρύ” χειρουργείο στο πρόσωπό μου, θέλοντας να απαλλαγώ από δυσλειτουργία της κροταφογναθικής άρθρωσης από την οποία έπασχα από μικρή -η οποία εκτός από αντιαισθητική ήταν και πολύ επιβλαβής στην υγεία των μυών και των νεύρων του σαγονιού, του λαιμού, της στοματικής κοιλότητας και του προσώπου μου, όπως και του εγκεφάλου μου. Και όχι, δεν έχω κάνει λίφτινγ, αλλά σας ευχαριστώ όλους για τα κολακευτικά σας σχόλια», έγραψε στο λογαριασμό της η πλήρως «ανακαινισμένη» Kelly Osbourne πρόσφατα -επιμένοντας στα κλασικά μοβ μαλλιά της, που τα έχει κάνει σήμα κατατεθέν της από την εποχή που ήταν στρουμπουλή.

«Θέλω απλώς να θέσω ένα ζήτημα για το οποίο όλοι εσείς εκεί έξω μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε την πραγματικότητα», συνέχισε στο σχόλιό της. «Η χειρουργική επέμβαση στο στομάχι και τη γνάθο μου (για ιατρικούς λόγους και οι δύο) ήταν αυτά που έκαναν το πρόσωπό μου να φαίνεται πιο λεπτό και με έντονες γωνίες, και όχι κάποιο λίφτινγκ. Και επειδή είμαι πάντα ειλικρινής, δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα δραστικό στο πρόσωπό μου εκτός από μερικές ενέσεις στα χείλη και στο μέτωπο. Δεν λέω ψέματα, αλλά σας ευχαριστώ για όλα τα κομπλιμέντα». 

THE BEAUTY TEAM