Η απλή μέθοδος των τριών για καλοκαιρινό lifting προσώπου

i-apli-methodos-ton-trion-gia-kalokairino-lifting-prosopou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

3 εργαλεία σύσφιξης και ανόρθωσης του δέρματος στο σπίτι.

Καθώς η ολοένα και πιο έξυπνη τεχνολογία μεταμορφώνει θεαματικά κάθε πτυχή του σύγχρονου τρόπου ζωής, δεν αποτελεί παράξενο που πολλές καινοτομίες μπαίνουν στην υπηρεσία της οικιακής φροντίδας της επιδερμίδας, με τον ίδιο σχεδόν τρόπο που το πετυχαίνουν οι εξελιγμένες θεραπείες σε ένα πολυτελές στούντιο αισθητικής. 

Για φυσικό lifting, NuFACE Mini Facial Toning Device: Το μασάζ προσώπου με μια πατενταρισμένη τεχνολογία μικρο-ρεύματος διεγείρει τους μυς του προσώπου σε συνεδρίες 5 έως 20 λεπτών, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο σφριγηλή και ορατά ανορθωμένη.  
Καθαρίστε το πρόσωπο και το λαιμό με μια καθαριστική λοσιόν χωρίς λάδι, αφαιρώντας τυχόν μακιγιάζ, έλαια και ρύπους. Με την επιδερμίδα ελαφρώς νωπή επιλέξτε κάθε στιγμή το επίπεδο έντασης, στοχεύοντας σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου και του λαιμού.

Για γλυπτική προσώπου, Jillian Dempsey’s Gold Sculpting Bar
Μιμηθείτε τα χέρια των πιο καταξιωμένων αισθητικών του Χόλιγουντ με αυτή τη συσκευή γλυπτικής και τόνωσης του κουρασμένου προσώπου, η οποία ανασηκώνει και τονώνει τα ζυγωματικά, την γραμμή του σαγονιού και την περιοχή κάτω από τα μάτια. Το χειροκίνητο εργαλείο που δημιούργησε η δημοφιλής makeup artist των celebrities, Jillian Dempsey, τονώνει μέσα σε 5 λεπτά τους χαλαρούς μυς του προσώπου, χάρη στη δονούμενη ράβδο χρυσού 24 καρατίων, επιτυγχάνοντας μια εντυπωσιακή ανάκαμψη του περιγράμματος του προσώπου, συνδυαστικά με θεραπεία κάτω από τα μάτια που υποφέρουν από σακούλες και μαύρους κύκλους. 

Για αντιγήρανση και λάμψη, Dr. Dennis Gross Skincare SpectraLite Faceware Pro: Παλεύετε με ρυτίδες, έντονες γραμμές έκφρασης και θαμπό δέρμα συνδυαστικά με ξεσπάσματα ακμής; Αυτή η φουτουριστική και πανάλαφρη μάσκα LED προσφέρει επαγγελματική θεραπεία φωτός στην άνεση του σπιτιού σας, χάρη σε έναν συνδυασμό 100 διόδων εκπομπής φωτός σε κόκκινη λειτουργία και 62 λυχνίες LED σε μπλε λειτουργία. Η δίοδος εκπομπής κόκκινου φωτός διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα για να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου, την ίδια στιγμή που η δίοδος που εκπέμπει μπλε φως καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν ερυθρότητα, φλεγμονή και ξεσπάσματα ακμής. Μέσα σε δυο εβδομάδες, οι βαθιές ρυτίδες εξομαλύνονται και τα σημάδια έκφρασης λειαίνονται, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται πανάδες, σπυράκια και μαύροι κύκλοι. Τα βέλτιστα αποτελέσματα του δέρματος εμφανίζονται μετά από 10 εβδομάδες θεραπείας. 

THE BEAUTY TEAM