Η Naomi Campbell στη νέα καμπάνια της Burberry

naomi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η& Naomi Campbell πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια μετά τη γέννηση της κόρης της καθώς είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Burberry TB Summer Monogram.

Η Naomi Campbell δανείζει για άλλη μια φορά την υπερβατική ομορφιά της στη Burberry, υπό το νεύμα των βρετανικών της ριζών και του διακριτικού στυλ που δημιουργήθηκε στη βρετανική σκηνή μόδας. «Η συνεργασία με την Burberry είναι [...] πάντα μια τιμή. Είναι ένα βρετανικό ίδρυμα και από τότε που ξεκίνησε το 1856, κατά κάποιον τρόπο αισθάνομαι σαν να εκπροσωπεί τη χώρα μου. Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι το βρετανικό στυλ και η προσέγγισή του, καθοδηγούν πάντα τις τάσεις. Δεν το φοράμε απλώς, το ζούμε», είπε η Campbell.

Το supermodel δούλεψε σε συνεργασία με τον Chief Creative Officer της Burberry και τον παλιό της φίλο Riccardo Tisci, ο οποίος, σύμφωνα με την Campbell, «έχει πάντα ένα τόσο μοναδικό όραμα και συνεχώς καταφέρνει να αναδείξει μια άλλη πτυχή μου, με πιέζει να κάνω πράγματα που δεν ήξερα ότι μπορούσα να κάνω. Είναι μια μαγική συνεργασία με τον Riccardo». Άλλοι συνεργάτες που συμμετείχαν σε αυτή την καμπάνια περιλαμβάνουν τον φωτογράφο Danko Steiner, την στιλίστρια Catherine Baba, στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ τον Adam Fleischhauer και τον εικαστικό καλλιτέχνη Frederik Heyman, που παρουσιάστηκε για αυτό το συγκεκριμένο έργο για να ζωντανέψει το όραμα της εκστρατείας με το CGI.

Από την πλευρά του ο Tisci μίλησε για αυτήν τη συλλογή, λέγοντας ότι «αποτυπώνει αυτό το αισιόδοξο αίσθημα του καλοκαιριού και αυτό το αίσθημα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Έτσι, για την εκστρατεία, δεν μπορούσα να σκεφτώ καμία καλύτερη από την απίστευτη φίλη μου Naomi Campbell.»

Οι εικόνες της εκστρατείας του Steiner είναι μια υπέροχη οπτική αναπαράσταση του τρόπου με τον οποίο οι ζωές μας διαδίδουν την ψηφιακή και προσωπική πραγματικότητα σε συνδυασμό με την παραδοσιακή φωτογραφία και την τέχνη CGI. Αυτή και η συλλογή είναι ισχυρά, φουτουριστικά στοιχεία, ενώ είναι ελαφριά και αθόρυβη, όλα όσα πρέπει να είναι ένα καλοκαίρι για τον ιδρυτή του οίκου Thomas Burberry.

Η νέα συλλογή TB Summer Monogram είναι διαθέσιμη για αγορά online και σε επιλεγμένα καταστήματα Burberry παγκοσμίως από τις 16 Ιουλίου.