Αυτά είναι τα 3 πιο μοδάτα καλοκαιρινά χρώματα νυχιών για αυτό το καλοκαίρι

auta-einai-ta-3-pio-modata-kalokairina-xromata-nuxion-gia-auto-to-kalokairi-pio-modata-kalokairina-xromata-nuxion-gia-auto-to-kalokairi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

3 nail influencers βάζουν τους κανόνες. Και οι γυναίκες ακολουθούν πιστά.

Είτε χαλαρώνετε δίπλα σε μια πισίνα, είτε παραβρίσκεστε σε ένα φιλικό μπάρμπεκιου, το υπέροχο χρώμα βερνικιού νυχιών είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της καλύτερης καλοκαιρινής σας εμφάνισης. Ποιες είναι όμως εκείνες οι ιδιαίτερες αποχρώσεις που θα σας καταστήσουν πόλο έλξης μόνο και μόνο για τις ενημερωμένες πηγές σας; 
Σύμφωνα με το περιοδικό Nylon, σίγουρα οφείλετε να επιλέξετε φωτεινά και έντονα χρώματα. Αλλά για να μην μείνετε στα βασικά χρώματα που φορούσατε στα νύχια σας εδώ και πολλά καλοκαίρια, είναι σκόπιμο να επιδείξετε μια πιο επικαιροποιημένη παλέτα, που ωστόσο, θα σας φέρει πολλές δεκαετίες πίσω στη μόδα των νυχιών. Σύμφωνα με την nail artist Jessica Tong, η φετινή καλοκαιρινή παλέτα χρωμάτων μανικιούρ θα θυμίζει Καλιφόρνια στα 80’s: «Ένα μείγμα παστέλ και ζωντανών τροπικών αποχρώσεων, όπου το λεμονί κίτρινο, το λαμπερό κοραλί και το παστέλ λιλά κυριάρχησαν στα νύχια της πιο ποπ εποχής που έζησε κάθε γυναίκα στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ».

Έντονο κίτρινο το πρωί: «Η τέλεια απόχρωση για φωτεινότερες, πιο ηλιόλουστες μέρες», λέει η η nail artist διασημοτήτων Mo Qin. «Xαρούμενο και φωτεινό, αλλά ταυτόχρονα ελπιδοφόρο. Η πιο απαραίτητη δήλωση για να πείτε αντίο στη δύσκολη χρονιά που πέρασε εν μέσω πανδημίας». 
Πράγματι, το «λεμονί» χρώμα νυχιών ανακηρύχθηκε από πολλές ακόμη influencers ως ένα από τα πιο κορυφαία χρώματα νυχιών για κάθε πρωινή εμφάνισή σας όλο το φετινό καλοκαίρι. 

Φωτεινό κοραλί το απόγευμα: «Η πιο φρέσκια ποπ απόχρωση. Φωτεινή και σέξι, αλλά πρωτίστως αναζωογονητική, χάρη στην αύρα της θαλασσινής μαγείας που προσφέρει όταν το φοράτε πάνω στα νύχια σας», λέει μια κορυφαία beauty influencer, η Thea Green. «Επιλέξτε το για το απόγευμα, όχι μόνο επειδή θυμίζει ένα ζεστό, λαμπερό καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, αλλά επειδή ταιριάζει ιδανικά με την μπρονζέ όψη που έχετε αποκτήσει στις διακοπές». 

Παστέλ λιλά για αργά το βράδυ: «Ίσως η πιο αναπάντεχα διασκεδαστική και φρέσκια απόχρωση που θα συμπληρώσει το ηλιοφιλημένο δέρμα σας», λέει η Jessica Tong. «Ένα απαλό λιλά χρώμα προσφέρει μια γλυκιά και κομψή εμφάνιση του καλοκαιρινού μανικιούρ σας, ειδικά εάν επιλέξετε να το φορέσετε σε νυχτερινές εξόδους. Είναι σαν να έχετε απλώσει πάνω στα νύχια σας την βασική αίσθηση ενός ουράνιου τόξου τα μεσάνυχτα». 

THE BEAUTY TEAM