Θα αλλάζατε το χρώμα των μαλλιών σας επειδή δεν αρέσουν στο σύντροφό σας;

tha-allazate-to-xroma-ton-mallion-sas-epeidi-den-aresoun-sto-suntrofo-sas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η σύζυγος του Hugh Hefner το έκανε με μεγάλη στεναχώρια. Αλλά ως χήρα σήμερα, τα βάφει όπως της αρέσουν.

Όταν η Crystal, χήρα του θρυλικού εκδότη του Playboy, αποφάσισε μια παραμονή των γενεθλίων του συζύγου της Hugh να γίνει μελαχρινή, ο Hugh Hefner δεν έμοιαζε καθόλου ευχαριστημένος. «Η μόνη αγωνιώδης ερώτησή του ήταν εάν προλαβαίνω να ξαναγίνω ξανθιά μέχρι την άλλη μέρα», λέει η χήρα σήμερα στο Us Weekly. «Και πραγματικά το έκανα», προσθέτει. 

Ένας άντρας δικαιούται να πει την ειλικρινή γνώμη του, αλλά εάν υποθέσουμε ότι ο σύντροφός σας δεν αγαπούσε το πιο πρόσφατο πείραμα χρώματος στα μαλλιά σας, θα τα αλλάζατε σύμφωνα με την επιθυμία του; 

Η 35χρονη καλλονή ομολογεί ότι αυτό ήταν αρκετά στενάχωρο για την ίδια, αλλά δεν ήθελε να χαλάσει με τίποτε τα γενέθλια του αγαπημένου της Hugh (ο οποίος έσβησε τα τελευταία κεριά στη γενέθλια τούρτα στα 91 του χρόνια, το 2017). 

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά το θάνατο του Hefner, η Crystal αποφάσισε πως τίποτε πια δεν την εμπόδιζε να βάψει τα μαλλιά της σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση, εκτός από εκείνο το σούπερ φωτεινό και μπουκλωτό κιτρινόξανθο που αγαπούσε ο εκδότης του Playboy, και ο οποίος σχεδόν το επέβαλλε σε κάθε «κουνελάκι» του –σαφώς και στην ίδια του τη γυναίκα, την αποκλειστικά δική του Playmate στα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής του. 

Η Crystal, προφανώς και φαίνεται πανέμορφη ως ξανθιά στις παλαιότερες φωτογραφίες της, αλλά εντέλει, τα καστανά μαλλιά που φορά σήμερα είναι και ένας συναρπαστικός τρόπος για να βγει στη ζωή χωρίς την «άδεια» από τον σύντροφό της, τουλάχιστον όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών της. Και είναι αλήθεια ότι αυτό το look, τόσο χρωματικά όσο και στιλιστικά, την κάνει να δείχνει πολύ πιο νέα από 35άρα.

THE BEAUTY TEAM