Μια νέα μάρκα ευεξίας και ομορφιάς θέλει να πίνετε ένα σφηνάκι ελαιόλαδο καθημερινά

mia-nea-marka-eueksias-kai-omorfias-thelei-na-pinete-ena-sfinaki-elaiolado-kathimerina
ΤΡΙΤΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Ελληνίδα που έμαθε το Χόλιγουντ να πίνει λάδι, εξηγεί τα οφέλη στην αντιγήρανση, τη χαλάρωση και το ανοσοποιητικό.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η στιγμή το ελαιόλαδο έχει την τιμητική του στην μάχη για αντιγήρανση, με την πλειοψηφία των celebrities να αποκαλύπτουν στις συνεντεύξεις και τις αναρτήσεις τους στο Instagram, ότι το χρησιμοποιούν τακτικά στις ρουτίνες ομορφιάς τους. Αλλά μια νέα εταιρεία ομορφιάς και ευεξίας, φέρνει πλέον τα ευεργετήματα του ελαιολάδου σε μια ειδική συσκευασία -με δώρο ένα γυάλινο ποτηράκι- προτείνοντας να πίνετε ένα σφηνάκι καθημερινά. 
Η Brightland, η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή ελαιολάδου και έχει βραβευθεί για τρεις συνεχόμενες χρονιές από το αναγνωστικό κοινό των Wall Street Journal, New York Times και US News & World Report, δημιούργησε το νέο trend υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, που ονομάζεται Saint Supply, και εν είναι τίποτε παραπάνω από ατόφιο, αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Δεν το απλώνετε στο δέρμα, δεν μαγειρεύετε με αυτό, ούτε το βάζετε στη σαλάτα. Απλά πίνετε ένα σφηνάκι την ημέρα.  
Και δεν θέλει πολύ κόπο να αντιληφθείτε ότι πίσω από αυτή την ιδέα βρίσκεται μια Ελληνίδα.
Η ιδρύτρια της Brightland και της σειράς πόσιμου ελαιολάδου για ομορφιά και ευεξία Saint Supply, ονομάζεται Βίκυ Βλαχώνη και είναι μια καταξιωμένη οστεοπαθητικός και συγγραφέας ευεξίας στην Αμερική, όπου εδώ και 20 χρόνια αποτελεί την «γιατρό» ομορφιάς για δεκάδες celebrities του Χόλιγουντ.

Σε συνέντευξή της στη Vogue, η Βλαχώνη εξηγεί ότι το Living Elixir, το βασικό συστατικό των προϊόντων της σειράς Saint Supply δεν είναι ένα συνηθισμένο λάδι που αγοράζει κανείς από ένα κατάστημα. «Προέρχεται από ελιές που συλλέγονται από σπάνια, αιωνόβια δέντρα στην περιοχή της Ολυμπίας της νότιας Ελλάδας, δημιουργώντας ένα απόσταγμα, που περιέχει δέκα φορές περισσότερες πολυφαινόλες από άλλα ελαιόλαδα», λέει η Βλαχώνη και εξηγεί: «Τα επίπεδα πολυφαινολών του λαδιού είναι αυτά που προσφέρουν υψηλή προστασία από βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, όπου συμπληρωματικά με το σκουαλένιο, τις φυτικές στερόλες και τη βιταμίνη Ε, που προσλαμβάνουμε από αυτές τις σπάνιες βιολογικές ελιάς, μας δίνουν ουσιαστικά όλη τη δύναμη των υποστηρικτικών ζωτικών θρεπτικών ουσιών και αντιοξειδωτικών, που έχει ανάγκη ο οργανισμός και η επιδερμίδα για να αυξήσουν τα επίπεδα καλής λειτουργίας και υγείας».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, το συμπυκνωμένο ελαιόλαδο Saint Supply έχει βελούδινη αίσθηση στο στόμα και μια ευχάριστη πιπεράτη γεύση, έχοντας ανακηρυχθεί από τους ειδικούς της γευσιγνωσίας ως η «σαμπάνια» του ελαιολάδου. «Αλλά ξεπερνώντας την ασύγκριτη γεύση του, αυτό που πραγματικά χαρίζει στον άνθρωπο το Saint Supply είναι υγιή καρδιά, ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, βελτίωση της πέψης, κατευνασμό του στρες και καταπράυνση των φλεγμονών. Ταυτόχρονα, διεγείρει την υγιή παραγωγή και συνδεσιμότητα του κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας περισσότερη ελαστικότητα στο δέρμα και καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης», λέει η Βλαχώνη. 

THE BEAUTY TEAM