Με ποια δίαιτα η Ciara επέστρεψε στα κιλά της εφηβείας μετά από τρεις γέννες

-poia-einai-i-diaita-pou-boithise-tin-ciara-na-epistrepsei-sta-kila-tis-efibeias-tis-meta-apo-treis-gennes-diaita-pou-boithise-tin-ciara-na-epistrepsei-sta-kila-tis-efibeias-tis-meta-apo-treis-gennes
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η 35χρονη show-woman ορκίζεται σε ένα διάσημο πρόγραμμα απώλειας βάρους, το οποίο μετρά σχεδόν έναν αιώνα ζωής.

10 μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της, η 35χρονη τραγουδίστρια, χορεύτρια και μοντέλο επέστρεψε δριμύτερη στα παλιά, καλά -και ελάχιστα- κιλά της, ανεβάζοντας την απόδειξη στο λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας με ενθουσιασμό: «Αντίο σε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης χάρη στην πιο αποτελεσματική και ασφαλή δίαιτα του κόσμου! Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, γι’ αυτό και σας καλώ όλες να ξεκινήσετε το ταξίδι απώλειας των περιττών κιλών που σας βασανίζουν», ενθαρρύνοντας εμμέσως πλην σαφώς τις ακόλουθούς της να δοκιμάσουν την δίαιτα Weight Watchers. 
Η Τεξανή καλλονή, παντρεμένη με τον εξίσου διάσημο πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Russell Wilson, έγραψε επίσης: «Αν πιστεύεις στον εαυτό σου και θέτεις στόχους, όλα είναι δυνατά!  Απλά κάν’ το να συμβεί, μέσα από μια δίαιτα που εστιάζει στην ευεξία και την απόλαυση. Έλα μαζί μου!». 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό US Weekly, η βραβευμένη με Grammy show-woman εξομολογήθηκε πως μετά και από την τρίτη γέννα, φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αποκτήσει το λεπτό και καλλίγραμμο κορμί της, ωστόσο έμεινε έκπληκτη από το αποτέλεσμα με την δίαιτα Weight Watchers που ακολούθησε. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος από τον αγαπημένο μου Russell, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ξαναβιώσω το βάρος των 28 έως και 30 παραπάνω κιλών που μου δημιούργησαν κάθε μια από τις δυο προηγούμενες γέννες», λέει η Ciara, ομολογώντας ότι προσπάθησε με τεράστιο κόπο να τα χάσει, σε μια βασανιστική περίοδο που διήρκεσε σχεδόν 2 χρόνια με άπειρες σκληρές, προπονήσεις στο γυμναστήριο και δίαιτες «πείνας». 

«Ωστόσο, έξι μήνες μετά την γέννηση του γιού μου Win -11 μηνών σήμερα-, είδα ότι τα περιττά κιλά μου δεν είχαν πέσει κάτω από τα 18, όσο κι αν επέμενα σε καθημερινά προγράμματα αεροβικής προπόνησης και συνεδρίες με βάρη. Μέχρι που αποφάσισα να ακολουθήσω τη δίαιτα Weight Watchers. Σε 5 μήνες, επέστρεψα στην εφηβική μου σιλουέτα χωρίς να πεινάσω! Ας ελπίσω αυτό το μήνυμα να βρει πολλούς αποδέκτες, όχι μόνο από γυναίκες που θέλουν να χάσουν αποτελεσματικά, οριστικά και με ασφάλεια τα κιλά της εγκυμοσύνης τους, αλλά και από όσους ανθρώπους μάχονται απεγνωσμένα να επαναφέρουν το σωματικό τους βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα», δήλωσε η Ciara στο US Weekly.

Τι πρέπει να ξέρετε για τη διάσημη δίαιτα Weight Watchers, η οποία δεν μετρά θερμίδες αλλά ...πόντους: Είναι ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, που δημιουργήθηκε το 1963 από μια απλή ...νοικοκυρά, την Jean Nidetch -η οποία απεβίωσε το 2015 σε  ηλικία 92 ετών. Σήμερα, τα εκατομμύρια μέλη των Weight Watchers σε πάνω από 30 χώρες, ακολουθούν πιστά το ίδιο σκεπτικό που είχε η ιδρύτρια: Δεν μετράτε θερμίδες, αλλά πόντους. 
Όσοι ακολουθούν το πρόγραμμα δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες τροφές ή δραστηριότητες, αντιθέτως, χρησιμοποιούν ένα σύστημα πόντων, με το οποίο ελέγχουν στην ουσία τον εαυτό τους σε καθημερινή βάση, καθιστώντας τους υπεύθυνους για τις δραστηριότητες και τις συνήθειες που ακολουθούν. «Τα μέλη μπορούν να καταγράφουν τους πόντους ακόμη και στο κινητό τους, οι οποίοι εξαρτώνται από τα λιπαρά, τη ζάχαρη και την πρωτεΐνη που περιέχουν οι τροφές που καταναλώνουν καθημερινά -όσο περισσότερες οι πρωτεΐνες, τόσο περισσότεροι πόντοι κερδίζονται, όσο μεγαλύτερη η περιεκτικότητα σε λιπαρά και ζάχαρη, τόσο λιγότερη η ανταμοιβή- με όλο αυτό το σύστημα να είναι συνδεμένο ανάμεσα στα άλλα μέλη των Weight Watchers, δημιουργώντας μια τεράστια κοινότητα αλληλεπίδρασης με σκοπό την παρακίνηση και την αίσθηση άμιλλας, με έναν κοινό σκοπό για όλους: να τρώνε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και άπαχες πρωτεΐνες και λιγότερο λιπαρές τροφές ή πολλή ζάχαρη», διαβάζουμε στο US Weekly. 

Ευρήματα που δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό The Lancet, έδειξαν ότι όσοι ασθενείς παραπέμφθηκαν από γιατρούς στην κοινότητα των Weight Watchers, έχασαν δύο φορές πιο σύντομα βάρος απ’ όσους ακολούθησαν κάποια άλλη δίαιτα για πάνω από 12 μήνες. Οι ερευνητές συμπέραναν ότι η τακτική μέτρηση βάρους, οι συμβουλές σχετικά με τη διατροφή και την σωματική άσκηση, τα κίνητρα και η στήριξη μιας ομάδας, μπορούν να προσφέρουν μια κλινικά χρήσιμη παρέμβαση σε πρώτο επίπεδο για υπέρβαρα άτομα.

THE BEAUTY TEAM