Το μέγα -απλό- κόλπο για μαλλιά γοργόνας στις διακοπές

to-mega-aplo-kolpo-gia-mallia-gorgonas-stis-diakopes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τέλειες μπούκλες χωρίς να κατσαρώσετε τα μαλλιά σας στο καυτό σίδερο.

Η «Ιρανή Βασίλισσα των μαλλιών», κατά κόσμον Negin Mirsalehi (μια Instagram influencer, η οποία σε ηλικία 29 ετών μπήκε στη λίστα του περιοδικού Forbes με τα 30 πιο επιτυχημένα άτομα το 2020), ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο με ένα δικό της τέχνασμα για μπούκλες «γοργόνας» χωρίς να χρειάζεστε κανένα εργαλείο θερμότητας. Η ανάρτηση «χτύπησε» από την πρώτη στιγμή πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές, και όσο περνούν οι μέρες, τα νούμερα διαρκώς πολλαπλασιάζονται!

Πριν δείτε το αναλυτικό βίντεο, μάθετε το εξής: «Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας στις διακοπές κανένα εργαλείο θερμότητας. Μερικές φουρκέτες, η βαμβακερή ζώνη από το μπουρνούζι σας και μια κρέμα styling μαλλιών αρκούν», λέει η Mirsalehi.

Αφού απλώσετε το προϊόν φορμαρίσματος από τη μέση του μήκους των μαλλιών σας μέχρι τις άκρες, στερεώστε τη ζώνη του μπουρνουζιού πάνω από το κεφάλι σας με τη βοήθεια μιας φουρκέτας. Μετά, μαζέψτε μια-μια τις πλεξούδες σας και τυλίξτε τις σε γαλλική κοτσίδα γύρω από τη βαμβακερή ζώνη, όπως φαίνεται στο βίντεο. Στο τέλος, δημιουργήστε ένα μεγάλο «κουλούρι» γύρω από κάθε αφτί και ασφαλίστε με όσες φουρκέτες χρειαστούν, αφού προηγουμένως έχετε ψεκάσει με ένα τζελ για γερό κράτημα. Περιμένετε για μια ώρα πριν ξετυλίξετε τα πάντα και ψεκάστε τις κυματιστές μπούκλες σας με ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού.

THE BEAUTY TEAM