Η Scarlett Johansson λανσάρει τη δική της μάρκα καλλυντικών δημιουργώντας το big deal της χρονιάς

i-scarlett-Johansson-lansarei-ti-diki-tis-marka-kalluntikon-dimiourgontas-to-big-deal-tis-xronias
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς της ηθοποιού θα κάνει ντεμπούτο το 2022, με τα hedge funds να κάνουν ουρά!

Μετά από 27 χρόνια ασταμάτητης εξέλιξης στην κινηματογραφική βιομηχανία, η 36χρονη Scarlett Johansson, αποφάσισε να εξαργυρώσει τη φήμη και την αίγλη της στη βιομηχανία ομορφιάς. Πριν μερικές μέρες η ηθοποιός ανακοίνωσε επίσημα ότι θα λανσάρει τη δική της μάρκα περιποίησης δέρματος το 2022 σε συνεργασία με την φίλη της Kate Foster -μια γνωστή beauty editor της Νέας Υόρκης με δεκάδες συνεργασίες στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η Johansson θα λειτουργήσει ως ιδρυτής και CEO της νέας -ανώνυμης προς το παρόν- εταιρείας καλλυντικών, με την Foster να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των media και των επενδυτικών εταιρειών που θα επενδύσουν στο εγχείρημα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσον αφορά στα κόστη κλινικών δερματολογικών ερευνών, η μάρκα χρηματοδοτείται μέχρι στιγμής από τον όμιλο The Najafi Companies -μια ιδιωτική επενδυτική εταιρεία που βρίσκεται επίσης πίσω από την εταιρεία καλλυντικών Pattern Beauty της ηθοποιού Tracee Ellis Ross- ενώ το big deal της Scarlett Johansson πρόκειται να χρηματοδοτηθεί μέσα στους επόμενους μήνες και από μια σειρά hedge funds που έχουν έδρα το Χόλιγουντ, τα οποία θα υποστηρίξουν το παγκόσμιο μάρκετινγκ της καλλυντικής «βιομηχανίας» της ηθοποιού.

Ενώ η Scarlett Johansson διατηρεί ακόμη ενεργά όλα τα προηγούμενα συμβόλαια με διεθνείς οίκους καλλυντικών ως πρέσβειρα ομορφιάς τους –συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης με την Dolce & Gabbana για το μακιγιάζ και τα αρώματα-, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βγει στην παγκόσμια αγορά μόνη της, ως επιχειρηματίας. 

«Η μεταμορφωτική δύναμη των καλλυντικών με γοήτευε από τότε που ήμουν παιδί, με τη μητέρα μου να έχει ενσταλάξει βαθιά μέσα μου το πάθος και την εμμονή για αυτο-φροντίδα από τα πρώτα εφηβικά μου χρόνια. Και από σήμερα,  βασικός οδηγός στη νέα δουλειά μου είναι να σέβομαι τις ιδιαιτερότητες της 
επιδερμίδας κάθε γυναίκας και να αναδεικνύω τη φυσική της ομορφιά. Δεν θέλω ποτέ να κάνω κάποια να φαίνεται εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα, θέλω πρώτα να ισορροπήσω και να βελτιώσω την υγεία του δέρματός της και κατόπιν να τη βοηθήσω να δουλέψει το makeup πάνω σε έναν δυνατό και καθαρό “καμβά” με βασικό κριτήριο τη φυσικότητα», λέει η ηθοποιός. 

Que sera, sera...

THE BEAUTY TEAM