Πώς θα βρείτε την τέλεια απόχρωση μακιγιάζ σε δευτερόλεπτα;

pos-tha-breite-tin-teleia-apoxrosi-makigiaz-se-deuterolepta
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ένας έξυπνος ιστότοπος έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζετε makeup στο διαδίκτυο.

Ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα που καλείστε να λύσετε αγοράζοντας προϊόντα από το διαδίκτυο, είναι η επιλογή του κατάλληλου τόνου βάσης μακιγιάζ, και αυτό επειδή ο τόνος του δέρματός σας σπάνια θα συμπέσει αρμονικά με τις αποχρώσεις που βλέπετε σε μια οθόνη. Αλλά ένα από τα πολύ καλά πράγματα που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο είναι ακριβώς αυτό: Findation.com, δηλαδή ένα site που περιέχει όλα τα κατάλληλα «κλειδιά» για να βρείτε με απόλυτη ακρίβεια την απόχρωση της βάσης makeup μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και φυσικά, να παραγγείλετε το ιδανικό προϊόν στη στιγμή.  

Αρκετοί κολοσσοί της λιανικής αγοράς ειδών μακιγιάζ -ανάμεσά τους οι Mac, Bare Minerals και Boots No7- στήριξαν από την πρώτη στιγμή αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα, το οποίο στην ουσία είναι μια παγκόσμια βάση δεδομένων που συγκεντρώνει και συγκρίνει χιλιάδες αποχρώσεις από εκατοντάδες βάσεις makeup από όλους τους μεγάλους οίκους ομορφιάς. Με βάση τις πληροφορίες που εισάγει κάθε υποψήφια πελάτισσα για τον τύπο του δέρματος, το χρώμα των μαλλιών και των ματιών, αλλά και μερικές πληροφορίες σχετικά με τις τις αγαπημένες τις αποχρώσεις foundation που ήδη χρησιμοποιεί ή που θέλει να αλλάξει, ο αλγόριθμος του ιστότοπου αποδίδει μέσα σε δευτερόλεπτα όλα τα προϊόντα που θα ταιριάξουν απόλυτα και με ασφάλεια στο πρόσωπό της. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Η ιδρύτρια του Findation.com, Kate Morris, εξήγησε ότι δημιούργησε τον συγκεκριμένο ιστότοπο την περίοδο του lockdown, με σκοπό να βοηθήσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μπορούν να παραλαμβάνουν στο σπίτι τους το makeup που τους ταιριάζει χωρίς κανένα ρίσκο αποτυχίας ή πεταμένων χρημάτων. «Σκέφτηκα, ότι θα ήταν υπέροχο να υπήρχε ένας ιστότοπος που θα μπορούσε με ακρίβεια να βρει την κατάλληλη απόχρωση για κάθε γυναίκα και να την παραγγείλει επιτόπου. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα μόνο κάποιες εφαρμογές που θυμίζουν περισσότερο online παιχνίδι παρά σοβαρή επιλογή επιλογής και αγοράς makeup, και έτσι αποφάσισα ότι είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή για το Findation.com», λέει η Morris. 
Και το καλύτερο; Ο ιστότοπος δεν έχει κάποια κρυφή, ελιτιστική ατζέντα, συνδυάζοντας τις επιλογές σας μόνο πάνω σε ακριβές επώνυμες μάρκες. Υπάρχει μια σκιά μακιγιάζ για κάθε βαλάντιο διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, χωρίς χάος, χωρίς φασαρία, και σίγουρα πολύ ασφαλέστερα από ποτέ. 

THE BEAUTY TEAM