Τα καλύτερα κόλπα με ένα κραγιόν εάν έχετε λεπτά χείλη

ta-kalutera-kolpa-me-ena-kragion-ean-exete-lepta-xeili
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ένας celebrity makeup artist εξηγεί τα βήματα ένα-ένα, με τελικό στόχο πιο πυκνά και ζουμερά χείλη.

Η Angelina Jolie και η Kim Kardashian είναι δυο από τις πιο διάσημες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη που έκαναν το μέγεθος των χειλιών τους είδωλο για κάθε γυναίκα. Η πρώτη, επειδή έτσι την προίκισε η φύση, η δεύτερη, χάρη στα fillers.  Αλλά εάν δεν γεννηθήκατε με μεγάλα και σαρκώδη χείλη, και ούτε θέλετε να υποστείτε καμία αισθητική παρέμβαση στην αισθητική των χειλιών σας, ο πιο απλός τρόπος για να «εκδικηθείτε» τα γονίδιά σας αλλά και για να κερδίσετε πολλά χρήματα από τις διαρκείς ενέσεις, είναι ένας: μάθετε να δουλεύετε με μαεστρία το κραγιόν σας και ταυτόχρονα, γνωρίστε ποιες αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο «ογκώδη» εικόνα στα λεπτά χείλη σας.

Τεράστιες celebrities σαν τις Blake Lively, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow και Kate Middleton, έχουν βρει τον τρόπο. Ώρα να τον ανακαλύψετε κι εσείς με τη βοήθεια του πιο διάσημου makeup artist της showbiz. 

Ο Sir John λέει: «Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε μια από εσάς με στενό στόμα, έχει τουλάχιστον περισσότερο όγκο στο κάτω χείλος. Αυτό το μέγεθος είναι που θα σηματοδοτήσει τον “ψεύτικο” όγκο που πρέπει να έχει το άνω χείλος, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός γενικότερου πλούσιου όγκου στην εικόνα σας. Και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το πετύχετε μέσα σε 3 απλά βήματα». 

Ο makeup artist δίνει τις επαγγελματικές συμβουλές: «Απλώστε λίγο υγρό concealer στα χείλη και στη συνέχεια κάντε το περίγραμμα με ένα μολύβι, ένα τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, φροντίζοντας η γραμμή να βγαίνει έξω από φυσικό περίγραμμα το πολύ ένα χιλιοστό. Σε αυτό το βήμα πρέπει να φανερώσετε όλη σας την τέχνη: με το μολύβι χειλιών καλά ξυσμένο, σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών με σκοπό να μεγαλώσετε το φυσικό τους περίγραμμα -γι’ αυτό, άλλωστε, απλώσατε νωρίτερα και το concealer. Απλά δώστε έξτρα προσοχή στο τόξο του άνω χείλους: μην προσπαθήσετε να το μεγαλώσετε, γιατί θα δείχνει ψεύτικο. Κατόπιν περάστε το εσωτερικό του περιγράμματος με κραγιόν σε πινέλο. Στο τέλος, σχεδιάστε ξανά το περίγραμμα με μια ματ σκιά στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν. Αν θέλετε να προσθέσετε ακόμη περισσότερο όγκο στην όψη των χειλιών σας, απλώστε ένα ελαφρύ στρώμα gloss σε όλη την επιφάνεια των χειλιών επιμένοντας στις άκρες του άνω χείλους, στις αντίστοιχες άκρες του κάτω χείλους και, τέλος, στο κέντρο ακριβώς των χειλιών», συμβουλεύει ο Sir John και προσθέτει: «Να θυμάστε ότι τα ματ σκουρόχρωμα κραγιόν κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο μικρά και στενά. Αν στόχος σας είναι να δείχνουν πιο σαρκώδη και ζουμερά επιλέξτε φωτεινά και λαμπερά χρώματα». Το έξτρα εφέ είναι μια στρώση από λευκή σκιά ματιών, σύμφωνα με τον Sir John; «Προσθέστε λίγη λευκή σκιά στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους σας και θα δείτε ότι αυτόματα θα δείχνουν μεγαλύτερα!». 

THE BEAUTY TEAM