Πώς υποτίθεται ότι μυρίζουν 5 από τους πιο διάσημους άνδρες

-pos-upotithetai-oti-murizoun-5-apo-tous-pio-diasimous-andres-apo-tous-pio-diasimous-andres
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Κάποιοι άνθρωποι που έχουν βρεθεί πολύ κοντά τους αποκαλύπτουν τα μυστικά.

Ο Brad Pitt μυρίζει σαν αυθεντικό αρσενικό σύμφωνα με τα λεγόμενα μιας διάσημης πρώην ερωμένης του, και ο Kanye West ευωδιάζει ...δολάρια, όπως λέει η γυναίκα του. Αντίθετα, ο Matthew McConaughey, είναι μάλλον το πιο «άοσμο» αρσενικό του Χόλιγουντ!
 
Η ηθοποιός Yvette Nicole Brown, σε συνέντευξή της σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του The Jess Cagle Show, μίλησε για την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον McConaughey στην ταινία του 2008 «Τροπική Καταιγίδα»: «Πριν από τα γυρίσματα ήθελα να μάθω πώς μύριζε ο Matthew, αφού από το 2005 δηλώνει ότι δεν φορά ποτέ αποσμητικό στις μασχάλες του, επειδή απλά δεν το έχει ανάγκη. Έτσι, η πρώτη μου σκέψη ήταν να τον πλησιάσω όσο μπορώ πιο κοντά για να δω αν έχει δίκιο. Και πραγματικά, δεν είχε κάποια άσχημη μυρωδιά. Μυρίζει ...γκρανόλα και καλή ζωή, μια ουδέτερη φυσική οσμή που δεν έχει καμία σχέση με τον αρσενικό ιδρώτα», είπε η Brown.

Ο Robert Pattinson μυρίζει ...μέλι και σουσάμι: Έτσι τουλάχιστον αναφέρει ο ίδιος ότι του έχουν πει άλλοι, σε μια συνέντευξη του Φεβρουαρίου 2020 στο Allure. Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι παρόλο που είναι το επίσημο πρόσωπο του αρώματος Dior Homme από το 2013, ο ίδιος δεν φοράει συχνά αυτό το άρωμα, ούτε και κάποιο άλλο. «Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι μυρίζω σαν παστέλι». «Σαν να είσαι φτιαγμένος από κερί μέλισσας;», ρώτησε η ρεπόρτερ. «Ναι, σαν να είμαι ταριχευμένος», απάντησε αστειευόμενος ο πρωταγωνιστής των ταινιών Twilight, ο οποίος υποδύεται ένα βαμπίρ.

Η Kim Kardashian West είπε ότι ο σύζυγός της, Kanye, μυρίζει ...χρήμα: Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2018 στο The Cut, η Kim Kardashian συμμετείχε σε ένα αφιέρωμα του περιοδικού με τίτλο «Scent Memories», στην οποία οι celebrities απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με διαφορετικές μυρωδιές. Όταν ρωτήθηκε πώς μυρίζει ο σύζυγός της, Kanye West, απάντησε: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά μυρίζει σαν πλούτος. Όπως τα χρήματα, δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς! Μυρίζει όχι σαν ένα ακριβό άρωμα του Yves Saint Laurent, αλλά σαν την καμπάνια του αρώματος!».  

Σύμφωνα με ένα γυναικείο κουτσομπολιό, ο Brad Pitt μυρίζει σαν αυθεντικό αρσενικό!  Το 2014, η celebrity Laura Simpson έγραψε στο λογαριασμό της στο MySpace την εμπειρία που είχε η κολλητή της φίλη Jennifer Lawrence –η οποία ήταν για κάποιους μήνες επίσημη φιλενάδα του Brad Pitt. «Ο Brad μυρίζει εκπληκτικά, μου έχει πει η Jennifer. Σαν κάτι τόσο υπέροχο, που δεν έχει μυρίσει ποτέ στη ζωή της σε άλλο άνδρα», έγραψε η Simpson, συνεχίζοντας: «Τελικά, τη ρώτησα, ποια κολόνια φορά ο Brad Pitt και η  Jennifer μου απάντησε: “Δεν το είδα ποτέ να φορά κάποιο άρωμα. Υποθέτω ότι είναι το φυσικό ...musk του”, είπε η φίλη μου, υπονοώντας την φυσική ουσία που παράγεται από τους αναπαραγωγικούς αδένες των ενήλικων αρσενικών ελαφιών Musk για να ελκύουν τα θηλυκά -και από το οποίο προέρχεται το πιο ακριβό ανδρικό άρωμα στον κόσμο, ο μόσχος», έγραψε η Simpson, προσθέτοντας: «Πρέπει να επιλέξω να μην την πιστέψω γιατί θα ήταν εντελώς άδικο για το ανθρώπινο γένος».

Μια θαυμάστρια του Michael B. Jordan είπε ότι μυρίζει σαν perfume bar: Όταν η Sylvia Wilson, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Temple το 2018, διαπίστωσε ότι ο Michael B. Jordan έκανε γυρίσματα στην πανεπιστημιούπολη της για τις ανάγκες της ταινίας Black Panther, μπήκε στα καμαρίνια του ηθοποιού για να τον γνωρίσει από κοντά και να του προσφέρει ένα smoothie. Όπως ανέφερε στο περιοδικό BuzzFeed, η Wilson έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι το δέρμα του σταρ μύριζε τόσο ονειρικά, «όπως όταν βρίσκεσαι μέσα σε ένα κατάστημα Bath & Body Works» (σ.σ.: μια αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων με αρωματικά κεριά, σαπούνια και αφρόλουτρα). «Το μυστικό που μου αποκάλυψε ο Michael ήταν το αγαπημένο του άρωμα, Mahogany Teakwood, το οποίο παράγει η Bath & Body Works σε εξαιρετικά συλλεκτικές εκδόσεις και το οποίο περιέχει σπάνιες ξυλώδεις νότες από μαόνι και βελανιδιά μαζί με λεβάντα».

THE BEAUTY TEAM