Η εξομολόγηση της Eva Mendes για τις πλαστικές επεμβάσεις της

i-eksomologisi-tis-eva-mendes-gia-tis-plastikes-epembaseis-tis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

«Κάθε γυναίκα είναι ελεύθερη να το κάνει, χωρίς να έχει την υποχρέωση να απολογηθεί σε κανέναν εκεί έξω», λέει.

Παρά την τεράστια δημοτικότητά της, η 47χρονη Αμερικανοκουβανή ηθοποιός καταφέρνει να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ στην ζωή της (αν και παντρεμένη με τον ακόμη πιο διάσημο ηθοποιό Ryan Gosling), όσο κι αν τα social media  προσπαθούν να την ωθούν στα άκρα. Σε τελευταία της ανάρτηση η ηθοποιός -και σχεδιάστρια μόδας- Eva Mendes, λέει ότι δεν έχει χρόνο για παρείσακτους “κουτσομπόληδες” στο Instagram, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν τι επεμβάσεις έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές εβδομάδες, όταν η Mendes, ανυποψίαστα, ανάρτησε κάμποσες νέες φωτογραφίες στο λογαριασμό της -έπειτα από καιρό-, με πολλούς ακόλουθούς της να επιζητούν εξηγήσεις για το τι είδους πλαστική επέμβαση έκανε στο πρόσωπό της. Ένας θαυμαστής ρώτησε ευθέως γιατί δεν ήταν τόσο ενεργή στο Instagram τον τελευταίο καιρό (υπονοώντας ότι βρισκόταν υπό περίοδο πολλαπλών Botox), με την Mendes να απαντά: «Γεια! Πραγματικά αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου, κάτι που πολλοί από εσάς εκεί έξω, μάλλον δεν έχετε την ανάγκη να βιώσετε. Πόσο λυπάμαι...». 
Ωστόσο, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η Mendes δημοσίευσε στο Instagram την θετική άποψή της για το νυστέρι της πλαστικής ομορφιάς.
Σύμφωνα με το Glamour, το φιτίλι άναψε ένας τηλεοπτικός σχολιαστής, ο οποίος υπονοούσε ότι ο Eva Mendes δεν έχει ενεργή παρουσία στα social media τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας μιας πλαστικής επέμβασης προσώπου «που πήγε κατά διαόλου», σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

Η Mendes απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρη γιατί σας απαντώ, αλλά δεν πάει άλλο αυτό το bullying. Ποτέ δεν καταδίκασα τα lifting και τα Botox για όποια γυναίκα πιστεύει ότι τα έχει ανάγκη. Απ’ την άλλη, ποτέ δεν υπήρξα μια ακτιβίστρια κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Αυτό που πιστεύω είναι πως κάθε γυναίκα είναι ελεύθερη να το κάνει, χωρίς να έχει την υποχρέωση να απολογηθεί σε κανέναν εκεί έξω.  Όσον αφορά εμένα, λοιπόν, ακούστε: Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Μπορεί κάτι “λίγο”, αλλά ποτέ κάτι “πολύ”. Γενικά, είμαι ένα άτομο που δεν επιλέγει το “όλα για όλα”, αλλά το μέτρο. Εάν δεν σας ικανοποιεί η εικόνα μου, πρόβλημά σας. Μου αρκεί που για τον σύζυγό μου και τα δυο παιδιά μου, είμαι κάθε μέρα εκεί, όσο πιο όμορφη και δυναμική μπορώ». 

THE BEAUTY TEAM