Η Sarah Jessica Parker έχει την καλύτερη συμβουλή αντιγήρανσης

i-sarah-Jessica-parker-exei-tin-kaluteri-sumbouli-antigiransis
ΤΡΙΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Είναι αυτή που ακολουθεί εδώ και 23 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο του «Sex and the City».

Σε περίπτωση που έχετε χάσει τα νέα, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της τηλεοπτικής αναβίωσης του «Sex and the City», με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis να έχουν ήδη ολοκληρώσει τα πρώτα έξι επεισόδια -η σέξι “Samantha”, Kim Cattrall, δεν θέλησε να ακολουθήσει το project. Λόγω της αναβίωσης του θρυλικού σίριαλ, το οποίο θα ονομάζεται πλέον «And Just Like That» (και θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max το φθινόπωρο του 2021), όλοι αναρωτιούνται στα social media τι κάνουν αυτές οι τρεις γυναίκες για να φαίνονται τόσο καλές στα 56 τους, με την Sarah Jessica Parker να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σχολίων. Η διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας της -17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του «Sex and the City»- είναι, τουλάχιστον αξιοσημείωτη.  

Αλλά επειδή η Parker είναι αρκετά χαμηλών τόνων όσον αφορά στην ενασχόλησή της με τα social media, αποφάσισε να μιλήσει επίσημα για τη ρουτίνα ομορφιάς της μόνο στην Vogue: «Τι πιο απλό από αυτό; Λούζω κάθε μέρα τα μαλλιά μου, βουρτσίζω πρωί-βράδυ τα δόντια μου, χρησιμοποιώ νήμα αμέσως μετά από κάθε γεύμα ή σνακ, ξυρίζω τα πόδια μου τρεις φορές την εβδομάδα και φοράω αποσμητικό». 
Η ίδια έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της (πάλι στη Vogue) ότι έχει ενδώσει σε μερικές “minimal” επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, ωστόσο, «...ποτέ δεν αγχωνόμουν με την εικόνα της επιδερμίδας μου, και είμαι απολύτως ειλικρινής», λέει σήμερα. «Δεν υπήρξα κυνηγός της αιώνιας νιότης, ούτε οπαδός της ματαιοδοξίας του Instagram. Καθώς ο χρόνος περνά από το σώμα και το πρόσωπό σου, μαθαίνεις να συμβιβάζεσαι και ταυτόχρονα να γίνεσαι πιο σοφή, αγοράζοντας ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν με την ηλικία σου, φροντίζοντας όσο πιο σωστά μπορείς την επιδερμίδα σου, και επιλέγοντας να  μακιγιάρεσαι με έναν τρόπο που να συμβαδίζει με την προσωπική σου άνεση. Όλα έχουν να κάνουν με μια εικόνα που σέβεται τον εαυτό της μπροστά σε έναν καθρέφτη». 

Η Sarah Jessica Parker oρκίζεται σε μια ενυδατική κρέμα: La Roche-Posay Fluide Oil Free Moisturizer. «Αυτό είναι το προϊόν που απλώνω κάθε πρωί στην επιδερμίδα μου εδώ και 10 χρόνια, και δεν πρόκειται να το αλλάξω έως τα επόμενα 10. Είναι μια ελαφριά, αλλά ταυτόχρονα βαθιά ενυδατική φόρμουλα χωρίς άρωμα, η οποία αποτελεί για μένα την καλύτερη ενυδατική κρέμα για ώριμες επιδερμίδες που έχω δοκιμάσει ποτέ». 
Στην ίδια συνέντευξη στη Vogue, η Parker έκανε έκκληση σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας να φορούν αντηλιακή κρέμα προσώπου όλο το χρόνο: «Έχω πάντα ένα σωληνάριο αντηλιακής προσώπου Neutrogena ή Coppertone στο τσαντάκι μου, από την εποχή που ξεκινούσα τα πρώτα γυρίσματα του «Sex and the City», το 1998 (!). Και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό, πόσω μάλλον σήμερα, παρατηρώντας την εικόνα του προσώπου μου στα πλάνα του “And Just Like That”. Ακούστε όλες εκεί έξω: Ο ήλιος είναι ο χειρότερος εχθρός της επιδερμίδας και της ζωής σας». 

 THE BEAUTY TEAM