Γιατί η Beatrice Borromeo είναι η πιο στιλάτη γυναίκα της ευρωπαϊκής βασιλικής ελίτ

milan-June2017-beatriceborromeoduringconvivio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

«Μπορείς να φορέσεις Zara και τίποτα κακό δεν πρόκειται να σου συμβεί», λέει η γυναίκα που βρέθηκε από τα αλώνια στα σαλόνια –ή και το αντίστροφο.

Είναι παντρεμένη εδώ και έξι χρόνια με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, τον Pierre Casiraghi, αλλά η 36χρονη Beatrice Borromeo δεν διάγει παραμυθένια ζωή. Αντίθετα, είναι μια πολύ ρεαλίστρια γυναίκα, που επιθυμεί να κοιτά την ουσία και να συμμετέχει ενεργά στους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα όπου και όποτε της ζητηθεί. Αλλά ως γνήσια Ιταλίδα, η Borromeo (εν ενεργεία δημοσιογράφος και μοντέλο μόδας), σαρώνει με κάθε εμφάνισή  της κάθε άλλη γυναίκα που έχει το προνόμιο να ανήκει στην ευρύτερη βασιλική οικογένεια της Ευρώπης.  

Όταν η Beatrice Borromeo παντρεύτηκε τον Pierre Casiraghi το 2015, δεν φορούσε απλά ένα ρούχο. Αντ’ αυτού, επέλεξε τέσσερις διαφορετικές τουαλέτες, δύο από τον Valentino για την δημόσια εμφάνισή της πριν την τελετή και άλλες δύο από την Armani Privé για τη θρησκευτική λειτουργία στη λίμνη Ματζιόρε. 

Shutterstock
Ωστόσο, η αγάπη της Beatrice για την μόδα δεν αρχίζει και τελειώνει με την προτίμησή της στους παραδοσιακούς οίκους μόδας της γενέτειράς της, αλλά πολύ συχνά εμφανίζεται με συλλεκτικά κομμάτια της Chanel, του Yves Saint Laurent, όπως φυσικά και του Dior (είναι επίτιμη πρέσβειρα του οίκου), είτε πρόκειται για κόκκινο χαλί, είτε για βασιλική εμφάνιση είτε απλά για αναψυχή. 

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, η ίδια επιλέγει εντελώς casual ρούχα σε μια τυπική μέρα. 

«Κοντό τζιν, αθλητικά παπούτσια και μπλουζάκι. Αν πρόκειται να πάρω κάποια συνέντευξη από κάποιον στην κυβέρνηση, θα είμαι πιο επίσημη: σακάκι, πουκάμισο, παντελόνι. Αλλά αν πάω να δω πρόσφυγες στο χωράφι, δεν πρόκειται να με νοιάζει τι φοράω», έχει πει η Borromeo, προσθέτοντας: «Είμαι δημοσιογράφος και αμείβομαι για τη δουλειά μου, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να σπαταλήσω τον μισό μισθό μου σε ένα ζευγάρι παπούτσια. Το έκανα μερικές φορές στη ζωή μου και δεν μου φαίνεται σωστό. Μπορείς να φορέσεις Zara και τίποτα κακό δεν πρόκειται να σου συμβεί». 

THE BEAUTY TEAM