Men care: 3+1 trimmers για να είσαι πάντα… στην πένα!

andras-gkroumingk-mousi-ksurisma
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το trimmer θα γίνει ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος στον… πόλεμο του grooming.

Ένα trimmer αρκεί για να αλλάξεις επίπεδο στην προσωπική περιποίησή σου. Ο σύγχρονος άνδρας, άλλωστε, ξέρει να επιμελείται προσεκτικά το look του, όντας πάντα στην τρίχα, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά! Ένα προσεγμένο πρόσωπο, ως γνωστόν, λέει πολλά, βοηθώντας να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Το trimmer θα γίνει ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος στον…πόλεμο του grooming. Με το κατάλληλο μοντέλο επιπλέον, θα τριμάρεις, πέραν του προσώπου σου, και άλλα σημεία του σώματός σου, χαρίζοντας στο σώμα σου τη φροντίδα που του αξίζει. Εμείς επιλέξαμε για σένα τα 3+1 καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Έλα να τα δούμε.

Braun 9365CC

Το grooming στα καλύτερά του! Η Braun 9365CC είναι το όνειρο του σύγχρονου άνδρα που ξέρει να περιποιείται την εμφάνισή του. Με πέντε ανθεκτικά στοιχεία κοπής κατασκευασμένα από τιτάνιο, που θα απομακρύνουν κάθε τρίχα από το δέρμα, προηγμένο επεξεργαστή 32 bit, τεχνολογία Braun SyncroSonic και κεφαλές 10D που προσαρμόζονται σε κάθε καμπύλη του προσώπου για τέλεια εφαρμογή και ακρίβεια στο ξύρισμα, θα σου χαρίσει την εντυπωσιακότερη εμφάνιση που είχες ποτέ. Προσεγγίζει και κόβει όλους τους τύπους τρίχας: από εκείνες που μεγαλώνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, μέχρι αυτές που μένουν μέσα στο δέρμα. Πλήρως αδιάβροχη και με εντυπωσιακή ανθεκτικότητα στις φθορές, θα τη χρησιμοποιήσεις ακόμα και στο ντους, εφόσον το επιθυμείς. Η μηχανή συνοδεύεται από τη βάση Clean&Charge που φροντίζει για τη λίπανση, το καθάρισμα και τη φόρτισή της έπειτα από κάθε ξύρισμα. Η δε αυτονομία της φτάνει τη μία ώρα για να περιποιείσαι το πρόσωπό σου με την ησυχία σου.

Philips Series 7000 S7786/55

Πέτυχε το look που ονειρεύεσαι με την S7786/55. Η Series 7000 ξυριστική μηχανή της Philips διαθέτει μια σειρά τεχνολογιών αιχμής που εγγυώνται απόλυτη ακρίβεια και κορυφαία προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σου. Η τεχνολογία SkinIQ φροντίζει προκειμένου οι λεπίδες να πάρουν την κατάλληλη θέση, ενώ την ίδια στιγμή το σύστημα MotionSense παρακολουθεί την τεχνική σου, βοηθώντας σε να τη βελτιστοποιήσεις. Οι λεπίδες Steel Precision προσφέρουν βαθύ ξύρισμα ενώ η επίστρωση SkinGlide με τα ειδικά μικροσφαιρίδια μειώνει την τριβή στο δέρμα σε ποσοστό έως και 25%. Η κεφαλή της λιπαίνεται έπειτα από κάθε σου ξύρισμα για αποτελεσματικό καθαρισμό -σε μόλις ένα λεπτό- ενώ η μπαταρία επιτυγχάνει αυτονομία μίας ώρας στον ίδιο χρόνο φόρτισης. Αν μάλιστα αναζητάς το κάτι παραπάνω, μπορείς να κατεβάσεις το app GroomTribe στο smartphone σου και να απολαύσεις ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ξυρίσματος βάσει των αναγκών και της ευαισθησίας της επιδερμίδας σου!

Braun SensoFlex 60-B1500S

Ευέλικτη και αποτελεσματική, η Braun SensoFlex 60-B1500S θα τιθασεύσει ακόμα και τις πιο επίμονες τρίχες. Με αδιάβροχο σχεδιασμό έτσι ώστε να τη χρησιμοποιείς άφοβα ενώ κάνεις μπάνιο, δίνει έμφαση στην προστασία του δέρματος. Η κεφαλή SensoFlex και οι ειδικές λεπίδες SensoFoil εξασφαλίζουν άλλωστε βαθύ ξύρισμα χωρίς κοκκινίλες και κοψίματα, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες (πρόκειται άλλωστε για μοντέλο δερματολογικά ελεγμένο). Η φόρτισή της γίνεται μέσα σε μόλις μία ώρα. Το καλύτερο; Με την υψηλή της αυτονομία θα σε καλύψει σε βάθος χρόνου τριών εβδομάδων! Στις καταστάσεις… εκτάκτου ανάγκης μάλιστα, μία φόρτιση πέντε λεπτών αρκεί για ένα γρήγορο ξύρισμα. Διαθέτει εργονομική λαβή που σε συνδυασμό με το χαμηλό της βάρος, προσφέρει άνετο ξύρισμα. Έρχεται μάλιστα με ένα πλήρες σετ περιποίησης γενειάδας από 0,5 χιλ. έως και 7 χιλ. έτσι ώστε να πετύχεις την εμφάνιση που έχεις κατά νου! Μηχανή και αξεσουάρ τοποθετούνται στην ειδική θήκη τους για να τα παίρνεις μαζί σε διακοπές και ταξίδια.

Philips Series 9000 SP9860/13

Αν επιδιώκεις περιποίηση επαγγελματικών προδιαγραφών, η Philips SP9860/13 είναι αυτό που ψάχνεις! Με εργονομικό σχεδιασμό για σταθερό κράτημα και άνετη χρήση, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία υψηλών προδιαγραφών που της προσφέρει αυτονομία 60 λεπτών με χρόνο φόρτισης μόλις τρεις ώρες. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να περιποιηθείς το πρόσωπο και το σώμα με την ησυχία σου, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και επιμένοντας όπου χρειάζεται. Είναι πλήρως αδιάβροχη, έτσι ώστε να τη χρησιμοποιείς ακόμα και κατά τη διάρκεια του ντους προκειμένου να προκειμένου να κερδίσεις χρόνο και να επιτύχεις ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς. Η τεχνολογία SkinIQ άλλωστε εξασφαλίζει τέλεια τοποθέτηση των λεπίδων για απόλυτη ακρίβεια, με το ειδικό trimmer να επιμελείται μουστάκι και φαβορίτες. Η δε επίστρωση SkinGlide επιτρέπει στους δακτυλίους της μηχανής να ολισθαίνουν με τον πλέον ομαλό τρόπο επάνω στο δέρμα, δίνοντας τέλος στα κοψίματα. Η Philips SP9860/13 έρχεται σε πολυτελή θήκη για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.