Από τα φετινά Oscar δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές δημιουργίες Celia Kritharioti

Jacqueline-fernandez-celia-kritharioti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Η 95η τελετή των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια και φυσικά την παράσταση «έκλεψαν» οι εμφανίσεις στο σαμπανιζέ (και όχι κόκκινο) χαλί.

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, Celia Kritharioti Couture, έχει ισχυρή παρουσία εκτός συνόρων και δεν έλειψε και φέτος από τα Oscar.

Πολλά ήταν τα μοντέλα και οι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα κορμιά τους με εντυπωσιακές δημιουργίες Celia Kritharioti Couture. Η δημοσιογράφος της Vogue και τηλεοπτική παρουσιάστρια Elaine Welteroth επέλεξε Celia Kritharioti Couture για την live κάλυψη της άφιξης των καλεσμένων στην τελετή Όσκαρ, για την τηλεοπτική εκπομπή “Live with Kelly and Ryan” της Kelly Ripa και Ryan Seacrest. Συγκεκριμένα φόρεσε μια μαύρη ψηλόμεση φούστα με κεντημένο στο χέρι τοπ και cropped σακάκι με κεντημένη στο χέρι μανσέτα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Elaine εντυπωσιάζει με Celia Kritharioti Couture, καθώς καθώς και στην τελετή των Όσκαρ του 2019 είχε εμφανιστεί με λαμπερό στράπλες φόρεμα, σε γαλάζια απόχρωση.

To top model με τις τέλειες αναλογίες Marianne Fonseca που έχει περπατήσει στις πρόσφατες επιδείξεις της Σίλιας στο Παρίσι, επέλεξε Celia Kritharioti Couture στο after Oscars πάρτι του manager της Madonna, Guy Oseary, στο Λος Άντζελες. Η ολοκέντητη δημιουργία ήταν από τη συλλογή SS23, που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στο Παρίσι, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Από την ίδια συλλογή Celia Kritharioti Couture ήταν και το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε η Jourdan Dunn, το μοντέλο με τους εκατομμύρια followers, για το after Oscars party της Beyonce και του Jay Z.

Και τo μοντέλο και τραγουδίστρια Ebony Riley επέλεξε Celia Kritharioti Couture από τη συλλογή SS23, για το Elton John AIDS Foundation Oscars party.

Το καλλίγραμμο μοντέλο και DJ Rachel Winters επέλεξε μία από τις πιο σέξι δημιουργίες Celia Kritharioti Couture, από μεταξωτή δαντέλα με cut outs που άφηναν πολλά μέρη του κορμιού της ακάλυπτα.

Η ηθοποιός και μοντέλο Jacqueline Fernandez ήταν επίσης άκρως εντυπωσιακή, καθώς επέλεξε Celia Kritharioti Couture δημιουργία από μαύρη μεταξωτή δαντέλα για το Elton John AIDS Foundation Oscars party.

Η Celia Kritharioti έχει μεγάλη παράδοση στις εμφανίσεις των Oscars, έχοντας ντύσει πασίγνωστες ηθοποιούς, τραγουδίστριες και παρουσιάστριες για τη μεγάλη βραδιά, αλλά και τα πάρτυ που πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα στο L.A.