Τα ιδανικά παπούτσια για το απόλυτο bridal look

gamos-zeugari-nufi-gampros
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Μετά το Πάσχα, ακολουθεί περίοδος προετοιμασιών για όσους οργανώνουν καλοκαιρινό γάμο. Κι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα είναι τα παπούτσια.

Το bridal look το σωστό απαιτεί χρόνο στην επιλογή παπουτσιού, τόσο για να ολοκληρωθεί το σύνολο, όσο και για να βγει η δύσκολη αυτή ημέρα από πρακτική άποψη. Εκτός, λοιπόν, από το να αγαπήσετε ένα ζευγάρι νυφικά παπούτσια, πρέπει να επενδύσετε και στην άνεση, καθώς οι πολλές ώρες ορθοστασίας απαιτούν να αισθάνεστε βολικά, ώστε να απολαύσετε στο έπακρο μια από τις πιο ιδιαίτερες ημέρες της ζωής σας.

Στην συλλογή Mourtzi Bridal θα βρείτε κομψά νυφικά παπούτσια μέσα από μια ενημερωμένη συλλογή με σχέδια και υφές που αποπνέουν πολυτέλεια και φινέτσα. Τα ιδιαίτερα νυφικά παπούτσια Mourtzi έρχονται σε διαφορετικά ύψη τακουνιού όπως χαμηλό τακούνι, μεσαίο και ψηλοτάκουνα, ώστε να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι. Διαλέξτε ανάμεσα σε λευκά, bronze, nude, ασημί, σε bold ή minimal διάθεση και περπατήστε με άνεση και αυτοπεποίθηση! Είτε είστε ρομαντική, είτε κλασική, είτε funky, είτε ανατρεπτική, θα βρείτε αυτό που θα ταιριάξει στη δική σας ξεχωριστή ημέρα.

Info
Mourtzi Concept Store
www.mourtzi.com  
Ερμού 18, Σύνταγμα