To Aegeo Spa του Grand Hayatt είναι το τέλειο μέρος για να spa-σετε την καθημερινότητα

spa-massage
ΤΡΙΤΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2023

Το spot για μια απόδραση ευεξίας στο κέντρο της Αθήνας ακούει στο όνομα Aegeo Spa. Εμείς το επισκεφτήκαμε και σας μεταφέρουμε τις προτάσεις μας.

Τι θέλει ο άνθρωπος για να ξεχάσει λίγο την καθημερινότητα, να ξεκουραστεί και να νιώσει ευεξία και χαλάρωση; Όχι πολλά, μόνο μερικές ώρες σε ένα σπα, ανάμεσα σε χαμάμ, υδρομασάζ, σάουνα και θερμαινόμενη πισίνα. Αυτά ακριβώς βρήκαμε κι εμείς στο Aegeo Spa του ξενοδοχείου Grand Hayatt, το οποίο μέσα από το φιλικό περιβάλλον και τις υπηρεσίες του, υπόσχεται να ελαφρύνει όλα τα βάρη της καθημερινότητας, τουλάχιστον για λίγες ώρες. Από πού ξεκινάμε, λοιπόν;

Κρητικό μασάζ, η signature πρόταση με… ρακή
Πρόκειται για ένα full body μασάζ 70 λεπτών από την κορυφή ως τα νύχια, το οποίο θεωρείται παραδοσιακό, καθώς χρησιμοποιείται και ρακή στην εκτέλεσή του, μαζί με ζεστό αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια. Τη μισή σχεδόν ώρα, οι θεραπευτές επικεντρώνονται στην ωμοπλάτη, προσφέροντας μασάζ με θεραπευτικές ιδιότητες, ειδικά αν υπάρχει πρόβλημα. Όπως σε όλα τα μασάζ του Aegeo Spa έτσι και σε αυτό, δεν χρησιμοποιούνται μηχανήματα, όλα γίνονται με τα χέρια.

Hot stones, για μασάζ με λίγη πίεση
Πρόκειται για ένα μασάζ μίας ώρας με ζεστές πέτρες, για όσους αναζητούν λίγη πίεση στο μασάζ και ταυτόχρονα θέλουν να χαλαρώσουν. Οι πέτρες θερμαίνονται και τοποθετούνται στο δέρμα, ανακουφίζοντας τις εντάσεις που μπορεί να έχουν οι μυς, βελτιώνοντας την ενέργεια και μειώνοντας το στρες.

Beauty Slip, για αναζωογόνηση προσώπου
Εδώ θα απολαύσετε face yoga μασάζ, με πιέσεις σε πρόσωπο και λαιμό που αυξάνουν τη ροή ενέργειας, μειώνουν την ένταση και προσφέρουν έντονη λάμψη νεότητας. Λόγω του ότι ενεργοποιείται η λέμφος, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και απομακρύνονται οι τοξίνες, με αποτέλεσμα άμεση μείωση των μαύρων κύκλων και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Sunkissed Rebel, πίλινγκ για το τέλειο μαύρισμα
Το καλοκαίρι είναι εδώ και το δέρμα μας πρέπει να είναι υγιές και περιποιημένο για να μαυρίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με το συγκεκριμένο πίλινγκ 45 λεπτών θα προετοιμάσετε το σώμα σας για γρήγορο και ομοιόμορφο μαύρισμα μακράς διαρκείας, «ταξιδεύοντας» ταυτόχρονα σε όλη την Κρήτη μέσα από τις υφές και τα αρώματα του κρητικού ελαιόλαδου, των βοτάνων και της αλόης.

Looking Fabulous, για αντιγήρανση προσώπου και λαιμού
Η θεραπεία αυτή με σαφράν υπόσχεται πλήρη ανανέωση, λάμψη και αναζωογόνηση του προσώπου και του λαιμού, με τη χρήση επιλεγμένων προϊόντων, βασισμένων στις δικές σας ανάγκες. Εφαρμόζεται μια αρχαία τεχνική μάλαξης που λέγεται kobido και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, οξυγονώνει τους ιστούς, με στόχο τη λείανση των ρυτίδων και τη θρέψη της επιδερμίδας.

Υπάρχουν φυσικά πολλές ακόμη θεραπείες, που μπορείτε να επιλέξετε αναλόγως τις δικές σας ανάγκες, για πρόσωπο και σώμα, θεραπείες και μασάζ αποκλειστικά για άντρες, αλλά και πακέτα για ζευγάρια που μπορείτε να κάνετε μαζί και να φύγετε μετά πιο αγαπημένοι από ποτέ (βρείτε όλες τις θεραπείες εδώ). Και το ακόμα καλύτερο, σε όλες τις θεραπείες χρησιμοποιούνται προϊόντα με φυσικά συστατικά και βιταμίνες, που έχουν σαν βάση το αμυγδαλέλαιο.

Κι αφού χαλαρώσετε με τα μασάζ και τις θεραπείες προσώπου και σώματος που θα επιλέξετε, σας περιμένουν:

  • Θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, με 1,20 σε βάθος, για κολύμπι σε χλιαρό νερό
  • Τζακούζι για την απόλυτη χαλάρωση
  • Κρύα πισίνα αποθεραπείας για τους τολμηρούς, όπου στους περίπου 0 βαθμούς το δέρμα σφίγγει, το ανοσοποιητικό τονώνεται και το σώμα αναζωογονείται
  • Σάουνα και χαμάμ για αποτοξίνωση

Τις εγκαταστάσεις (πισίνα, τζακούζι, σάουνα, χαμάμ, κρύα πισίνα) μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με κόστος 40 ευρώ για όση ώρα επιθυμείτε. Το κόστος των μασάζ κυμαίνεται από 55 ευρώ μόνο για τα πόδια, μέχρι 180 ευρώ το… βασιλικό Aegean Crest, ενώ οι θεραπείες προσώπου ξεκινούν από 55 ευρώ.

Info
Aegeo Spa, Grand Hayatt
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115
2144021234

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ
[email protected]