Δείτε τη νέα συλλογή μαγιό Maa Boo Swimwear που εμπνεύστηκε από το Paradise Garage της Νέας Υόρκης

maa-boo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2023

Η νέα συλλογή Maa Boo Swimwear έχει σκοπό να γίνει το soundtrack του καλοκαιριού µας, να µετατρέψει την παραλία σε dancefloor και το µαγιό σε πιστό συνοδό.

Τι σχέση µπορεί να έχει το Paradise Garage, το θρυλικό club της Νέας Υόρκης των '80s που «στοίχειωσε» µουσικά την αµερικάνικη µητρόπολη για τις επόµενες δεκαετίες, µε µια συλλογή µαγιό που σχεδιάστηκε στην Αθήνα το 2023; Η εξήγηση είναι απλή: η νέα συλλογή Maa Boo Swimwear για το Καλοκαίρι του 2023 δηµιουργήθηκε ακούγοντας µια playlist του Paradise Garage στο repeat, µε τον resident DJ Larry Levan να ενώνει µαγικά τους σέξι ήχους της νεοϋρκέζικης house σκηνής µε δηµοφιλή disco, rock και pop κοµµάτια της εποχής. Εκεί, στο Paradise Garage, πρωτοακούστηκε η µιξαρισµένη εκδοχή του Ι Feel Love σε live performance της Donna Summer - ένα κοµµάτι που κάθε καλοκαίρι χορεύουμε µε κλειστά τα µάτια. Η νέα συλλογή Maa Boo Swimwear, λοιπόν, βασίζεται σε αυτή την αίσθηση κι έρχεται να «πασπαλίσει» το καλοκαίρι μας με ρυθμό και πολύχρωμα… κονφετί. 

Με τα Surf Suits των Maa Boo να έχουν δηµιουργήσει mega trend στον σχεδιασµό swimwear, το brand φέτος το πάει ένα βήµα παραπέρα και συστήνει νέα key styles που θολώνουν ακόµα περισσότερο τα όρια µεταξύ µαγιό και ρούχου. Γεµάτο υποσχέσεις, για αθλήτριες ή fashionistas, το σχέδιο Surf Bikini µε το cropped top και τα µακριά µανίκια συνδυασµένο µε V-style σλιπ, κάνει πρεµιέρα στη νέα συλλογή σε τέσσερα διαφορετικά µοτίβα: το «πειραγµένο» λεοπάρ Sea Riot, το ακαταµάχητο Tribal, το playful Pop Up! και το ταξιδιάρικο Light Exotica. Το µακρυµάνικο Surf Cut Out One Piece είναι µια πιο dressy εναλλακτική του κλασικού πλέον Maa Boo Surf Suit, µε ένα ορατόδιακοσµητικό φερµουάρ να κλείνει την πλάτη ως το λαιµό, ενώ τα cut-outs αφήνουν σε κοινή θέα τα πλαϊνά σηµεία του σώµατος. Η λευκή εκδοχή του Alaska σίγουρα θα κλέψει τις καρδιές των ανατρεπτικών brides-to-be, το µαύρο Oh Boy! µπορεί να φορεθεί χειµώνα-καλοκαίρι και ως bodysuit, ενώ το ψυχεδελικά πολύχρωµο Acid Rainbow αναµένεται να γίνει το best seller της σεζόν.

Νέα είσοδος στην κολεξιόν και το Double Ring One Piece, σε µαύρο χρώµα ή ανοιχτό γκρι, µε το διπλό cut-οut στην µπροστινή όψη στολισµένο µε περίτεχνους, µατ χρυσούς κρίκους για τις εµφανίσεις που απαιτούν µια προσπάθεια παραπάνω από το «έβαλα µαγιό και βγήκα». Πιο αισθησιακό και σίγουρα πιο αποκαλυπτικό για ολόσωµο µαγιό, το σχέδιο Halterneck Cut Out One Piece ξεχωρίζει για τα περίτεχνα cut outs στο µπούστο και την ανοιχτή πλάτη, ενώ µπορεί να φορεθεί κι ως bodysuit στις διακοπές συνδυασµένο άψογα µε φαρδιές παντελόνες, µακριές πλούσιες φούστες και sarong.

Τέλος, το επίσης νέο σχέδιο Strappy Cut Out One Piece επιφυλάσσει µια έκπληξη: µπροστά είναι ένα κλασικό cut-out ολόσωµο, ενώ στην πίσω όψη µεταµορφώνεται σε µπικίνι µαγιό που δένει µε criss-cross κορδόνια για καλύτερη εφαρµογή. Στην καρδιά της συλλογής παραµένουν τα πρωτότυπα, ευφάνταστα και χαρούµενα µοτίβα - αυτά άλλωστε ξεσήκωσαν εξαρχής το γυναικείο κοινό και απογείωσαν το brand Μαα Boo Swimwear σε ένα από τα πιο δηµοφιλή της εγχώριας αγοράς. Ανανάδες, κοκοφοίνικες, λουλούδια, κάκτοι, tribal και αφαιρετικά µοτίβα ή pop illustrations, κάθε print έχει τη δική του ακαταµάχητη γοητεία και, ναι, µε την υπογραφή των Maa Boo µπορεί να µεταµορφωθεί στο πιο ενδιαφέρον, ξεχωριστό και cool µαγιό της παραλίας.

Και επειδή η πολυτέλεια είναι το µόνο αντίδοτο σε εποχές µουντές και ασταθείς, µια ψύχραιµη δόση glitter στις υφάνσεις των Leafy, Fancy, Icy Blue και Glitterbum είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόµαστε για να νιώθουµε ότι φοράµε τα «καλά» µας χωρίς να καταβάλλουµε καµία προσπάθεια. Τα κλασικά και αγαπηµένα πατρόν Athletic One Piece, Ν Braided και Triangle String Bikini, Highwaisted Bikini, One Shoulder One Piece και Bust Bikini παραµένουν σταθερά πρωταγωνιστές των συλλογών Maa Boo για τις γυναίκες που θέλουν κάτι κλασικό αλλά εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισµένα. Με έµφαση στην τέλεια εφαρµογή, την άψογη ραφή και την άριστη ποιότητα, τα Maa Boo Swimwear αγκαλιάζουν κάθε έκφανση της θηλυκότητας αποθεώνοντας τη σιλουέτα, ενώ η σχέση µας µαζί τους διαρκεί για πολλά πολλά χρόνια.

Info
Maa Boo swimwear
Σπευσίππου 1, Κολωνάκι
211 4008670
και σε επιλεγµένα σηµεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό
Instagram @maabooswimwear